Eiendom

Majorstuen/Fagerborg - Klassisk 4-roms leilighet med nyere bad og kjøkken samt to ildsteder. Rosett og stukkatur. Meget god beliggenhet! Ingen dok.avgift.

Majorstuen/Fagerborg - Klassisk 4-roms leilighet med nyere bad og kjøkken samt to ildsteder. Rosett og stukkatur. Meget god beliggenhet! Ingen dok.avgift.

Fakta

 • Jacob Aalls gate 51 A
 • Primærrom
  105
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  BBL
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  7 850 000 ,-

Omkostninger

7 850 000,- (Prisantydning)
454 254,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
8 304 254,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring Help (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte)
430,- (Tingl.gebyr obligasjon BRL)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 309 386,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  105
 • Tomt
  930

Innhold

Vi i Aktiv Eiendomsmegling Frognerveien har gleden av å presentere denne lyse og tiltalende 4-roms leiligheten i populære Jacob Aalls gate. Leiligheten ligger i en høy og usjenert første etasje og har en tilbaketrukket beliggenhet. Boligens rom er fordelt på to stuer samt separat kjøkken og to soverom. Store vindusflater som slipper inn rikelig med lys og to ildsteder for ekstra hygge på kalde vinterdager. Kjøkken og boligens ene soverom vender ut mot rolig bakhage.

Eiendommen har følgende kvaliteter:

Svært sentral og attraktiv beliggenhet
Tiltalende og klassisk 4-roms
Innbydende og luftige stuer med moderne og klassiske detaljer
Parkeringsplass for beboerne i borettslaget
Mulighet for individuell nedbetaling av lån nr. 2 for reduksjon av felleskostnadene på ca. kr. 1.800,-
To ildsteder
Bad rehabilitert i 2011
Sigdal kjøkken fra 2013
Ny brannsikker inngangsdør fra 2017.


Ta kontakt med megler om du har øvrige spørsmål.

Standard

Velkommen til en lekker 4-roms leilighet beliggende i populære Jacob Aalls gate med sentral beliggenhet i smørøyet mellom Majorstuen, Fagerborg, Bislett og Marienlyst. Boligen holder god standard og leiligheten kan skilte med store åpne rom og velbevarte klassiske detaljer som rosett og stukkatur. Badet ble rehabilitert i 2011 og nytt Sigdal-kjøkken ble montert i 2013. Ny inngangsdør fra Jømna fra 2017.

Entré
Entréen gir et godt førsteinntrykk og er innredet med lyse vegger, downlights i tak og flislagt gulv med varmekabler. Hendig garderobeløsning med separat rom i gangen for oppbevaring av yttertøy og sko. Entréens utforming sikrer en varm velkomst og setter standarden for resten av boligen. Fra entréen kommer du videre inn i gangen, med tilgang til boligens øvrige rom.

Kjøkken
Kjøkkenet ble modernisert i sin helhet i 2013. Kjøkkeninnredning fra Sigdal med enkle profilerte fronter og takhøye overskap. Integrerte hvitevarer, induksjonsplatetopp samt opplegg for oppvaskmaskin. Kjøkkeninnredning med stenplate (2014) som tidvis benyttes som ekstra benkplate eller som en alternativ spiseplass.
Fra kjøkkenet er det utgang til baktrappen. Fra baktrappen er det utgang til en meget pent opparbeidet bakhage, med sittegrupper og benker for varme sommerdager.

Bad
I enden av gangen kommer man til badet. Badet ble rehabilitert i 2011 og er utstyrt med varmekabler i gulvet. Badet er innredet med dusjhjørne, håndvask med plassbygd underskap og overspeil i tillegg til vegghengt toalett. Dusjhjørnet er flislagt med mosaikkfliser på gulv og vegger. Delen av dusjhjørnet som vender ut mot stuen er dekket av glassbyggersten som setter et unikt preg på badet. Ellers er badet er pent flislagt med sjakkmønstrede fliser på gulv.
I skyvedørsgarderoben i gangen, finner du opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. På andre siden av vaskenisjen er det tilgang til badstuen.

Sov I
Hovedsoverommet er lyst og stort med lyse malte overflater. På soverommet er det god plass til stor dobbeltseng og nattbord på begge sider av sengen.Hendig garderobeløsning for han og henne i form av delte, mindre, walk-in-closets. Gode muligheter for ytterligere skapplass ved behov. Soverommet har tilgang fra spisestuen og vender ut mot Jacob Aalls gate. På gulvet er det vegg-til-vegg teppe.

Sov II
Soverom II er lyst med panel på veggene og furugulv. Soverommet har god plass til kontorhjørne og skapplass. Soverommet har en fin hemsløsning som går over badstuen og gangen. Ved å innrede hemsen for sovemuligheter, kan man dermed frigjøre mer plass på soverommet.

Spisestue
Spisestuen er et stort åpent rom med stor vindusflate som slipper inn godt med lys. Malte flater, heltre furugulv og klassiske detaljer med stukkatur og rosett i taket. Takhøyden er på ca. 3 meter og gir en veldig luftig romfølelse. Spisestuen har god plass til et større spisebord og et utmerket rom for større selskaper. For de kalde vinterdagene kan man fyre i vedpeisen. Fra spisestuen er det tilgang til hovedsoverommet gjennom en dobbelfløyet dør. Fra spisestuen er det direkte tilgang til stuen.

Stue
Stuens tre vindusflater slipper inn rikelig med lys. Her kan man nyte en god bok i biblitekshjørnet eller slappe av foran peisen med en avis på de late dagene. I likhet med spisestuen kan man nyte ca. 3 meters takhøyde og du finner klassiske detaljer i form av stukkatur og rosetter i taket. Fra stuen ser du glassbyggerstenene som separerer badet og stuen og setter et unikt preg på stuen.

Beliggenhet

Boligen ligger i et meget attraktivt boligområde på Majorstuen med alle tenkelige fasiliteter og servicetilbud i umiddelbar nærhet. Eiendommen ligger i Jacob Aalls gate, med kort avstand til Bogstadveien som er en av landets beste handlegater, med butikker for alle og enhver når det kommer til klær, sko, sport og fritid. Nærområdet kan friste med en rekke populære serveringssteder, som Cru, Delikatessen, Publiko, The Broker og Yayas for å nevne noen. Salatbaren Lett har åpnet avdeling i Bogstadveien og Villa Paradiso har åpnet ny restaurant i krysset Jacob Aalls gate/Ole Vigs gate. For de som ønsker fersk mat, kan Georg A. Nilsen fiskebutikk og ferskvaredisken på Meny friste med stort utvalg av fisk, kjøtt, ost og andre ferskvareprodukter.

Det er flere flotte parkanlegg i nærheten for late sommerdager i solen. Et par minutters gange unna boligen ligger Stensparken, med flott utsikt over byen, store grøntarealer å sole seg på i tillegg til lekeplass for de yngste. Midt i parken finner man Stensparken Cafe med matservering for de sultne. Ellers er det gangavstand til Frognerparken/Frognerbadet, Valkyrieparken, Uranienborgparken, Stensparken og Slottsparken fra boligen.

For den spreke, eller den som håper å bli det, er det kort vei til flere treningssentra. Foruten SatsElixia Colosseum finnes Fresh Fitness, SatsElixia Bislett, Fitness Xpress og Evo Fitness i nærområdet. Majorstuen er samtidig et godt utgangspunkt for flotte turer og fysiske utskeielser i Oslomarka hvor T-banen tar deg til både Frognerseteren og Sognsvann. Her er det lysløype og muligheter for fine skiturer hele vinteren.

Majorstuen er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon, hvor buss, trikk og T-bane kan ta deg til nær sagt hvor som helst. Det går trikkeruter i Bogstadveien med stopp like ved, samt flybuss i Kirkeveien.

I området finner man et godt skoletilbud for de yngre. Majorstuen skole, nye Fagerborg skole og den tyske skole ligger alle i kort avstand fra boligen. Kort vei til Blindern vgs.

Bebyggelse

Det er primært leilighets-/gårdsbebyggelse i området.

Adkomst

Bygget ligger på hjørnet av Jacob Aalls gate og Suhms gate, med inngang fra Jacob Aalls gate.
Det vil bli satt opp visningsskilt under visning.
Se vedlagte veikart for kjørebeskrivelse til eiendommen.

Byggemåte

Grunnmur og bærende konstruksjoner av mur. Etasjeskillere av trebjelkelag. Innvendige delevegger av bindingsverk og mur. Saltak tekket med betongtakstein og sinkbeslag.

Areal

Bra/P-rom: 114/105 m²

Følgende rom inngår i primærareal:
Entré, gang, kjøkken, bad, badstue, hovedsov, soverom II, spisestue og stue.

Utstyr

- Dørtelefon med åpner
- Kabel TV
- Peisovn og åpen peis i stue
- Opplegg for vaskemaskin i gang
- Badstue

Oppvarming

Elektriske panelovner, peisovn, åpen peis, varmekabler i gulv på bad og i entré.

Tomten

Tomten er pent opparbeidet med plen, beplatning og trær. Felles sittegrupper og grill på bakhagens terrasse.

Parkering

Borettslaget disponerer 3 parkeringsplasser på egen tomt for beboerne. Førstemann til mølla prinsippet gjelder for disse parkeringsplassene.
Beboerparkerings sone A. Ellers gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Vei/vann/avløp

Offentlig.

Borettslaget

Borettlsaget Nye Jacob Aalls gate 51, org. nr. 952938991. Borettslaget består av 16 andeler og ligger i Oslo kommune.

Inntekter:
Driftsinntekter i 2016 var til sammen kr 745 973,-.

Kostnader:
Driftskostnadene i 2016 var til sammen kr 475 729,-.

Resultat
Virksomheten har for 2016 hatt et overskudd på kr. 191 805,-, som foreslås overført til egenkapital.
Sum egenkapital ved utgangen av 2016 er: kr. 2 959 795,-


--Hentet fra årsberetning for 2016--

Vedlikeholdshistorikk:
2017
- Nye inngangsdører til alle andeler i borettslaget
- Ny ytterdør til bakhagen fra baktrappen

2012
- Oppussing av fasade
- Nytt tak
- Nye takrenner og nedløp
- Pipeløp renovert

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og/eller generalforsamling.

Forkjøpsrett

Det praktiseres ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Dyrehold

Dyrehold er tilatt såfremt husdyret ikke er til dokumenterbar ulempe eller sjenanse for andre beboere.

Forsikring

Gjensidige
Polisenummer: 82577986

Norsk Hussoppforsikring
Avtale nr. 3916591

Felleskostnader

6 129 pr. mnd. Kommunale avgifter, felles forsikring, forretningsførsel, drift, vedlikehold m.m.
Herav:
Felleskostnader kr. 3 375,-
Lån nr. 1: Renter og avdrag: kr. 976,-
Lån nr 2: 1212.05.39; Renter IN: kr. 659,-
Lån nr 2: 1212.05.39: Avdrag IN: kr. 1 119,-
Borettslagsmodellen innebærer at en andelseier kan bli ansvarlig for felleskostnader andre andelseiere ikke betaler, herunder felleskostnader for usolgte andeler i et prosjekt. Enkelte borettslag er tilknyttet en sikringsordning som reduserer borettslagets risiko for tap på grunn av andelseiernes betalingsmislighold. En avtale om sikringsordning kan sies opp, være tidsbestemt og beløpsmessig avgrenset.

Andel fellesgjeld/fellesformue

Andel fellesgjeld: kr. 454 254,- (pr. 31.12.2017)
Andel felleformue: kr. 41 994,- (pr. 31.12.2016)

Lånevilkår

Borettslaget har to felles lån i DNB Boligkreditt:
Lån nr. 1: refinansiert i 2017 med 15 års løpetid, rente 2,55%. Til rest pr. 1.11.2017 kr. 1 855 065,-
Lån nr. 2: IN-lån, opptatt i 2011 og innfris i 2036, rente 3,3%. Til rest pr. 28.11.2017 kr. 3 251 782,-

Andel 1 har ikke innfridd sin del av IN-lån.

Sikringsordning

Borettslaget er ikke tilknyttet en sikringsordning mot tap av felleskostnader.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt exdok. på vaaningshus i 1904.

Utleie

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

Diverse

Varmtvannberederen til andelen ligger i borettslagets fellesbod i kjelleren. Boden var tidligere disponert av andelseier og har i ettertid fått byttet kjellerbod. Andel nr. 9 har røropplegg gjennom flere av bodene i kjelleren, og det er vedtektsfestet om muligheter for fjerning av disse rørene ved behov. Slike krav foreligger ikke for varmtvannsberederen til andel nr. 1.

Reguleringsmessige forhold

Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

Eiendommens betegnelse

Andelsnr. 1 Orgnr. 952938991 i Oslo kommune

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøpesum inkludert omkostninger er innbetalt og disponibelt på meglerforetakets klientkonto innen overtakelse.

Kjøpekontrakt

Partene skal signere kjøpekontrakt etter aksept av bud.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til MNOK 10. I den forbindelse har selger utarbeidet en egenerklæring som kjøper bør gjøre seg kjent med før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Les om denne på www.help.no og ta kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. februar 2012 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med bolig og fritidsbolig ved salg.

Solgt "som den er"

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl.) § 3-9. Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave, egenerklæring fra selger, takst og andre vedlegg, da dette danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Videre oppfordres det til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig.

Eiendommen kan ha mangel i følgende tilfeller:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen, jf. avhl § 3-8. Tilsvarende gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er rettet i tide.
3) Når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Finansiering

Aktiv Eiendomsmegling samarbeider med sparebankene i Eika Gruppen AS og konsernets produktselskaper om formidling av finansielle tjenester. Ta gjerne kontakt med oppdragsansvarlig for et uforpliktende tilbud vedrørende finansiering. Meglerforretningene kan motta provisjon ved formidling av finansielle tjenester.