Eiendom

MAJORSTUEN - toppleilighet i 11. etg. med balkong og privat takterrasse på ca. 45 kvm. Utsikt og sol! Stor garasjeplass i kjeller. Heis. VIKTIG!! VED INTERESSE FOR DENNE LAST NED SALGSOPPGAVEN FOR BUDVARSEL!!

MAJORSTUEN - toppleilighet i 11. etg. med balkong og privat takterrasse på ca. 45 kvm. Utsikt og sol! Stor garasjeplass i kjeller. Heis. VIKTIG!! VED INTERESSE FOR DENNE LAST NED SALGSOPPGAVEN FOR BUDVARSEL!!
Solgt

Fakta

 • Sørkedalsveien 9 E
 • Primærrom
  70
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  BBL
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  6 950 000 ,-

Omkostninger

6 950 000,- (Prisantydning)
480 000,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
7 430 000,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
172,- (Pantattest)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
5 132,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 435 132,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  70
 • Tomt
  2863

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 4 783 pr Mnd
Eiendomsskatt utgjør kr 1.284,- for 2018.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur og egne fordelsavtaler etc.

FOR Å SIKRE DEG INFORMASJON OM BUD PÅ DENNE LEILIGHETEN, MÅ DU LASTE NED SALGSOPPGAVEN FRA FINN OG MERK AV AT DU ØNSKER BUDVARSEL PÅ SMS! DETTE SELV OM DU REGISTRERTE DEG UNDER VISNINGEN! VI HAR STOR PÅGANG OG VIL SIKRE OSS AT ALLE FÅR INFORMASJON.

Høydepunkter

- Toppleilighet i 11. etg.
- Vid og flott utsikt
- Balkong på ca. 9,5 kvm.
- Privat takterrasse på ca. 45 kvm.
- Sen kveldssol
- Stor garasjeplass i kjeller, 3 meter bred.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet sentralt på Majorstuen med alt av servicetilbud som forretninger, kaféer, restauranter og offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Colosseum senter med blant annet Meny, vinmonopolet og flere servicetilbud rett over gaten. Kort vei til Bogstadveien med forretninger, kaféer, restauranter, treningssentre og andre servicefunksjoner. Kort vei til t-bane, trikk og buss med forbindelse til hele Oslo og til marka. Frognerparken, Frognerbadet og Frogner Stadion ligger i umiddelbar nærhet med sine fantastiske tur og rekreasjonsmuligheter.

Innhold

11. etg: primærrom utgjør 70 kvm som omfattes av entré, bad, stue/kjøkken og 2 soverom.

Standard

Moderne boligblokk over 11 etasjer pluss 2 plan under baken og takterrasse, oppført 2008. Eiendommen er en del av et større borettslag og fremstår som godt vedlikeholdt.
Toppleilighet i 11. etasje inneholder: Entré, 2 soverom, bad og stor stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning. Sydvestvendt balkong på ca 9,5 kvm med utgang fra stue. I tillegg er det en fantastisk privat takterrasse som følger leiligheten. Den er på ca 45 kvm med panaoramautsikt over byen og fjorden. Det medfølger også en garasjeplass og en bod i kjeller.
Leiligheten har kun hatt en eier og fremstår som meget velholdt.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra Norema med hvite glatte fronter, både på skuffer, under- og overskap. Heltre benkeplate som er oljet. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Integrerte hvitevarer som består av: Stekeovn, mikrobølgeovn, 4 soners induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Avtrekksvifte over koketopp i type "slimline" som er koblet til felles ventilasjonssystem.

Bad:
Flislagt gulv med elektriske varmekabler. Flislagte vegger. Dusjnisje med buede glassdører, servantskap med heldekkende servant, innfelt speil og lysarmatur over servant. Vegghengt wc. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel.

Overflater på innvendige gulv er 3-stavs lamellparkett i eik i alle rom, unntatt på badet som har fliser.
Innvendige vegger er belagt med gipsplater som er sparklet og malt.
Malt betonghimling med synlig v-fug. Malt betonghimling. Nedsenket himling over kjøkken og i entré/gang. Takhøyde i stuen er ca 245 cm.

Fast inventar: Skyvedørsgarderobe i entré. Faste garderobeskap på begge soverom.
Heis: Det er heis i gården som går til alle etasjer bortsett fra til takterrassen.
Div.: Callinganlegg med videofunksjon. Fjernstyrte screens på vinduene i stuen.

Byggemåte

Bygning fundamentert med betong til faste masser/fjell. Betong grunnmur. Støpte kjellergulv.
Bærende konstruksjoner i betong/stål med utvendige fasader med pussisolerte-/(pussystemer) malte overflater. Noe fasadeplater.
Takkonstruksjon er flatt tak med oppforet betongdekke, tekket med papp eller folie.
Etasjeskiller i armert betong.
Trappefri adkomst. Betongelementtrapper med belegg på trappetrinn og flislagte repóer og inngangsparti. Vegger og tak i fellesarealer i malt betong.

Vinduer er 2-lags isolerglassvinduer med trekarm fra byggeår. Begge soverommene har 2-lags isolerglass vinduer i trerammer med ekstra innervindu.
Brann-/lydsertifisert inngangsdør med kikkehull. B30/db40.
Glatte hvite innvendige dører fra byggeår. Skyvedør mellom gang og stue samt mellom gang og det største soverommet.
Baderomskonstruksjon og røropplegg fra byggeår (2008). Det antas at badet er prefabrikert kabin som er løftet på plass. Rørfordelingsskap montert i himling på bad.
Utkraget støpt balkong med rekkverk i stål og glass. Ca 9,5 kvm. Løst tredekke som kan tas inn om vinteren (ikke nødvendig, men eier har gjort dette for å bevare gulvet så lenge som mulig). Stor egen takterrasse tekket med terrassebord (beiset). Rekkverk i stål.
Luftbehandling: Mekanisk ventilasjon med konstant avtrekk fra både kjøkken og bad.
EL: Fordelingstavle med automatiske vippebrytere plassert inne i leiligheten. Hovedsikringer på 2x63 amp. 8 fordelingskurser med integrert jordfeilbryter.

Bebyggelse

Området er bebygget med lamellblokker fra 1930-tallet og nye boligblokker med næring i 1. etg.

Tomt

Eiet tomt: 2863 kvm. Tomten er pent opparbeidet med steinlagte gangstier, plenarealer, prydbusker, beplantning og lekeplass.

Parkering

Det medfølger en garasjeplass i felles garasjeanlegg i kjeller, merket med nummer 2033 (beliggende i U2). Plassen er målt til å være 5 meter dyp og 3,15 meter bred. Eier har kjøpt bruksrett til garasjeplass. Disse plassene selges i dag av borettslaget for kr. 500.000,-.

Adkomst

Fra Sørkedalsveien.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varmekabler på bad. Varmt vann fra felles anlegg.

Borettslaget

Nye Major borettslag

Borettslaget eide opprinnelig 76 garasjeplasser og startet med kr. 19 MNOK (kr. 250.000,- per plass) i gjeld for dette. 53 plasser er solgt og borettslaget disponerer 23 plasser som er alle leid ut p.t.

Har 4,3 MNOK i gjenværende garasjegjeld på de 23 plassene. Det er mulig for borettslagets eiere å kjøpe dem for kr. 500 000,- per stk.
Kr. 500.000 x 23 = kr. 11.500.000,- i inntekter hvis alle resterende plasser selges. Trekker man fra dagens garasjegjeld på kr. 4.300.000,- sitter borettslaget igjen med kr. 7.200.000,- i potensiell merverdi.

Skoler

Majorstuen skole: 1-10 kl: 0,2 km
Kristelig gymnasium: 1,5 km
Akademiet videregående skole: 1,6 km

Barnehager
Frognerbekken barnehage: 0-5 år: 0,4 km
Månestråle barnehage: 0-5 år: 0,5 km
Thaulow barnehage: 1-5 år: 0,5 km

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Kr. 480 000

Borettslaget har lån i Handelsbanken.
Restgjeld ca. kr 480.000,- pr 6.4.2018
Rente 2,15% pr 5.2.2018
Restløpetid: 40 år 10 mnd
Avdragsfrihet: utløp den 1.3.2018.
IN-ordning: ja. Borettslaget har såkalt IN-ordning som betyr at hele eller deler av andel felles gjeld kan nedbetales. Kontakt forretningsfører for ytterligere info.

Sikringsfond

Sikringsfond er en forsikringsordning som dekker tap borettslaget får som følge av at andelseiere misligholder betaling av løpende fellesutgifter. Medlemskap i sikringsordning kan tegnes av det enkelte borettslag, eller av boligbyggelag på vegne av tilknyttede borettslag.
Nye Major Borettslag er tilknyttet sikringsfond.
Borettslag som har tegnet seg for sikring kan si opp avtalen innen 1.desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling. Forsikringsselskapet kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn for første gangs forsikring. For øvrig gjelder forsikringsavtalelovens regler.

Evt. mulighet for utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til noen andre. Med godkjenning fra styret kan andelseieren overlate boligen til andre for opp til tre år dersom andelseier selv eller et medlem av husstanden har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Godkjenning kan bare nektes dersom brukerens forhold gir saklig grunn til dette. Andre tilfeller vil kunne bli godkjent dersom det foreligger særlige grunner i medhold av Lov om Borettslag §5-6. Se forøvrig borettslagets vedtekter og konferer megler.