Eiendom

HEGDEHAUGSVEIEN - Stor 2-roms selveier oppussingsobjekt med potensial! Mulighet for 4 soverom. Perfekt for utleie - Sentral beliggenhet!

HEGDEHAUGSVEIEN - Stor 2-roms selveier oppussingsobjekt med potensial! Mulighet for 4 soverom. Perfekt for utleie - Sentral beliggenhet!
 • Nordvik & Partners har gleden av å presentere Hegdehaugsveien 1
 • Stue
 • Stue
 • Stue
 • Soverom
 • Soverom
 • Detalj
 • Kjøkken
 • Kjøkken
 • Bad
 • Gang
 • Gang
 • Trappeløp
 • Fasade
 • Fasade
 • Bakgård
 • Planskisse
 • Alternativ planskisse
Solgt

Fakta

 • Hegdehaugsveien 1
 • Primærrom
  55
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  3 500 000 ,-

Omkostninger

3 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
92 750,- (Dokumentavgift)
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
4 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
105 649,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 605 649,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  55
 • Tomt
  354

Beskrivelse

Nordvik & Partners har gleden av å presentere en klassisk og romslig 2-roms selveier i et meget sentralt område på Majorstuen/ Homansbyen. Sentralt og attraktivt beliggende i en klassisk bygård fra 1898. Kort gangavstand til handel, restauranter og uteliv i Hegdehaugsveien/Bogstadveien, så vel som alle servicefunksjoner i Homansbyen samt nærhet til Karl Johans gate, Aker-brygge og Nationaltheatret T-bane/tog/flytogterminalen. Umiddelbar nærhet til Høyskolen i Oslo.

Gode muligheter for etablering av flere soverom. (Se alternativ planskisse).

Det er ingen fellesgjeld i sameiet og dermed svært lave fellesutgifter pålydende kr 1.947 pr. mnd. som også inkluderer blant annet trappevask og Kabel-TV.

Hyggelig gårdsrom med sykkelparkering.

Innhold

3. etasje: Entré, stue, soverom, kjøkken, bad og separat WC.

Standard

Tidligere rehabilitering av bygården:
- Nytt tak - 2008/2009
- Nyere oppusset fasade - 2008/2009
- Nyoppussede oppganger - 2016/2017
- Ny dørcalling - 2018/2019

Beliggenhet

Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet sentralt på Majorstuen/Homansbyen i 3. etg. Umiddelbar nærhet til Bogstadveien, skoler, barnehage, matbutikker og restauranter. Gangavstand til Høgskolen i Oslo / HiO på Bislett (ca. 1. min) og Universitetet på Blindern (UiO)(ca. 25. min). Kort avstand til offentlig kommunikasjon (t-bane, trikk, buss), og Slottsparken/Frognerparken med flotte turmuligheter.

Rekrasjonsmuligheter med gangavstand til flotte turområder i Frognerparken/Vigelandsparken. Slottsparken ligger bare 6 min gange fra leiligheten. Stensparken ligger bare 10 min. gange fra leiligheten med flott parkliv om sommeren. God tilgang til kollektivtrafikk fra Høyskolesenteret i Pilestredet, 2 minutter gange fra leiligheten. Trikk mot Rikshospitalet/Universitetet i Oslo og sentrum. (se www.ruter.no for mer informasjon).

Nærmeste dagligvarebutikk er Kiwi og Rema 1000 i Parkveien ca. 2 min. gange fra leiligheten. Bunnpris ligger også i Pilestredet noen minutters gange fra leiligheten med åpningstider fra 09-23.

Felleskostnader

Kr. 1.947,- pr. mnd. inkl. trappevask, kabel-tv, komm.avg., felles forsikring.

Etasje

Leiligheten ligger i 3. etasje.

Tomt

Bakgård med belegningsstein, beplantning og sittegruppe.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Boligens areal

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 55 kvm, Bruttoareal: 63 kvm

3. etasje:
Bruksareal: 55 m².
Primærrom: 55 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue, soverom, kjøkken, bad og separat WC.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Vedovn i stue.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet Hegdehaugsveien 1, org.nr. 993 005 223, består av 16 seksjoner.

Forretningsfører i sameiet er Stig Jul Nielsen.

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det vil bli byttte av dørcalling i 2018/2019.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.