Eiendom

MAJORSTUEN - Nyoppusset og strøken 3-roms toppleilighet for den kresne! Stor og solrik takterrasse på ca. 12 kvm, eksklusive detaljer, høy standard, flott bad og peis! Renovert i 2017

MAJORSTUEN - Nyoppusset og strøken 3-roms toppleilighet for den kresne! Stor og solrik takterrasse på ca. 12 kvm, eksklusive detaljer, høy standard, flott bad og peis! Renovert i 2017
 • Nordvik & Partners har gleden av å presentere Majorstuveien 39
 • Flott trapp opp til 2.etasje
 • Stor, solrik og skjermet takterrasse
 • Stor, solrik og skjermet takterrasse
 • Stue i 2.etasje med utgang til takterrasse
 • Fantastisk baderom med stor dusjnisje, vegghengt WC og fine fliser
 • Det er brukt lekre materialvalg og gode løsninger!
 • Lekker stue med god takhøyde og meget gode vindusarealer
 • Flott peisovn
 • Fin, åpen og sosial løsning
 • Trapp som "svever" i luften
 • Detalj kjøkken
 • Integrerte hvitevarer (vinskap medfølger ikke)
 • Kjøleskuffer fra NORCOOL
 • Kjøleskuffer fra NORCOOL
 • God plass til spisebord og sofagruppe. I tillegg kommer TV-stue i 2. etasje
 • 2.etasje
 • Fra 2. etasje og ned
 • Hovedsoverom med god plass til dobbeltseng
 • Stort og flott vindu! Intet innsyn
 • Hovedsoverom med lagringsplass og innebygget vaskemaskin
 • Innebygget vaskemaskin (medfølger ikke)
 • Soverom 2 med garderobeskap og plass til seng
 • Fantastisk baderom med stor dusjnisje, vegghengt WC og fine fliser
 • Fantastisk baderom med stor dusjnisje, vegghengt WC og fine fliser

Fakta

 • Majorstuveien 39
 • Primærrom
  82
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  8 200 000 ,-

Omkostninger

8 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
205 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 200 000,-))
7 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
218 899,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 418 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  82
 • Tomt
  504

Beskrivelse

Nordvik & Partners har gleden av å presentere en fantastisk toppleilighet i Majorstuveien 39 med stor og solrik takterrasse! - Usjenert og rolig beliggenhet på Majorstuen i et veletablert og hyggelig boligområde. Skreddersydd for deg som har en travel hverdag, og som ønsker å bo sentralt og eksklusivt til, med nærhet til "alt". Leiligheten ble betydelig oppgradert og ombygget i 2017, og har et tidsriktig interiør- og materialvalg av høy kvalitet. Utstrakt bruk av eksklusive materialer i hele leiligheten og snekkerbygd innredning etter skreddersøm.

Det kan nevnes bl.a. en-stavs eikeparkett, flotte, tøffe betongfliser, lekkert kjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer som NORCOOL kjøleskuffer, planslipt platetop fra WITT og fryseskap og oppvaskmaskin fra BOSCH, trapp "hengende" i luften samt flott peisovn fra Jøtul med innsyn fra 3 sider.

Den praktiske og arealeffektive planløsningen byr på stort, luftig oppholdsrom med peisovn, romslig entré, to delikate soverom og velutstyrt bad samt vaskeromsløsning på hovedsoverom. I tillegg kommer trapp opp til hems som fungerer utmerket som TV-stue. Leiligheten har meget gode lagringsmuligheter med 2 kjellerboder og eget kontor (som også kan være soverom 3).

Rett utenfor døren ligger hovedstadens beste handlegater, og et rikholdig kultur- og uteliv med populære cafeer og restauranter.

Dette er en påkostet og vakker leilighet for den kresne! Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig visning.

Kort oppsummert:
- En-stavs eikeparkett lagt i 2017
- Ildsted fra Jøtul med innsyn fra 3 sider
- Stilig baderom pusset opp i 2017
- Ny kjøkkeninnredning fra HTH med integrerte hvitevarer samt 2-sones vinkjøler fra MIELE fra 2017
- Nytt elektrisk anlegg med stikkontakter, brytere og dimmere fra X- comfort og Elko-pluss slim line fra 2017

Utførende entreprenør har laget informasjonsmappe med dokumentasjon på utførelse og materialvalg. Denne blir tilgjengelig på visning og følger boligen.

Innhold

5 etg.: Entré, garderobe/kontor, bad/wc, 2 soverom, åpen stue - kjøkkenløsning med trapp til 6. etg./loft som består av loftstue med utgang til takterrasse på ca. 12 m².

I tillegg kommer 2 kjellerboder.

Standard

Kjøkken fra 2017:
HTH innredning med slette fronter som er lakkert i spesial bestilt grønnfarge. Det er malte overflater over støpt betong benkeplate med underlimt oppvaskkum og Tapwell bl.batteri. Kjøkkenet er utstyrt med integrert oppvaskmaskin, Norcool kjøleskuffer, komfyr og 2 soners vinskap fra MIELE. Avtrekksvifte og 75 cm planslipt induksjonstopp fra WITT.

Bad fra 2017:
Dusjhjørne med innfellbare glassdør og glassvegg, samt bl.batteri, innredning med plasstøpt betong servant med vegghengte 1-greps bl.batteri, speil og vegghengt toalett.

Opplegg for vaskemaskin i nisje på hovedsoverom.

EL:
Nytt elektrisk anlegg, levert av Oddvar Thoen AS. Automatsikringer plassert i baktrapp. Nytt elektrisk anlegget bestående av X-comfort og Elko-pluss slim line stikkontakter, termostat og dimmer.

Rørsystemer:
Komplett nytt vann og avløp levert av Borge Rørservice AS.

Innvendige gulvflater belagt med henholdsvis: 1-stav eikeparkett gulv i begge etg. Flislagt parti i entré. Fliser på bad.
Innvendige veggflater belagt med henholdsvis: Malte slette flater. Smijernsvegg og rekkverk med glassfelt.
Innvendige himlinger belagt med henholdsvis: Malte slette flater. Åpning fra 5 etg. til møne i 6 etg. på ca. 4,46 m.

Beliggenhet

Meget populær og sentral beliggenhet på beste Majorstuen. Her har man et av Oslos mest etterspurte nabolag som sin adresse. Leiligheten ligger tilbaketrukket til i et veletablert område, bestående av pene og klassiske bygårder. Butikker, kaféer, restauranter som bl.a. Bølgen og Moi er kun 5 minutters gange unna leiligheten, barer, nattliv og nisjeforretninger innen gangavstand. Man finner bla. populære Majorstuenkrysset, Bogstadveien / Hegdehaugsveien og Frognerparken i umiddelbar nærhet. Ønsker man å la bilen stå, har man Majorstuen stasjon kun 3 minutter unna, som et knutepunkt for byens kollektivtilbud. Her finnes t-bane med overgang til alle linjer, samt hyppige buss- og trikkavganger i alle retninger. Flybussen går få meter fra boligen.

For den handleglade er det kort avstand til Oslos desidert mest populære og eksklusive handlegate i Bogstadveien. Hegdehaugsveien / Bogstadveien har gjennomgått en omfattende rehabilitering og området er ferdigstilt med økt trafikksikkerhet, bedre universell utforming, bedre fremkommelighet og tilgjengelighet, økt beplantning og oppvarmede fortau m.m. Det er også kun en kort tur til Slottsparken og videre Karl Johans gate med sine utallige butikker, restauranter og kaféer. Attraktive Aker Brygge og Tjuvholmen ligger i umiddelbar nærhet med flere av byens mest populære spisesteder og restauranter.

Av rekreasjonsmuligheter finner man fantastiske Frognerparken med storslåtte Vigelandsparken, Hundesletta og Frognerbadet. Her finner man turstier, dammer og grøntområder perfekt for turer, jogging og parkliv. Populære Stensparken, Slottsparken og flere andre grøntområder ligger også innen gangavstand. Området tilbyr samtidig et stort spekter av treningsmuligheter med bla. Elixia sitt store senter under bakken ved Colosseum Park, Fresh Fitness i Sporveisgata, SATS Bislett, samt noe mer eksklusive Artesia med både trening og spa. Fine muligheter for løpe-/joggeturer i parker om sommer, så vel som vinter. Kort tbanetur til Sognsvann eller Holmenkollen med sitt uendelige vei- og løypenett. Praktisk og enkel forbindelse til byens skoler med bl.a. Høyskolen, Universitetet og BI.

Leiligheten har et fantastisk utgangspunkt for aktiv bruk av alle byens tilbud. Her vil du trives!

Felleskostnader

Kr. 2.333,- pr. mnd. inkl. kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, kabel-tv grunnpakke, forretningsførsel og trappevask.

I tillegg kommer kr. 299,- pr. mnd for 100 MB internett via fiber.

Etasje

Leiligheten ligger i 5. etasje.

Garasje / Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Ved ønske om leie av garasjeplass i oppvarmet anlegg, vil garasjeanlegget i Jacob Aalls gate 18 være det nærmeste alternativet. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 549 221 pr. 31.12.15
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 957 508 pr. 31.12.15

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for loftsutbyggelse datert 12. november 1998 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 82 kvm, Bruttoareal: 90 kvm

5. etasje:
Bruksareal: 68 m².
Primærrom: 68 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad/wc, stue, kjøkken, 2 soverom og kontor/omkledningsrom.

6. etasje:
Bruksareal: 14 m².
Primærrom: 14 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Loftstue.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad/wc. Vedovn på kjøkkenet.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Sameie

Sameiet Majorstuveien 39 org.nr. 913923103

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Sameiet skal pusse opp oppgangene og starter oppsusingen så snart tilbudet er ferdigforhandlet. Oppussingen er finansiert med egenkapitalinnskudd og oppsparte midler.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: horntvedt@nordvikpartners.no eller SMS: 93 42 85 50 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud ermottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §22

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.