Eiendom

MAJORSTUEN/MARIENLYST - Lys og flott 5-roms hjørneleilighet med sydvestvendt balkong på 12 kvm - Peis - 4. etasje med heis - Varmtvann og fyring inkl. i felleskostnader - Parkering* - Beboerparkering

MAJORSTUEN/MARIENLYST - Lys og flott 5-roms hjørneleilighet med sydvestvendt balkong på 12 kvm - Peis - 4. etasje med heis - Varmtvann og fyring inkl. i felleskostnader - Parkering* - Beboerparkering

Fakta

 • Harald Hårfagres gate 10 A
 • Primærrom
  112
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  8 500 000 ,-

Omkostninger

8 500 000,- (Prisantydning)
193 204,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
8 693 204,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
5 245,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
212 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 500 000,-))
--------------------------------------------------------
226 644,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 919 848,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  112
 • Tomt
  4783

Beskrivelse

Nordvik & Partners ved Anders Andersen & Oda Heiberg Løvik har gleden av å presentere en pen, lys og arealeffektiv 5-roms hjørneleilighet på Marienlyst/Majorstuen. Boligen ligger høyt og fritt i byggets 4. etasje med tilgang via heis eller trapper. Leiligheten inneholder to soverom, stor stue med peis, balkong på cirka 12 kvm, spisestue, kontor, kjøkken, flislagt baderom, gjestetoalett, matbod, samt romslig entré. Boligen ligger i en pen bygård med en stor, pent opparbeidet hage. Fleksibel planløsning hvor dagens kontor fint kan benyttes som f.eks. soverom eller vaskerom, samt mulighet for å lage ekstra soverom der det i dag er spisestue.

* Sameiet har 30 parkeringsplasser som leies ut etter intern venteliste. Beboere som ønsker plass kan ta kontakt med styret. Parkeringsplasser kan bare leies av seksjonseiere som selv bebor seksjonen. For øyeblikket er det kun en på venteliste.

Svært attraktiv beliggenhet på Majorstuen/Marienlyst. Her er det god avstand mellom gårdene som gir lite innsyn, samt flotte fellesarealer med plen og beplantning. Luftige, grønne og "landlige" omgivelser, i tillegg til en svært sentral beliggenhet. Området byr på det meste: Effektiv offentlig kommunikasjon med buss, trikk og t-bane ved Majorstuenkrysset. Nærbutikker, restauranter, kaféer og hyggelige serveringssteder finner du nærmest utenfor døren. Kort gangavstand til en av Norges flotteste handlegater, Bogstadveien gir et utvidet tilbud og shoppingmuligheter. Her finner du nisjeforretninger, koselige kaféer og utesteder. Noen minutter unna finner man Frognerparken med fine tur- og rekreasjonsmuligheter. Svært sentralt med gangavstand til det meste.

Her vil du trives og bo godt!

Oppsummert:
* Fantastisk beliggenhet på Marienlyst - kort vei til alt
* Grønne omgivelser, nabo til Marienlystparken, Tørteberg og Friggfeltet
* Moderne og velholdt bygård
* Veldrevet sameie med ordnet økonomi
* Sameiet består av 80 leiligheter
* Stor hjørneleilighet med masse lysinnslipp
* Alle hovedfunksjoner på ett plan - "easy living"
* God internbeliggenhet i 4. etasje
* Tilgang via heis eller trapper
* Sydvestvendt balkong på cirka 12 kvm. med supre sol- og lysforhold
* Smart og godt utnyttet planløsning
* To soverom av god størrelse
* Romslig kjøkken fra Norema (fra 2002)
* Pen peis i stuen
* Flislagt baderom, oppusset i 2002
* Gjestetoalett, oppusset i 2002
* Lyse farge- og materialvalg
* Originalt eikegulv
* God takhøyde
* Store vindusflater slipper til godt med naturlig lys
* Varmtvann/fyring m.m. inkludert i felleskostnadene
* Store vindusflater med 2-lags isolerglass fra 2014
* Leiligheten disponerer to kjellerboder
* Fellesvaskeri
* Beboerparkering
* Parkering på eiendommen etter intern venteliste
* Veletablert og rolig bomiljø
* Barnevennlig
* Nærhet til skoler, barnehager og idrettsanlegg
* God tilgang på offentlig kommunikasjon
* Kort vei til tur- og rekreasjonsområder
* Gangavstand til Bogstadveien og Frognerparken
* For mer informasjon, se http://hh10.herborvi.no/

Dette er en sjelden mulighet:

Større vedlikehold:
2017: Reparasjon av balkonger i 8. etasje. Fasade nord + kortsider. Oppgradering av elektrisk anleggg i fellesvaskeri
2015: El-sjekk av elektrisk fellesanlegg
2014: Nye hoveddører med elektrisk dørpumpe
2014: Nye vinduer, renovering av balkonger og fasade sør
2012: Nytt underjordisk søppelanlegg og ny asfalt
2008: Tilknytning til fjernvarme fra Hafslund
2007: Nye soil- og vannrør - nordside (kjøkken)
1990: Nye heiser i alle oppganger. Automatsikringer i alle sikrigsskap til leiligheter. Oppgradering av hovedtavler.

Innhold

Arealer:
Bruttoareal: 123 kvm
Bruksareal: 114 kvm
Primærrom: 112 kvm

Primærrom: Entré, gang, bad, toalettrom, kontor, stue, spisestue, kjøkken og matbod, samt to soverom.

I tillegg disponerer leiligheten to kjellerboder på cirka 3 kvm per bod.

Standard

Under kan du lese litt om de ulike rommene:

Entré med garderobeskap
Lys, innbydende og romslig entré. Spesialtilpasset garderobeløsning med god plass til klær og sko. Dørcalling med åpner.

Kjøkken
Fint og romslig kjøkken fra Norema med rikelig med benk- og skapplass. Innredningen består blant annet av fronter i matt, kremhvit utførelse og benkeplate i eik. Lys og fliser over benkeplate. Integrerte hvitevarer består av komfyr med keramisk platetopp fra Bosch, ventilator over kokesone, oppvaskmaskin fra Bosch og kjøleskap med fryser fra Blomberg.

Romslig spisestue
Hyggelig spisestue med god plass til stort spisebord. Her er det plass til mange gjester. Gode vindusflater med flott utsikt.

Pen stue med peis og utgang til balkong
Leiligheten har en lys stue med god takhøyde, store vindusflater og dype vinduskarmer. Rikelig med naturlig lys og store vindusflater gjør at stuen oppleves som romslig. Fin peis, perfekt for sene høst- og vinterkvelder. God plass til flere avdelinger med både sofagruppe og spisebord med plass til mange gjester. Utgang til hyggelig balkong med flotte lys- og solforhold. Pent gulv og fine overflater.

Sydvestvendt balkong
Flott balkong med gode lys- og solforhold. Balkongen vender mot sydvest og er cirka 12 kvm. God plass til utemøblement. Her kan du nyte lange, deilige sommerdager med en kopp kaffe og en god bok.

Flislagt baderom og gjestetoalett
Fint baderom med dusjhjørne, toalett, servant over skapinnredning og speilskap. Downlights i himling og varme i gulv. Pent gjestetoalett med klosett, servant og speil. Downlights i himling og varme i gulv.

To soverom
Stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng. Romslig garderobe med god plass til oppbevaring av sko og klær. Soverom to har plass til dobbeltseng og kontorpult. Integrert garderobeskap med masse plass til oppbevaring. Rommet passer utmerket som barnerom eller gjesterom/hjemmekontor. Begge soverommene har store vindusflater som slipper til rikelig med naturlig lys og en god planløsning, noe som gjør rommene enkle å møblere.

Kontor
Rommet blir i dag brukt som kontor, men kan enkelt benyttes som f.eks. soverom eller vaskerom dersom ønskelig. Godt med lysinnslipp.

Overflater
Gulv: Originalt eikegulv samt parkett og gulvbelegg. Flislagt gulv med varme på baderom og gjestetoalettet.
Vegger: Malte strieflater. Flislagte vegger på baderommet og gjestetoalettet.
Himling: Malt betong i himling. Downlights i himling på baderommet og gjestetoalettet.

Beliggenhet

Meget populær og sentral beliggenhet i Harald Hårfagres gate 10 A på Majorstuen/Marienlyst. Leiligheten ligger i et veletablert område, bestående av pene bygårder. Butikker, kaféer, restauranter, barer, nattliv og nisjeforretninger innen gangavstand. Man finner bla. populære Majorstukrysset, Bogstadveien og Frognerparken innenfor kort gangavstand.

Ønsker man å la bilen stå, har man Majorstuen stasjon kun 6 minutter unna, som et knutepunkt for byens kollektivtilbud. Her finnes t-bane med overgang til alle linjer, samt hyppige buss- og trikkavganger i alle retninger. Flybussen går få meter fra boligen.

For den handleglade er det kort avstand til Oslos desidert mest populære og eksklusive handlegate i Bogstadveien. Hegdehaugsveien/Bogstadveien har gjennomgått en omfattende rehabilitering og området er ferdigstilt med økt trafikksikkerhet, bedre universell utforming, bedre fremkommelighet og tilgjengelighet, økt beplantning og oppvarmede fortau m.m. Det er også kun en kort tur til Slottsparken og videre Karl Johans gate med sine utallige butikker, restauranter og caféer.

Av rekreasjonsmuligheter finner man Marienlystparken, Frigg-feltet og Tørteberg i umiddelbar nærhet. Fantastiske Frognerparken med storslåtte Vigelandsparken, Hundesletta og Frognerbadet ligger en kort spasertur unna. Her finner man turstier, dammer og grøntområder perfekt for turer, jogging og parkliv. Populære Stensparken, Slottsparken og flere andre grøntområder ligger også innen gangavstand.

Området tilbyr samtidig et stort spekter av treningsmuligheter med bla. Elixia ved Colosseum Park, Fresh fitness i Kirkeveien 159, samt eksklusive Artesia med både trening og spa. Fine muligheter for løpe-/joggeturer i parker, både sommer og vinter. Kort t-banetur til Sognsvann eller Holmenkollen med sitt uendelige vei- og løypenett. Mange barnehager i umiddelbar nærhet. Kort vei til Marienlyst skole. Praktisk og enkel forbindelse til byens skoler med bl.a. Oslo Met, Universitetet i Oslo og BI. Søndagsåpen butikk 2 minutter unna leiligheten.

Leiligheten har et fantastisk utgangspunkt for aktiv bruk av alle byens tilbud. Her vil du trives!

Etasje

4. etasje.

Tomt

Tomten er opparbeidet med plenarealer, nye hagemøbler i 2017, busker, trær og sandkasse. Sykkelparkering utenfor bygården.

Garasje / Parkering

Sameiet har 30 parkeringsplasser som leies ut etter ventelister. Beboere som ønsker plass kan ta kontakt med styret. Parkeringsplasser kan bare leies av seksjonseiere som selv bebor seksjonen. Det er pr. 27.02.18 én på venteliste. Det koster kr. 500,- i mnd å leie parkeringsplass. Kun de som leier parkeringsplass betaler for dette med felleskostnadene. Det påløper administrasjonsgebyr på kr 697,- til forretningsfører ved tildeling av plass.

Området er en del av ordningen "beboerparkering" (sone A). Dvs. at man med beboerkort kan parkere gratis døgnet rundt - hele uken - også utover det som er maksimal parkeringstid, mot et gebyr på kr 3000,- i året. For mer info se www.bymiljoetaten.oslo.kommune.no/trafikk_og_samferdsel/parkering/beboerparkering/.

Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 977 086 pr. 31.12.16
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 6 326 674 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Harald Hårfagres gate 10A-D - Rehab og utskifting VAV til kjøkken - Ferdigattest - 2011

Harald Hårfagres gate 10 - Etterisolering - Ferdigattest - 1998

Harald Hårfagres gate 10 - Ombygging inngangspartier - Ferdigattest - 1993

Harald Hårfagres gate 10 - Skur for søppel og maskiner - Tilstandsrapport (henlagt uten ferdigattest)

Harald Hårfagres gate 10 - Utskifting vinduer - Ferdigattest - 1987

Det foreligger "ekspedisjonsdokument" fra byggeåret. Et ekspedisjonsdokument er forgjengeren til ferdigattest. Dette dokumentet er førstesiden på byggesaken, hvor alle godkjennelser blir stemplet på (oppmålingssjefen, brannsjefen, helseråd, etc). Dette dokumentet kan være (ferdig) attestert, men i noen tilfeller er det bare registrert dato for byggeanmeldelse. Ved eldre bygårder er det som oftest dette dokumentet som vedlegges (attestert eller uattestert) for bekreftelse på at bygningen ble lovlig satt opp. Ekspedisjonsdokument kommer hovedsakelig i bygg som ble bygget på 1800-tallet og frem til rundt 1940-50.

Harald Hårfagres gate 10A-D - Vaaningshus - Ferdigattest - 1943

Boligens areal

Primærrom: 112 kvm, Bruksareal: 114 kvm, Bruttoareal: 123 kvm

4. etasje:
Bruksareal: 114 m².
Primærrom: 112 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, gang, bad, toalettrom, kontor, stue, spisestue, kjøkken og matbod, samt to soverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Hele eller deler av boligen kan leies ut. Leier av seksjon må meldes til styret og forretningsfører for registrering.

Oppvarming

Oppvarming med elektrisitet, vedfyring og fjernvarme til radiatorer. Felles varmtvann.

Adkomst

Se kartskisse.
Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Området er regulert til bolig-, industri, offentlig og næringsformål. Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler

Planprogram Ring 2 Majorstuen - Carl Berners plass

Saksnummer: 201619105 - Reguleringssak
Mottatt sak: 19.12.2016
Gnr/Bnr: 250/14, 250/14, 250/9, 250/9
Adresse: RING 2 - MAJORSTUEN TIL CARL BERNERS PLAS
Søker: NORCONSULT AS v/Eirin Lund
Tiltakshaver: Bymiljøetaten
Saksbehandler: Andreas Høifødt, Tlf: 90406555. Utviklings- og infrastrukturavdelingen

Bymiljøetaten har fått i oppdrag av byrådsavdeling for miljø-og samferdsel å utarbeide reguleringsplan for Ring 2 mellom Majorstuen og Carl Berners plass. Reguleringsplanen skal inneholde løsning både for trikk og sykkelanlegg på strekningen. Hensikten med prosjektet er lage en god tverrforbindelse på tvers i indre by for kollektivtrafikk. Det er samtidig ønskelig at Ring 2 skal få en
forsterket grønn profil, miljømessig og estetisk opprustning.
For mer informasjon, se http://innsyn.pbe.oslo.kommune.no/saksinnsyn/casedet.asp?caseno=201619105

Sameie

Sameiet består av 80 seksjoner.
Harald Hårfagresgate 10 Sameie er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med orgnr 984955677, og ligger i bydel 5 Frogner i Oslo kommune med følgende adresse: Harald Hårfagres Gate 10 A-B-C-D. Gårds- og bruksnummer: 46/11
Forretningsførselen er utført av OBOS Eiendomsforvaltning AS ihht. kontrakt.
Sameiets revisor er Lars H. Brinchmann.
Fellesvaskeriene ligger mellom oppgang A og B, samt mellom oppgang C og D. Vaskekort kan kjøpes av styreleder.
Sameiet har avtale med Sveto AS om renhold av fellesarealene.
Get er sameiets leverandør av TV- og bredbåndstjenester.
Sameiet har egen hjemmeside: http://hh10.herborvi.no/

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Selskapets totale lån og vilkår:
Lånenr: OBOS-98207434140
Type: A
Restsaldo: Kr 7 085 391,-
Restløpetid: 16 år 9 md.
Term pr år: 12
Type rente: Flyt
Rente (27.02.18): 3,45 %

Lånenr: OBOS01-98207627666
Type: A
Restsaldo: Kr 3 257 876,-
Restløpetid: 24 år 6 md.
Term pr år: 12
Type rente: Flyt
Rente (27.02.18): 3,45 %

Fellesgjeld og kapitalkostnader:
Lånennr: OBOS-98207434140
Restsaldo: Kr 132 350,-
Kapitalkostnader: Kr 871,-

Lånennr: OBOS01-98207627666
Restsaldo: Kr 60 854,-
Kapitalkostnader: Kr 307,-

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 194.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.02.2018.

Ligningsposter pr. 31.12.2017(med forbehold om endringer):
Innberetningspliktige inntekter: Kr 814,-
Fradragsberettigede kostnader: Kr 5 666,-
Annen formue: Kr 15 888,-
Gjeld: Kr 194 458,-

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Avløpsrør skal utbedres med strømpe/forsterkning av eksisterende rør. Antatt prosjektkostnad for dette prosjektet vil ligge mellom 2,2 og 4,5 millioner kr. Prosjektet finansieres ved låneopptak. Styret opplyser at soilrør og styringsanlegget for heisene skal rehabiliteres. Dette vil øke felleskostnadene med cirka 4 % og andel fellesgjeld vil øke noe (fordeles etter eierbrøk).

Planlagt for 2018:
- Levetidsforlengelse soilrør sør
- Styringsanlegg heis

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: anders@nordvikpartners.no eller SMS: 98 83 74 52 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Meglers sikkerhetsstillelse

Nordvik & Partners Eiendomsmegling St. Hanshaugen AS har tegnet ansvarsforsikring i IF, polisenr. SP 808953 , jfr. emgll. §2-7 og emgll. forskrift §2-2.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.