Eiendom

Herskapelig på Majorstuen - Nyoppusset og elegant 5-roms selveierleilighet med meget høy standard. Flott stukkatur og rosetter samt generøs takhøyde. Attraktivt beliggende i høy 1 etg. Forhage og parkeringsmuligheter.

Herskapelig på Majorstuen - Nyoppusset og elegant 5-roms selveierleilighet med meget høy standard. Flott stukkatur og rosetter samt generøs takhøyde. Attraktivt beliggende i høy 1 etg. Forhage og parkeringsmuligheter.
 • Velkommen til visning i Middelthuns gate 16 - Presentert av Privatmegler Gøran Sørensen - Partner/Megler MENF
 • Nyoppusset elegant 5-roms selveierleilighet med høy standard. Sentral beliggenhet og mulighet for parkering.
 • Leiligheten har en lys, romslig og meget elegant stue.
 • Rommet har vakker stukkatur og rosett, enstavs eikeparkett og et stilrent fargevalg.
 • Store vindusflater slipper inn godt med lys.
 • Stemningsfull peis gir rommet ekstra varme og hygge.
 • God plass til romslig sofaløsning
 • Stuen er luftig og meget elegant
 • Om kveldene fremstår den lun og koselig
 • Fra stuen er det åpning inn mot kjøkkenet.
 • Leiligheten har et lekkert Kvik-kjøkken.
 • Innredningen er fra 2016 og har lyse, glatte fronter og en laminert benkeplate med underlimt oppvaskkum.
 • Det er montert belysning og delikate fliser over benken, samt Aqua stop og komfyrvakt.
 • Videre har kjøkkenet ventilator, og hvitevarene består av oppvaskmaskin, vinskap, kjøleskap, fryseskap, induksjonstopp og stekeovn med dampfunksjon.
 • Nydelig stukkatur og rosett.
 • Integrerte hvitevarer og god plass til spisebord.
 • Spiseplassen blir om kveldene en koselig plass med god atmosfære.
 • Vakre detaljer.
 • Boligen inneholder to delikate bad, begge pusset opp i 2016.
 • Begge badene har beige fliser på gulv og vegger, gulvvarme og downlights.
 • Her består innredningen av to toppmonterte servanter på benkeplate med underskuffer, samt veggmontert toalett, et deilig badekar og et romslig dusjhjørne.
 • Rålekre skiferdetaljer og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Dusjhjørnet har regnfallsdusj og glassdører.
 • Det ene badet har en enkel servant, veggmontert toalett og en dusjnisje med regnfallsdusj og glassdør.
 • Leiligheten har fire tiltalende soverom, to med tilhørende skyvedørsgarderobe.
 • Det ene soverommet har dør inn til et av de andre soverommene.

Fakta

 • Middelthuns gate 16
 • Primærrom
  145
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  13 000 000 ,-

Omkostninger

13 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
325 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 000 000,-))
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
340 549,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
13 340 549,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  145
 • Tomt
  482

Beliggenhet

Middelthuns gate 16 er en meget attraktiv og elegant selveierleilighet, fint plassert i bygningens første etasje. Eiendommen ligger i hjertet av Majorstuen, med kort vei til alt hovedstaden har å tilby. Det er kun ca. 500 meter til Majorstuen barne- og ungdomsskole, samt få skritt til vakre Frognerparken. Knyt på deg joggeskoene og start dagen med en joggetur i parken, etterfulgt av en deilig kopp med kaffe fra en av områdets mange trivelige kaffebarer. Her kan du bo godt i vakre, rolige og likevel sentrale omgivelser.

Kort fortalt:
- Romslig og elegant 5-roms leilighet.
- Hjørneleilighet i byggets første etasje med forhage.
- Reservert parkering i 6 av 12 måneder.
- Entré med gulvvarme og garderobeskap.
- Flott kjøkken med integrerte hvitevarer.
- Innbydende stue med stemningsfull peis.
- Flere rom har vakker rosett og stukkatur.
- To bad, ett med plass for vaskemaskin.
- Fire soverom, to med skyvedørsgarderobe.
- Tre disponible lagringsboder i fellesareal.
- Automatsikringer og jordfeilbrytere.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Eiendommen ligger i et urbant, populært og meget sentralt boligområde, i hjertet av Majorstuen i Oslo. Fra boligen er det nærhet til alle typer bymessige fasiliteter, i tillegg til flotte tur- og rekreasjonsområder. Det er også kort gangavstand til barnehager, barne- og ungdomsskole og andre utdanningsinstitusjoner.

Bogstadveien med alle sine shoppingmuligheter ligger få minutters gange fra leiligheten, og det samme gjør vakre Frognerparken. I Frognerparken finner du flotte stier i idylliske omgivelser, perfekt for en joggetur. Her er det også et hundejorde hvor hundene kan løpe fritt hele året. I tillegg finner du selvfølgelig Frognerbadet her, samt Frogner stadion og skulpturanlegget Vigelandsparken. Sør i parken ligger Oslo Bymuseum.

Bogstadveien er en attraktiv og moderne handlegate, universelt utformet, slik at alle skal ha lik mulighet til å benytte arealene. Følger man Bogstadveien og Hegdehaugsveien ned forbi slottet, når man Karl Johans gate og de øvrige handlegatene i Oslo sentrum på ca. 25 min. Få også med deg Vestkanttorget med lørdagsmarked, eller bondens månedlige marked på Valkyrie Plass.

Byggemåte

Grunnmur oppført i uisolert murverk og naturstein. Støpt kjellerdekke. Trebjelkelag isolert med stubbloftsleire. Yttervegger i murverk, opprinnelig originale utvendige fasader med trekninger, ornamenter og konsoller. Saltak med tresperrekonstruksjoner tekket med plater. Malte tretrapper og murvegger mellom etasjene.

Innhold

1. etasje: Entré, 2 bad, 4 soverom, stue og kjøkken.
Annet: 3 boder i fellesareal på henholdsvis ca. 1, 14 og 20 kvm.

Standard

Leiligheten er en lys og moderne hjørneleilighet, med smakfull innredning og eksklusive løsninger. Vakker stukkatur, detaljerte rosetter, generøs takhøyde, store vindusflater og gulvvarme i alle rom er bare noe av det som gjør denne leiligheten ekstra attraktiv. Det er utført omfattende oppgraderinger de senere år, og alt ble pusset opp i 2016. Herunder kan blant annet nevnes nytt kjøkken, nye bad og nye gulv, flere innvendige overflatebehandlinger med mer.

En innbydende entré med tilhørende garderobeskap tar deg inn i denne flotte leiligheten. Det er også garderobeskap i to av leilighetens fire soverom, i tillegg til gode lagringsmuligheter i tre disponible boder. Stuen er lys og luftig, med stemningsfull peis og nydelige detaljer. Fra stuen er det dør inn mot et stilfullt kjøkken med integrerte hvitevarer og egen spiseplass. Videre har leiligheten to delikate bad, begge med flislagte overflater og stilren innredning. Det ene badet har opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Entré:
Boligen har adkomst via felles oppgang, og en innbydende entré ønsker deg velkommen inn. Entreen har fliser på gulv, gulvvarme og dørcalling. Rommet har også en stor skyvedørsgarderobe.

Stue:
Leiligheten har en lys, romslig og meget elegant stue. Rommet har vakker stukkatur og rosett, enstavs eikeparkett og et stilrent fargevalg. Store vindusflater slipper inn godt med lys, og en stemningsfull peis gir rommet ekstra varme og hygge. Fra stuen er det åpning inn mot kjøkkenet.

Kjøkken:
Leiligheten har et lekkert Kvik-kjøkken med nydelig stukkatur og rosett, integrerte hvitevarer og god plass til spisebord. Innredningen er fra 2016 og har lyse, glatte fronter og en laminert benkeplate med underlimt oppvaskkum. Det er montert belysning og delikate fliser over benken, samt Aqua stop og komfyrvakt. Videre har kjøkkenet ventilator, og hvitevarene består av oppvaskmaskin, vinskap, kjøleskap, fryseskap, induksjonstopp og stekeovn med dampfunksjon.

Bad/wc/vaskerom:
Boligen inneholder to delikate bad, begge pusset opp i 2016. Begge badene har beige fliser på gulv og vegger, gulvvarme og downlights. Det ene badet har en enkel servant, veggmontert toalett og en dusjnisje med regnfallsdusj og glassdør. Hovedbad har dobbel stikkontakt.

Det andre badet har stilige skiferdetaljer og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Her består innredningen av to toppmonterte servanter på benkeplate med underskuffer, samt veggmontert toalett, et deilig badekar og et romslig dusjhjørne. Dusjhjørnet har regnfallsdusj og glassdører.

Soverom og garderobe:
Leiligheten har fire tiltalende soverom, to med tilhørende skyvedørsgarderobe. Det ene soverommet har dør inn til et av de andre soverommene. Boligen har for øvrig god lagringsplass med bl.a. garderobeskap i entré, samt tre disponible lagringsboder i fellesareal.

Utstyr

Det elektriske anlegget ble oppgradert i 2016 og har automatsikringer og jordfeilbrytere. Videre har boligen dørcalling og kabel-tv, samt to 400 liters varmtvannsberedere fra 2016 plassert i kjellerbod.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med elektrisk gulvvarme i alle rom.

Parkering / Garasje

Sameiet har tre parkeringsplasser som deles mellom beboerne, og hver seksjon disponerer en plass i seks måneder hvert år. Utover sameiets parkeringsplasser gjelder beboerparkering.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Bygningens inngangsparti har et inngjerdet hageområde med noe beplantning, og sameiet har også et felles, grusbelagt gårdsrom.

Tilliggende fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi, Coop Marked, Meny og Jacobs. Majorstuen og Bogstadveien er velkjent for sitt yrende folkeliv, og ikke minst rike utvalg av butikker, kafeer, restauranter og utesteder. Her finner du alt fra store, rimelige kleskjeder til fasjonable motehus du ikke finner andre steder i byen. Colosseum senter er et trivelig kjøpesenter og ligger vis-á-vis Colosseum Kino.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane og flybuss. Nærmeste holdeplass er Frogner stadion og ligger ca. 100 meter fra boligen. Majorstuen er et viktig kollektivknutepunkt i Oslo, og alle T-banelinjene, tre trikker og fem busslinjer trafikkerer stedet. Med bil fra Majorstuen tar det ca. 6 min til Oslo S, 8 min til Bygdøy og 35 min til Oslo Lufthavn.

Eiendommen har kort gangavstand til Majorstuen barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. I gangavstand ligger også Blindern, Politihøyskolen, samt privat Høyskole innen helse- og sosialfag, diakoni og ledelse.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Foreligger, se vedlagte dokument.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1 606 452,- pr 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 5 140 646,- pr 31.12.16

Reguleringsforhold

Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven og vi anbefaler alle å sette seg inn i denne. Ny kommuneplan fra 23. september 2015. Oslo kommune har vedtatt en ny kommuneplan. Dette får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 635,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Komm.avg., forsikring, trappevask, vedlikehold

Andre faste utgifter:
Strøm, ca kr. 35 000 i året
Forsikring i IF kr (polisenummer SP54034161)

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

13 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
325 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 13 000 000,-))
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
340 549,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
13 340 549,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Spesifikasjon av lån

Ingen lån registrert.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Uaktuelt

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Forkjøpsrett for sameiere

Nei.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.