Eiendom

Holmenkollen - Innholdsrik tilbaketrukket villa med majestetisk utsikt. Praktikantdel, dobbel garasje og svømmebasseng.

Holmenkollen - Innholdsrik tilbaketrukket villa med majestetisk utsikt. Praktikantdel, dobbel garasje og svømmebasseng.
 • Velkommen til Setra vei 9 C presentert av Henrik Erland Morud ved Eie eiendomsmegling.
 • Panoramautsikt over store deler av Oslo og Oslofjorden.
 • Stor stue med god takhøyde. Utgang fra stue til terrasse.
 • Uteplass med mulighet for å sitte under tak, eller under åpen himmel.
 • Trapp til pent opparbeidet hage rundt huset.
 • Lekker peis som varmer godt kalde høstkvelder.
 • Spisestuen er naturlig plassert mellom kjøkken og stue.
 • Rikelig med plass til sosiale sammenkomster.
 • Lekkert Unoform kjøkken med benkeplate i granitt.
 • Kjøkkenbord med plass til hele familien.
 • Grovkjøkken, som i dag fungerer som hjemmekontor. Videre utgang til hage.
 • Godt med benke/skapplass for kjøkkenredskap.
 • Utsikt fra kjøkken.
 • Lekkert toalettrom påkostet med flis på flis i 2017.
 • Soverom med god plass til dobbeltseng og innredning.
 • Innbydene hall.
 • Marmorfliser i store deler av 1. etasje.
 • Bassengrom og tv-stue.
 • Bassenget er 7 meter langt og 3 meter bredt.
 • Innredet rom som i dag benyttes som soverom.
 • Fra stuen er det utgang til hellebelagt terrasse.
 • Kort vei fra bassenget til uteområde.
 • Også fra 1. etasje er utsikten fantastisk.

Fakta

 • Setra vei 9 C
 • Primærrom
  327
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  5

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  16 000 000 ,-

Omkostninger

16 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
400 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 16 000 000,-))
8 900,- (Boligkjøperforsikring Legal24 (valgfritt))
--------------------------------------------------------
410 149,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
16 410 149,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  327
 • Tomt
  996

Beskrivelse

- en utsikt som må oppleves!

Tiltalende romslig og innholdsrik enebolig med en attraktiv og tilbaketrukket beliggenhet. Her bor man uten innsyn og med nydelig panoramautsikt over store deler av Oslo og Oslofjorden.

Verdt å merke seg:
- Panoramautsikt over Oslo og Oslofjorden.
- Morgen- og aftensol
- Tilbaketrukket fra Setra vei
- Praktikantdel med egen inngang, 2 soverom, kjøkken og bad.
- Innendørs svømmebasseng med motstrøms anlegg.
- 4 bad, 2 oppusset i 2001 og 2 nye i 2013 inkl. badstue
- Toalettrom oppgradert med flis på flis i 2017.
- Stor dobbelgarasje og 1 utvendig P-plass.
- Mulighet for å parkere langs garasjen.
- Veletablert, rolig og barnevennlig område.
- Kort vei til barnehager og skoler.
- 0,6 km til Holmenkollen eller Besserud T-banestasjon.
- Nærhet til tur- og rekreasjonsområder.

Beliggenhet

Meget attraktiv eiendom med fantastisk beliggenhet i et veletablert og hyggelig boligområde på Holmenkollen. Holmenkollen er et meget attraktivt og familievennlig boområde med nærhet til skog og mark så vel som de mer urbane fasiliteter og ikke minst Heming idrettsanlegg, Ready idrettsplass og Voksen Flerbrukshall.

Boligen ligger høyt med majestetisk utsikt og svært beskyttet mot innsyn. Det er kort avstand til skiløyper og turveier som fører rett inn i Nordmarka med adgang til naturopplevelser gjennom hele året på ski, sykkel, beina og til og med aking i Korketrekkeren. Gangavstand til det nye Holmenkollanlegget, Midtstuen og Frognerseteren ved innfallsporten til Nordmarkas innbydende tur- og rekreasjonsområder sommer som vinter.

For golfinteresserte er det flere baner innenfor 15 minutters kjøretid, hvorav Bogstad golfbane ligger nærmest. Ellers er det ulike tennisanlegg samt idretts- og skøytebaner i området, og klubber som Heming, Ready og Njård tilbyr ulike idrettsaktiviteter for barn, unge og voksne. Holmenkollen kapell, Holmenkollen restaurant, Holmenkollen nasjonale skianlegg og Frognerseteren er også lokalisert i nærområdet.

Kort vei til offentlig kommunikasjon, skoler, barnehager og alle typer servicetilbud samt forretninger på blant annet, Slemdal, Vinderen og Røa. Gangavstand til nærbutikk med post på Besserud.

Området kan by på flere skoler og barnehager, nærmeste barnehager er Måltrosten barnehage og Montesorri barnehage. Solsikken Gladheim. Nærmeste barneskoler er Grindbakken og Svendstuen. Nærmeste ungdomsskole er Midtstuen.

God tilgang til offentlig kommunikasjon med T-bane og buss. Nærmeste T-bane stasjoner er Holmenkollen og Besserud t, som har hyppige avganger, banen tar deg til Majorstuen på 18 min. Nærmeste busstopp er Ryghs vei med buss nr. 46.

Bebyggelse

Gulv på grunn og grunnmur i betong. Etasjeskiller i betong. Yttervegger i bindingsverk og utvendig kledning er dels tegl og dels malt trepanel. Langsgående limtrebjelker i yttervegger og møne, gir mulighet for at planløsning enkelt kan endres.

Tomt

Eiet tomt, 996 m²
Tomt og hage er spesielt designet for maksimal brukernytte med gressplener og frukttrær. Den er opparbeidet med kraftige trykkimpregnerte tømmerstokker med grunnmurspapp mot jord for å gi flater til lek, trampoline mm. Asfaltert oppkjørsel og gårdsplass til garasje.

Adkomst

Adkomst til eiendommen fra privat asfaltert stikkvei til Setra vei, med varmekabler, delt med to naboer.

Inneholder

Underetasje/kjeller: Trapperom, kjellerstue, bod, bad/wc og teknisk rom.
1. etasje: Vindfang, hall med trappegang, gang, 2 soverom, disponibelt rom brukt som soverom, bad/wc, dusjbad/wc, badstue, og peisestue med svømmebasseng.
2. etasje: Trappegang, gang, stue, spisestue, kjøkken, grovkjøkken/kontor, soverom, wc, gang med utg til terreng og matbod.
Tilbygg (praktikantdel): Hall/stue, kjøkken, to soverom og bad/wc.

Dobbel garasje.

Pent opparbeidet hage med plen, stenlagt inngangsparti, hellelagt terrasse mv.

Boder

2 mindre boder ved gårdsplass, samt bod i underetasje og i 2. etasje.

Standard

Boligen er oppført i 1978 og bærer preg av god håndverksmessig utførelse fra byggeår. Tilbygg (praktikantdel) er oppført i 1989. Boligen har vært løpende oppgradert med blant annet oppussing av 2 bad i 2013, utvendig maling av fasade i 2017. Oppgradering toalettrom høsten 2017.

1. etasje inneholder bassengrom som også benyttes som tv-stue. Utgang til hellebelagt terrasse. Bassenget er 7, 35 meter langt og 3 meter bredt. Her har du også motstrømsfunskjon, en ypperlig form for trening. 2 delikate bad, der det ene badet har badekar i tillegg til dusjnisje. Bad 2 har på sin side bekvemmeligheten av badstue. Videre har etasjen 2 soverom av god størrelse, og 1. rom innredet som soverom.

I 2. etasje befinner boligens sosiale sone seg. Stuens store gulvflate kommer godt til nytte, og gir ulike muligheter for møblering med flere sofagrupper. Ca. 3,5 meter takhøyde under drager. Tilknyttet spisestue gir mulighet til å dekke langbord inn i stuen. Fra stuen er det utgang til hellebelagt terrasse der du kan velge å sitte under tak, eller under åpen himmel. I stuen har du også bekvemmeligheten av peis som varmer godt. Store vindusflater gjør det enkelt å nyte utsikten over Oslo og Oslofjorden. Markiser med motorstyring på fasade mot syd. Videre inneholder etasjen kjøkken av typen Unoform, med mye benke/skap plass. Inngang til grovkjøkken/kontor med utgang til hage. Lekkert toalettrom med wc og vask. 1 soverom av god størrelse.

U. etasje inneholder teknisk rom, bad/wc og kjellerstue. Kjellerstuen har egen inngang fra fasaden, og kan benyttes som en separat enhet/praktikantdel. Nåværende eier har kun benyttet arealet som kjellerstue, men for eventuell utleie er det skjult røropplegg for montering av minikjøkken. Kjellerstue har egen varmtvannsbereder.

Tilbygg/praktikantdel i sidebygning med adkomst fra hagens nedre nivå/trapp fra gårdsplass. Inngangsparti/stue med plass til garderobeløsning. Videre et stort oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning samt bad. 2 soverom, der det ene rommet i dag benyttes som stue. Uteområde med plass til hagemøbler. Separat varmtvannstank og strømmåler.

Dobbel garasje med god plass til 2 biler, arbeidsbenk og lagring.

For utfyllende tekniske standard for øvrig henvises det til vedlagt takst.

Kjøkken

Unoform kjøkkeninnredning med med glatte fronter i tre. Benkeplater i granitt (larvikitt) med nedfelt kum i rustfritt stål. Ventilator i stål. Miele komfyr med induksjonstopp og oppvaskmaskin er integrert i innredningen. Det er tilpasset for side by side skap (kjøl/frys) i innredningen. Innredning i grovkjøkken/vaskerom med glatte hvite fronter og foliert benkeplate med kantlist og nedfelt kum i rustfritt stål.

Tilbygg/praktikantdel: Kjøkkeninnredning med profilerte hvite fronter. Folierte benkeplater med nedfelt kum i rustfritt stål. Ventilator. Komfyr med induksjon platetopp og oppvaskmaskin. Kjøleskap plassert i nisje. Opplegg for vaskemaskin.

I tillegg til integrerte hvitevarer, medfølger kun hvitevarer som står beskrevet i salgsoppgaven.

Bad/wc

U. etasje/kjeller: Dusj, servant og veggfestet klosett med innfliset sisterne. Nyere utstyr.
1. etasje: Bad/wc: Badekar med dusj, dusjhjørne med to rette og svingbare fronter i herdet glass, regnfallsdusj og hånddusj, servant på benkeplate i sten, veggfestet klosett og veggfestet bidét.
Dusbad/wc: Dusjhjørne med to rette fronter i herdet glass, regnfallsdusj og hånddusj, servant på benkeplate i sten og veggfestet klosett. Badstue med ny ovn i 2013.
Utstyr i begge bad er fra rehabilitering utført i 2013.
2. etasje: Toalettrom oppgradert med flis på flis høst 2017.
Tilbygg/praktikantdel: Flislagt bad med badekar, klosett, og servant.

Vegger

U. etasje/kjeller: Malt panel i trappegang, malt murpuss i kjellerstue, betong i teknisk rom. Malt parana pine i vindfang, gang og lite soverom.
1. etasje: Malt redwoodpanel i vindfang, hall med trappegang, gang, soverom 2 og soverom 3. Malte plater i soverom 1. Fliser i bad/wc og dusjbad/wc. Redwoodpanel i badstue. Redwoodpanel i peisestue med basseng.
2. etasje: Malt redwoodpanel i gang og stue. Platekledning med malt tapet i kjøkken. Malt panel og platekledning med sparklet og malt glassfiberstrie i soverom. Fliser i wc.
Platekledning med malt miljøtapet i grovkjøkken. Malt panel i gang med utg terreng. Panel i bod.
Tilbygg/praktikantdel: Fliser i bad/wc. Platekledning med malt glassfiberstrie for øvrig.

Gulv

U. etasje/kjeller: Gulvbord i gang med trapp, stenfliser (Granitt/larvikitt) med gulvvarme i kjellerstue. Fliser med gulvvarme i bad/wc.
1. etasje: Marmorfliser med gulvvarme i vindfang, hall med trappegang, gang, peisestue med basseng og i soverom 3 med adkomst fra peisestue. Teppe i soverom 1 (nytt i 2014), Skipsparkett i soverom 2. Teppe i trapp nytt i 2017. Fliser med gulvvarme i bad/wc og dusjbad/wc. Fliser uten gulvvarme i badstue.
2. etasje: Trestavs merbauparkett i gang, stue, spisestue og kjøkken. (Gulvvarme i stue og spisestue, vindfang). Skipsparkett i soverom. Fliser uten gulvvarme i grovkjøkken-, og wc.
Gulvbord i bod. (Sluk i alle våtrom og i grovkjøkken/vaskerom).

Tilbygg/praktikantdel: Trestavs eikeparkett i hall/stue. Furugulv med varmekabler i spisestue/stue og kjøkken.

Tepper (nytt i 2016) i begge soverom. Granittfliser (larvikitt) i bad/wc med varmekabler.

Himling

U. etasje/kjeller: Betong i teknisk rom. Malte plater for øvrig. Downlights i kjellerstue.
1. etasje: Malt betong i peisestue med basseng. Malte plater og platekledning med sparklet og malt glassfiberstrie for øvrig. Downlights/ledbelysning i bad/wc og dusjbad/wc. Downlights i soverom mot peisestue.
2. etasje: Malt glasfiberstrie (plater under)l i gang og spisestue. Panel i stue, gang med utg terreng og bod. Malte plater/sparklet malt glassfiberstrie for øvrig.

Tilbygg/praktikantdel: Malte plater. Downlights i bad/wc.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner og gulvvarme. To åpne peiser i henholdsvis peisestue, 1. etasje og stue, 2. etasje. Elektrisk oppvarming i tilbygg.
Varmekabler i oppkjørsel.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt er beregnet til 10.503,- for 2017.

Fordeling felleskostnader

Oppkjørselen deles med 2 nabohus. Kostnadene fordeles med 1/3 per hus.
Snømåking 2016 for denne boligen kr. 3742,-
Varmekabler og lys 2016 for denne boligen kr. 3112,-

Parkering

2 parkeringsplasser i dobbelgarasje og 1 utvendig plass. Mulighet for parkering foran garasje. Varmekabler i oppkjørsel.

Diverse

Angående utleid del over garasjen(tilbygg):

Det foreligger ferdigattest på den utleide delen, og det fremkommer av plantegninger fra Plan- og Bygningsetaten at bl.a. 2 av rommene betegnes som soverom. Men megler har ikke funnet dokumentasjon på at rom over garasjen er godkjent som egen boenhet, eller at den er godkjent for utleie. Ønsker man evnt. å søke om en slik godkjenning, vil det være for kjøpers risiko og ansvar.

Det har tidligere vært gjennomgang i bad på tilbygg og bad i u.etasje. Se original tegning i prospekt. Bad i u.etg ble flyttet i 2001 og bygget opp på nytt (se plantegning). Vegg i vegg (tilbygg) ble det etablert nytt bad. Tiltaket er ikke søkt om hos kommunen.

Det er mulig å legge gulv over svømmebassenget dersom man ikke ønsker å ha et basseng. Peisestuen vil da få et økt areal på ca 25 m2 og gi mulighet for en rekke bruksområder.

- Membran terrasse 2. etg er fra byggeår.
Ved mye nedbør har det forekommet lekkasje ved pipe, samt noe fuktighet periodevis på overbygg under pusseterrasse.
- Noe fuktinnslag i vegg tilbygg, og noe vegg kjellerstue.
- Disponibelt rom innenfor peisestue er ikke godkjent som soverom, grunnet for lite vindu.
- Praktikantdel er i dag utleid.

For øvrig vises det til egenerklæringsskjema i prospekt.

Regulering

Kopi av situasjonskart, målebrev, reguleringsplaner m/bestemmelser er vedlagt salgsoppgave. Vi oppfordrer interessenter til å gjøre seg kjent med disse.

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. Egenerklæringsskjema er vedlagt salgsoppgave.

Solgt "som den er"

Solgt "som den er" avhendingsloven (avhl.) § 3-9:
Eiendommen selges iht. avhl. § 3-9, som innebærer at den selges i den tilstand den er under visning. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhl. § 3-9, jf. § 1-2 (2). Selv om eiendommen er solgt "som den er", har eiendommen likevel mangel der dette følger av § § 3-7 eller 3-8; når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved eiendommen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få. Det samme gjelder dersom eiendommen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selger. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke er blitt rettet i tide på en tydelig måte.
Eiendommen har også mangel dersom den er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesum og forholdene ellers.

Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg inn i vedlagte egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger. Hele salgsoppgaven må grundig gjennomgås av interessenten(e). I tillegg oppfordres interessenten(e) til å sette seg inn i alle relevante dokumenter fra forretningsfører, f.eks. vedtekter, årsberetning, eventuelle husordensregler mv.

Ansvarlig megler

Eiendomsmegler / Partner Henrik Erland Morud

Mobil: 90 72 59 50
E-post: hm@eie.no