Eiendom

Marienlyst Park - Lekker, påkostet og moderne 3-roms selveier fra 2004 - Sydvestvendt balkong - Garasjeplass - Heis - 2,6 meter takhøyde - Flotte grøntområder rett utenfor og nærhet til alt.

Marienlyst Park - Lekker, påkostet og moderne 3-roms selveier fra 2004 - Sydvestvendt balkong - Garasjeplass - Heis - 2,6 meter takhøyde - Flotte grøntområder rett utenfor og nærhet til alt.
 • Gydas vei 18 er en attraktiv og stilfull 3-roms selveierleilighet med en gjennomtenkt planløsning og god, moderne standard. Leiligheten ligger i et bygg fra 2004 med heis, og har fyring og varmtvann inkludert.
 • Fra stuen har leiligheten utgang til en lun og usjenert, sydvestvendt balkong på ca. 10 kvm
 • Balkongen har tredekke og et rekkverk i aluminiumsrammer og glass. På balkongen er det også adkomst til en hendig bod
 • Innvendig har leiligheten blitt betydelig oppgradert de siste årene
 • Den har blant annet fått ny 1-stavs eikeparkett og et flott kjøkken
 • Leiligheten har en innbydende stue med god takhøyde (2,6m), utgang til sydvestvendt balkong
 • Leiligheten har en innbydende stue med god takhøyde (2,6m), utgang til sydvestvendt balkong
 • Kjøkkenet har en stilren og elegant innredning som kler stuen godt
 • Det ble oppgradert i 2012/13 og har en innredning med hvite, glatte fronter med integrerte håndtak
 • Integrert induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. I overkant av kokesonen er det montert en stilig ventilatorhette i stål
 • Kjøkkenet har godt med benke- og skapplass og det er lagd en innbygget kjøkkenøy som skaper et naturlig skille mellom stue og kjøkken
 • Boligen inneholder et lyst og praktisk bad som er flislagt. Det er utstyrt med et vegghengt toalett og et dusjhjørne med skyvedører i glass
 • Leiligheten har to lyse og behagelige soverom, begge med tilhørende skyvedørsgarderobe
 • Soverom 1
 • Soverom 1
 • Soverom 2
 • Godt med lagringsplass
 • Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og er stilfullt innredet med blant annet parkettgulv og en rommelig skyvedørsgarderobe med speilfronter
 • Balkongen kan brukes fra tidlig vår og langt ut på høsten
 • Balkongen kan brukes fra tidlig vår og langt ut på høsten
 • Leiligheten ligger i et urbant og meget populært boligområde på Marienlyst i Oslo - svært sentralt i forhold til alle typer servicetilbud og fasiliteter
 • Sameiets fellesområder er svært pent opparbeidet med hellebelagte og asfalterte internveier, plenarealer, trær og prydbusker
 • Sameiets fellesområder er svært pent opparbeidet med hellebelagte og asfalterte internveier, plenarealer, trær og prydbusker
 • Sameiets fellesområder er svært pent opparbeidet med hellebelagte og asfalterte internveier, plenarealer, trær og prydbusker
Solgt

Fakta

 • Gydas vei 18
 • Primærrom
  81
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  8 200 000 ,-

Omkostninger

8 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
5 000,- (Flyttegebyr)
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
200 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
220 549,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 420 549,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  81
 • Tomt
  13641

Velkommen til visning

Gydas vei 18 er en attraktiv og stilfull 3-roms selveierleilighet med en gjennomtenkt planløsning og god, moderne standard. Leiligheten ligger i et bygg fra 2004 med heis, og har fyring og varmtvann inkludert. Fra stuen har leiligheten utgang til en lun og usjenert, sydvestvendt balkong på ca. 10 kvm. I tillegg har sameiet et disponibelt selskapslokale. Boligen har en av sameiets kanskje beste parkeringsplasser i felles garasjeanlegg med heisadkomst. Dette er easy living!

Innvendig har leiligheten blitt betydelig oppgradert de siste årene. Den har blant annet fått ny 1-stavs eikeparkett og et flott kjøkken. Leiligheten har en innbydende stue med god takhøyde (2,6m), utgang til sydvestvendt balkong og åpen løsning mot det stilrene og elegante kjøkkenet som har flere integrerte hvitevarer. Videre har boligen et praktisk og flislagt bad, samt en entré og to behagelige soverom - alle tre med skyvedørsgarderobe. For ytterligere oppbevaring har boligen blant annet bod på balkong og en disponibel kjellerbod.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et urbant og meget populært boligområde på Marienlyst i Oslo - svært sentralt i forhold til alle typer servicetilbud og fasiliteter. Nærområdet har skoler for alle alderstrinn, flere barnehager, et godt kollektivtilbud og en rekke høyskoler. Ikke minst ligger Universitetet på Blindern like ved.

Det er dessuten flere flotte parkanlegg i området, blant annet Marienlystparken, Friggfeltet og idylliske Stensparken som benyttes til grilling og soling i sommerhalvåret. Marienlystparken benyttes mye til ballspill som fotball og volleyball, og har i tillegg minigolfanlegg. Vakre Frognerparken ligger også i gangavstand, med skulpturanlegget Vigelandsparken, Oslo Bymuseum, populære Frognerbadet og Frogner stadion. Det er også nærhet til Nordmarka via Blindern/Gaustad, med flotte turmuligheter.

Det er koselige serveringsteder i området, flere treningssentre, samt spennende gallerier og museer. Innendørshallen Athletica Domus ved Ullevål inneholder blant annet en stor helårs svømmehall med tilliggende boblebad og spa.

Kort fortalt
- Flott 3-roms med moderne standard.
- Heisadkomst.
- Parkeringsplass med enkel innkjøring i felles garasjeanlegg.
- Mulighet for El-lading.
- Sydvestvendt, lun og usjenert balkong på ca. 10 kvm med gode solforhold.
- Entré med porttelefon og garderobe.
- Innbydende stue med god takhøyde.
- Åpen løsning mellom stue og kjøkken.
- Elegant kjøkken oppgradert i 2012/13.
- Kjøkkenet har flere hvitevarer integrert.
- Flislagt og praktisk bad med dusjhjørne.
- Det er opplegg for vaskemaskin på bad.
- To behagelige soverom av god størrelse.
- Skyvedørsgarderobe på begge soverom og i mellomgang.
- Godt med oppbevaringsplass i to boder.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Fyring og varmtvann er inkludert.
- Sameiet har eget selskapslokale som kan benyttes.
- Lukket sykkelparkering rett utenfor.

Byggemåte

Fundamenter og grunnmur i betong. Støpt gulv på grunn. Veggskiller mot tilstøtende leiligheter og fellesarealer i betong. Betongkonstruksjon med isolert bindingsverk mellom bærende elementer. Vinduer med tolags isolerglass. Entrédør i brannklasse B-30 med 35 desibel lydmotstand. Etasjeskillere i betong. Etasjeskillere er brannsikret og lydisolert.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 81 kvm, Bruttoareal: 88 kvm

Innhold

4. etasje: Entré, bad/wc/vaskerom, 2 soverom, stue og kjøkken.
Annet: Bod i forbindelse med balkong, samt disponibel kjellerbod.

Standard

Entré
Fra inngangspartiet er det adkomst til boligen via felles trappeoppgang med heis. Entreen gir et godt førsteinntrykk av leiligheten og er stilfullt innredet med blant annet parkettgulv og en rommelig skyvedørsgarderobe med speilfronter. Entreen er holdt i lyse, tidsriktige farger, noe som er gjennomgående for leiligheten.

Stue og kjøkken
Leiligheten har en innbydende stue med åpen kjøkkenløsning og god plass til møblement. Stuen har god takhøyde, dette i kombinasjon med de store vindusflatene gir rommet en lys og luftig atmosfære. Rommet er holdt i delikate farger med lysmalte vegger og et tidsmessig en-stavs parkettgulv fra 2015. Fra stuen er det utgang til sydvestvendt balkong.

Kjøkkenet har en stilren og elegant innredning som kler stuen godt. Det ble oppgradert i 2012/13 og har en innredning med hvite, glatte fronter med integrerte håndtak og benkeplate i sten med underlimt oppvaskkum i stål. Kjøkkenet har godt med benke- og skapplass og det er lagd en innbygget kjøkkenøy som skaper et naturlig skille mellom stue og kjøkken.

Videre har kjøkkenet integrert induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. I overkant av kokesonen er det montert en stilig ventilatorhette i stål. Under overskapene er det montert benkebelysning, mens benkeryggen er lagt med mosaikkfliser

Bad/wc/vaskerom
Boligen inneholder et lyst og praktisk bad som er flislagt. Det er utstyrt med et vegghengt toalett og et dusjhjørne med skyvedører i glass. Badet har en smart designet baderomsinnredning med veggskap- og hylle, speil med tilhørende belysning, samt underskap med heldekkende benkeplate med nedfelt servant. Under benkeplaten er det lags nisjer med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Videre har badet gulvvarme og det er belyst med dimmbare downlights.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to lyse og behagelige soverom, begge med tilhørende skyvedørsgarderobe. Boligen har for øvrig god lagringsplass med blant annet skyvedørsgarderobe i gang og entré, samt bod på ca. 1,3 kvm på balkong og en disponibel kjellerbod på ca. 5 kvm.

Utstyr

Sikringsskapet er utstyrt med automatsikringer, jordfeilbrytere og en 40 A hovedsikring. Videre har boligen rør-i-rør system, dørcallinganlegg med video og den er tilknyttet Get for tv og bredbånd.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med radiatorer tilknyttet smartboks, samt med varmekabler på bad. Radiatorene og varmtvannet i leiligheten er tilknyttet fjernvarmeanlegg, og fyring og varmtvann inngår i felleskostnadene. Det er mekanisk ventilasjon i boligen med avtrekk på kjøkken og bad. Det er tilluft via veggventiler.

Parkering / Garasje

Leiligheten har en parkeringsplass i felles garasjeanlegg. Eier opplyser om at det er tilrettelagt mulighet for installasjon av lader til elbil på plassen. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Beskrivelse av tomt/hage

Fra stuen har leiligheten utgang til en overbygd balkong med gode solforhold som måler ca. 10 kvm. Her er det god plass til sittegruppe, og man sitter usjenert til med levegg mot nabo. Balkongen har tredekke og et rekkverk i aluminiumsrammer og glass. På balkongen er det også adkomst til en hendig bod.

Sameiets fellesområder er svært pent opparbeidet med hellebelagte og asfalterte internveier, plenarealer, trær og prydbusker. Sameiet har også et selskapslokale som kan disponeres av beboerne

Tilliggende fasiliteter

Dagligvarehandelen kan du få unnagjort ved bl.a. Coop Extra, Bunnpris og Joker - alt i gangavstand fra leiligheten. Ønsker du et enda større utvalg er det verdt å ta turen til Meny eller Matvarehuset Jacobs ved Colosseum, hvor du også finner Vinmonopolet. I gangavstand ligger Majorstuen og Bogstadveien med alle sine shoppingmuligheter, kafeer og uteliv, med alt fra store lavpriskjeder til eksklusive butikker. Ullevaal Stadion ligger også godt innen rekkevidde og byr på mer enn bare fotball. I handlegate og selve anlegget finner du både butikker, vinmonopol og helsetorg.

Majorstuen er et viktig kollektivknutepunkt i Oslo, da alle T-banelinjene, tre sporvognslinjer og fem busslinjer trafikkerer stedet. Fra boligen er det ca. 500 meter til Majorstua T-banestasjon. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Skøyen, 5 min til Aker brygge, 7 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn.

Eiendommen har gangavstand til Marienlyst barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Fra eiendommen er det også gang- eller sykkelavstand til UiO Blindern, Politihøyskolen, Rikshospitalet, Ullevål Sykehus, Forskningsparken, Det teologiske menighetsfakultet og Idrettshøyskolen m.m.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følger av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 25. Pantekravet kan ikke overstige 1 G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest.

Megler har ikke kontrollert om tomtegrenser stemmer med de grensemerker/gjerder/ grensebeplantning som fysisk er satt i terreng. Det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte/godkjente tegninger.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger på en tomt regulert til byggeområde for boliger.
Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven og vi anbefaler alle å sette seg inn i denne.
Ny kommuneplan fra 23. september 2015. Oslo kommune har vedtatt en ny kommuneplan. Dette får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen.
For informasjon om eventuelle arbeider i nærliggende områder anbefaler vi et søk på plan og bygg sin sakinnsyn portal:
https://www.oslo.kommune.no/plan-bygg-og-eiendom/

Beskrivelse av sameiet

Sameiet Marienlyst Park består av 253 seksjoner.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av egen boligseksjon, jf. eierseksjonsloven § 1.

Ingen kan erverve mer enn 2 boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 22, 3. ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Kr. 4 203,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Kommunale avgifter, felles forsikring, á konto fyring/varmtvann, kabel TV/bredbånd, renhold, garasjeplass, forretningsførsel og daglig drift er inkludert i beløpet
Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter. Selger er ikke kjent med planer om ekstraordinære tiltak som vil kunne medføre endringer i fellesutgifter.

Eiendomsskatt for 2017 kr 1 898,- iflg. kommunen.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

8 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
5 000,- (Flyttegebyr)
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
200 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
220 549,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 420 549,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
Opplysninger fra forretningsfører herunder meglerbrev, innkalling til årsmøte, protokoll fra årsmøte og vedtekter med mer ligger vedlagt i salgsoppgaven. Vi oppfordere alle interessenter å lese nøye gjennom disse da de er en del av salgsoppgaven. Her kan det stå relevante opplysninger om sameiet/borettslaget. Megler anbefaler at boder besiktiges før bud fremmes.

Meglers standard kjøpekontrakt legges til grunn for avtalen. Standardkontrakt kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Eiendomsskatt
Oslo kommunen har bestemt at boligverdien fra Skatteetaten legges til grunn for beregningen av eiendomsskatt. Bystyret i Oslo har vedtatt et bunnfradrag for boliger på fire millioner kroner. Hvis eiendomsskattegrunnlaget er mindre enn fire millioner kroner, får du ikke eiendomsskatt på boligen. I 2017 beregnes det tre promille i eiendomsskatt.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 22. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9.

Boligen har mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Alle interessenter oppfordres til å sette seg godt inn i opplysninger som fremgår av salgsoppgave og vedlegg til denne, også egenerklæring fra selger. Videre oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig. Deretter kan bud gis.