Eiendom

MAJORSTUEN - 4(5)-roms oppussingsobjekt med stort potensial - Gjennomgående - 3 pipeløp - Stor og fantastisk bakgård!

MAJORSTUEN - 4(5)-roms oppussingsobjekt med stort potensial - Gjennomgående - 3 pipeløp - Stor og fantastisk bakgård!
 • Velkommen til Jacob Aalls gate 9 D presentert av Alexander Tangstad
 • Flott og grønn bakgård - en av de største på Majorstuen
 • Dette er en leilighet med stort potensiale
 • Leiligheten har 3 pipeløp - her med peisinnsats i den ene stuen
 • Kontoret kan for ekspempel gjøres om til stue for å få 3 stuer på rad
 • Badet er velholdt og kosmetisk godt utført.
 • "Direkte" utgang via baktrapp til bakgård.
 • Hovedsoverom mot bakgård
 • Hovedsoverom
 • Entré
 • Plantegning
 • Stor bakgård som utelukkende tilhører dette sameiet.
 • Leilighet sett fra bakgård.

Fakta

 • Jacob Aalls gate 9 D
 • Primærrom
  104
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  7 000 000 ,-

Omkostninger

7 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
175 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 000 000,-))
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
188 899,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 188 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  104
 • Tomt
  1308

Beskrivelse

Velkommen til Jacob Aalls gate 9 D, en gjennomgående 4(5)-roms selveierleilighet med 3 pipeløp og stort potensiale like ved Vestkanttorget. Leiligheten holder en enkel standard og modernisering og oppussing må påregnes. Dog er det store og romslige rom, slik at man har anledning til å tilpasse løsning og stil etter behov. Leiligheten har to soverom, samt to meget romslige stuer med god plass til både sofagruppe og spisebord. Fra kjøkken er det tilgang til stor og frodig bakgård med massive trær, store grøntarealer, prydbusker, steinbelagte arealer, sitteplasser, sykkelskur med mer - en oase i byen. Bakgården er til eksklusiv bruk for sameierne i Jacob Aalls gate 9 c/d.

Er du ute etter et prosjekt for å sette ditt eget preg på drømmeleiligheten eller en som ikke tenker for mye på standard er dette perfekt for deg eller din familie. Leiligheten bør sees!

Velkommen på visning!

Innhold

Leiligheten ligger i bygningens første etasje og inneholder: bad, entré, bibliotek, kjøkken, stue, spisestue, 2 soverom. I tillegg kommer en kjellerbod og en loftsbod.

Standard

Kjøkken
Kjøkken fra 86/87 med innredning med profilerte fronter. Benkeplater av laminat, nedfelt glassfiberkum med etthånds blandebatteri. Integrerte hvitevarer som keramisk platetopp, stekeovn, kjøleskap og fryser. Det er installert ventilator over platetoppen. Det er installert opplegg for vaskemaskin på kjøkkenet.

Bad
Baderommet fra år 2000 er innredet med gulvstående toalett, servant med underskap og ettgreps blandebatteri, speil, lysarmatur, overskap, skjermet dusjhjørne av herdet glass med dusjbatteri og dusjgarnityr. Mekanisk avtrekksventil i veggen.

Synlig underliggende banemembran i sluket og under pyntekoppen på avløp for toalett, tyder på forskriftsmessig vanntett gulv. Det er ikke synlig- eller fremvist dokumentasjon for membran på vegger, men det er ikke visuelle symptomer på svikt eller manglende tettesjikt. Det ble utført enkle fukt søk samt visuelle undersøkelser i vegg ved dusj fra tilstøtende rom uten unormal utslag/observasjoner.

Gulv påstøp med varmekabler og fliser. Det er registrert tilfredsstillende fall i nedslagsfeltet og flisene er kosmetisk pent lagt. Flislagte vegger, kosmetisk pent utført. Det er ikke observer annet enn normalt forventet slitasjegrad. Himling av folierte plater type tak-Ess eller lignende. Normalt forventet slitasjegrad.

Piper og ildsteder
Tre pipeløp er synlig. Et pipeløp i bruk. Peis med innsats i stuen.

Vinduer
Vinduer med rammer/karm av treverk. 2-lags Isolerglass stemplet med produksjonsår: 1984.

Ytterdører og porter
B-30 branndør mot felles oppgang og mot rømningsvei.

Innvendige dører
Innvendige dører av malt heltre.

Innvendige overflater
Overflater på gulv med vinyl, laminat, vegg til vegg teppe, heltre gulv, samt fliser på bad. Overflater vegger med strietapet, malt glassfiberstrie, samt fliser på bad. Overflater himling av malt glassfiber strie, lerret-tak samt folierte plater på bad.

VVS-installasjoner, generelt
Skjulte vannrør av kobber trukket med plast på kjøkken. Utvendig galvaniserte rør på badet. Plastsluk med klemring, samt hjelpesluk i plast på badet. Varmtvannstank på 200 liter plassert i kjellerboden rett under leiligheten. Rør, sluk og avløpsrør på badet ser ut til å være av nyere dato og det er ikke observert visuelle avvik her.

Elkraft, generelt
Hovedsaklig åpent ledningsnett. Strømskapet er plassert i entré. Felles tavlerom med hovedsikringer og strømmåler plassert i kjeller. Sikringer i strømskap i leilighet med automatsikringer. Det er montert jordfeilbryter i skapet.

Annet
- Dørtelefon.
- Opplegg til kabel-TV og bredbånd.
- Plassbygd skap på hovedsoverom.
- felles tørkeloft.

For vurderingsgrunnlag og ytterligere informasjon om standard og byggemåte hevises det til vedlagte takst utarbeidet av Lasse Jensen, datert 13.03.2017.

Beliggenhet

Svært sentral beliggenhet på Majorstuen nær Vestkanttorget i veletablert område med klassiske bygårder. Her bor man midt i smørøyet med forretninger, kafeer, restauranter og offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Den populære handlegaten Bogstadveien ligger like i nærheten og det er gangavstand til barnehager, skole, høgskoler og Universitetet. Det er også kort vei til sentrum. I nærområdet finner man meget god offentlig kommunikasjon med T-bane fra Majorstuen stasjon og trikkelinjer i nesten alle retninger, samt gode bussforbindelser. Busstopp ved Marienlyst for flybussen og by-busser (linje 20, 22 og 25).

For den treningsglade er det kort vei til Elixia treningssenter som ligger ved Colosseum kino og til grøntarealene på Marienlyst. Her finner man fotballbane, minigolfbane, lekeapparater, sittegrupper etc. Kort vei til Stensparken og til Frognerparken som er et flott sted for hele Oslos befolkning året rundt med store grøntområder, flotte skulpturer og trivelige turstier. I tillegg finner man idrettsanlegg, Frogner stadion, Vestkanttorget, Frognerbadet, og Colosseum kino for å nevne noen av fritidstilbudet i nærheten. Bygdøy er en kort tur unna med badeplasser og flotte turområder.

Felleskostnader

2 817 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer: kabel-TV, vaktmestertjenester, drift og vedlikehold, betjening av fellesgjeld, gårdsforskring og kommunale avgifter.

Tomt

Stor og frodig bakgård med massive trær, store grøntarealer, prydbusker, steinbelagte arealer, sitteplasser, sykkelskur med mer - en oase i byen. Bakgården er til eksklusiv bruk for sameierne i Jacob Aalls gate 9 c/d.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr. 1 530 260 pr. 31.12.15
Ligningsverdi som sekundærbolig kr. 4 284 727 pr. 31.12.15

Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Boligens areal

Primærrom: 104 kvm, Bruksareal: 104 kvm, Bruttoareal: 113 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 104 m².
Primærrom: 104 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad, entré, bibliotek, kjøkken, stue, spisestue, 2 soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Oppvarming av boligen gjennom elektriske panelovner. varmekabler i gulvet på bad. Peis med innsats i stuen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet Jacob Aalls gate 9 C/D, org.nr. 977173043, består av 20 seksjoner.

Fellesgjeld / lånevilkår

Andel fellesgjeld for denne leiligheten utgjør kr. 0,- pr. 31.12.2016. Andel fellesformue for denne leiligheten utgjør kr. 7.545,- pr. 31.12.2016.

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte takstdokumenter. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/ salgsoppgave med vedlegg, da bl.a. internettannonser kan være mangelfulle. Evt. avvik er budgivers/kjøpers ansvar.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.