Eiendom

SLEMDAL - UTSOLGT! - 4 innholdsrike boliger i rekke - Suveren beliggenhet i trafikkstille gate

SLEMDAL - UTSOLGT! - 4 innholdsrike boliger i rekke - Suveren beliggenhet i trafikkstille gate
 • Fasade syd
 • Fasade nord
 • Illustrasjon 1 etasje - Bolig 1.
 • Illustrasjon 1 etasje - Bolig 2.
 • Illustrasjon nedkjøring garasje og inngangsparti.
 • Illustrasjon loftsstue.
 • Illustrasjon hovedsoverom.
 • Garasje plantegning
 • Plantegning 1. etg firemannsbolig
 • 2 etg
 • endelig Hems
 • Fasade vest - Firemannsbolig
 • Fasade syd - Firemannsbolig
 • Fasade øst - Firemannsbolig
 • Fasade nord - Firemannsbolig
 • Snitt A-A - Firemannsbolig

Fakta

 • Tråkka 47B
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  7 900 000 ,-

Omkostninger

7 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger

--------------------------------------------------------
7 900 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
 • Tomt
  1415

Oppdragsansvarlig

Dyve & Partnere Eiendomsmegling AS / Alexander Sandaas

Selger/Utbygger

Bestumveien 25 AS

Beliggenhet

Meget sjarmerende og idyllisk beliggende i Tråkka 47 B, skal det nå oppføres 4 stk. strøkstilpassede og tiltalende boliger med bl.a. egne hageparseller, balkong/fransk balkong, og underjordisk garasjeanlegg. Boligene er tegnet av arkitekt Lorentz Gedde-Dahl.

Usjenert og særdeles barnevennlig i grønne omgivelser, hvor barna kan ferdes trygt til skole og i lek. Her bor man sentralt med kort vei til det meste av servicetilbud på Slemdal og Vinderen senter. Offentlig kommunikasjon i Stasjonsveien ( buss ) og Slemdal Stasjon ( T-bane ), samt aktivitetsmuligheter i regi av bl.a. Heming på Hemingbanen og Ready sportsklubb på Readybanen.

Det skal bygges en ny barneskole med tre paralleller per trinn og en byomfattende gruppe for elever med spesielle behov i Bjørnveien på Slemdal. Skolen skal etter planen stå ferdig i 2018.

Med utgangspunkt i oppstart 1 kvartal 2016, er forventet ferdigstillelse estimert til 1/2 kvartal 2017

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Tråkka ligger midt i smørøyet ved foten av Holmenkollen med et utall av fritidsmuligheter som muliggjør et aktivt fritid- og familieliv. I umiddelbar nærhet ligger sportsanlegget Gressbanen hvor Ready har sin base. Her bedrives det fotball på kunstgressbanen om sommeren, mens det om vinteren er et yrende skøyteliv i regi av en av Norges største ungdomsklubber i bandy. Ready er for øvrig aktive innen alpint, langrenn, friidrett og hopp, og ellers diverse trimaktiviteter. Heming IL som er svært kjent for sitt langrenns- og skimiljø, orientering og satsning på fotball med sitt kunsgressanlegg ved Gråkammen.

Langs Holmenbekken like ved, finner du tursti som enten går retning sentrum eller mot Nordmarka. Herfra er veien kort til flotte turstier og skiløyper rundt Holmenkollanlegget og Frognerseteren. Alpinanlegget Tryvann Vinterpark er i stadig utvikling og er nå et flerbruksanlegg med sikre snø forhold og lang brukstid fra november til langt ut på våren. Kort sagt åpner Nordmarka seg med sine flotte muligheter året rundt kun en kort kjøretur med bil eller T-bane fra Slemdal Stasjon.

Golfinteressen kan dyrkes på den ærverdige Bogstad Golfbane etter noen få minutters kjøretur med bil, eller en hyggelig sykkeltur. Muligheter for hyggelige spaserturer i nærmiljøet er mangfoldige. Holmendammen, med sine store grøntarealer er kun få minutter unna. De årlige arrangementene i regi av Lions Club- Slemdal med barneskirenn på vinteren og familiefest på St. Hansaften, har blitt en stor folkefest for beboerne i området.

Bygninger

Prosjektet består av totalt 4 rekkehus

Byggemåte

Husene vil bli bygget etter teknisk forskrift TEK 10. Se for øvrig leveransebeskrivelse i prospekt.

Arealer og fordeling per etasje

Bruksareal: 126,10 kvm - 171,80 kvm

Hus 1
U-etasje: 50,9 kvm BRA
1-etasje: 50,9 kvm BRA
2-etasje: 53,1 kvm BRA
Loft: 16,9 kvm BRA

Pris: Kr. 9 800 000,-

Hus 2
1-etasje: 54 kvm BRA
2-etasje: 55,2 kvm BRA
Loft: 16,9 kvm BRA

Pris: Kr 7 900 000,-

Hus 3
1-etasje: 54 kvm BRA
2-etasje: 55,2 kvm BRA
Loft: 16,9 kvm BRA

Pris: Kr 8 200 000,-

Hus 4
1-etasje: 50,9 kvm BRA
2-etasje: 53,1 kvm BRA
Loft: 16,9 kvm BRA

Pris: Kr 8 500 000,-

Innhold

Hus 1:
1. etg.: Entré med garderobe og inngang til gjestetoalett. Kombinert stueplass, kjøkken og spiseplass. Vaskerom/teknisk rom med opplegg vaskemaskin m.m. Utgang til terreng.
2. etg.: 3 gode soverom, gang og funksjonelt bad.
U. etg.: U. etasje har egen inngang til mulig praktikantdel, dusjbad/wc. Stue, bod,
Loft: Uinnredet loft med takvinduer.

Garasje: 2. p-plasser og bod.

Hus 2:
1. etg.: Entré med garderobe og inngang til gjestetoalett. Kombinert stueplass, kjøkken og spiseplass. Vaskerom/teknisk rom med opplegg vaskemaskin m.m. Utgang til terreng.
2. etg.: 3 gode soverom, gang og funksjonelt bad.
Loft: Uinnredet loft med takvinduer.

Garasje: 1. p-plass og bod.


Hus 3:
1. etg.: Entré med garderobe og inngang til gjestetoalett. Kombinert stueplass, kjøkken og spiseplass. Vaskerom/teknisk rom med opplegg vaskemaskin m.m.Utgang til terreng.
2. etg.: 3 gode soverom, gang og funksjonelt bad.
Loft: Uinnredet loft med takvinduer.

Garasje: 2. p-plasser og bod.

Hus 4:
1. etg.: Entré med garderobe og inngang til gjestetoalett. Kombinert stueplass, kjøkken og spiseplass. Vaskerom/teknisk rom med opplegg vaskemaskin m.m. Utgang til terreng.
2. etg.: 3 gode soverom, gang og funksjonelt bad.
Loft: Uinnredet loft med takvinduer.

Garasje: 2. p-plasser og bod.

Standard

Boligene oppføres i.h.t. teknisk forskrift TEK 10, og vil holde en gjennomgående god standard, hva gjelder materialer og innredninger. Det vil dog være mulighet for individuell tilpasning, hva gjelder materialvalg og standard. Det medfølger 1-2 garasjeplasser per hus i lukket garasjeanlegg

Bygningskonstruksjoner:
Kjeller vil bli oppført med støpt gulvplate og vegger i stenderverk med sprøytebetong, alternativ betong eller Leca etter utbyggers vurdering. Huset over terreng vil bli oppført med bærende konstruksjoner i treverk.

Yttervegger, tak og beslag:
Yttervegger leveres med minimum( 25 cm) isolasjon og liggende panel hvit malt, dimensjon 19x98mm eller tilsvarende.
Panel leveres med synlige spiker beiset på fabrikk før montering.
Tak isoleres med minimum (30 cm ) isolasjon.
Takrenner og beslag leveres i plastbelagt stål. Snøfangere og stigtrinn for feier leveres iht forskriftskrav.

Gulv:
Parkett. Eik 14 mm hvitlakkert. 1-stavs parkett, 3-stavs parkett i kjeller (Hus 1) og på loft . Fliser 60 x 60 sandfarge/grå.

Innvendig vegger/tak:
13 mm gipsplater, strimles/sparkles og grunnes 2 strøk hvit farge kalkgrå. Vegger på bad flislegges 30x 60 cm keramiske fliser.

Foringer/Listverk:
Listverk rundt dører og vinduer leveres som hvite glatte i dimensjon 12x70mm eller tilsvarende. Listverk langs gulv leveres som hvite glatte i dimensjon 12x70mm eller tilsvarende.

Pipe/Ovn:
Det leveres stålpipe eller tilsvarende. Peis leveres ikke.

Dører/Trapper:
Ytterdører og innvendige lettdører leveres som hvitmalte med glatt overflate. Vridere og beslag leveres i rustfritt stål type Abloy eller tilsvarende.

Vinduer:
Vinduer leveres i hvitt farge malt treverk. Glass har U-verdi 1,2 eller bedre.

Sanitærutstyr:
Sanitæranlegget utføres av autorisert rørlegger etter gjeldende forskrifter. Alle vannledninger til tappesteder er rør i rør system. Oras ettgreps armaturer på alle tappesteder, trykkstyrt dusj armatur. Hvit Ifø eller tilsvarende sanitærutstyr pr bolig; 1 vask til innfelling for bad i 2 etg, vegghengt vask til gjeste WC 1 etg og bad i eventuell U.etg. Vaskekar i teknisk rom. Husbrannslange eller brannslukningsapparat plassert i kjøkkenbenk. Veggmontert toalett type Villeroy og Boch Omnia el. i hovedbad 2.etg og gjestetoalett. Gulvmontert toalett i bad U.etg. Utvendig leveres 1 frostfri utekran pr bolig. 200 lvarmtvannsbereder. 1 stk. opplegg for vaskemaskin i vaskerom U.etg.

Elektrisk anlegg:
Det elektriske anlegget vil bli utført av autorisert installatør etter gjeldende forskrifter p.t. NEK 400-2012. Anlegget leveres tre faset og dimensjonert for elektrisk oppvarming i alle boligrom. Skjult anlegg i alle etasjer. Sikringsskap med overbelastnings-vern, automatsikringer og jordfeilvarslingsenhet/bryter. Oppvarming medpanelovner der det ikke er varmekabler. Varmekabler på bad i 2 etg, samt bad og Vask/teknisk rom i U.etg. Det inkluderes downlights ihht leveranseveskrivelse. utelamper, ringeanlegg og 3 stk. seriekoblede røykvarslere.

Telefon/TV/Bredbånd
Det leveres opplegg for 1 stk. telefon- og 2 stk. TV-kontakter som kun er bokser med tomme rør som blendes med hvite lokk. Tomme rør i grunnen føres til el. stolpe. Kjøper er selv ansvarlig for installasjon av telefon/fiber/internett og TV arrangement.

Ventilasjon
Husene vil få balansert ventilasjon med avtrekk fra våtrom og kjøkken. Avtrekkskanal fra kjøkken ut gjennom yttervegg. Endelig teknisk løsning vil avklares med entreprenør.

Kjøkken- og baderomsinnredning
Det leveres kjøkkeninnredning fra HTH til en samlet av pris kr 50.000 inklusive frakt og montering. Leverandør er ikke valgt og skal velges av entreprenøren. Kjøper står fritt til å endre type og utforming. Tillegg regnes for pris over kr. 50 000. Dersom kjøper ønsker å levere disse produktene selv kan det gjøres egen avtale med utbygger.

Sanitærutstyr leveres iht. leveransebeskrivelse i prospektet av fabrikat Gustavsberg Nordic eller tilsvarende.

Utleie

Den del av boligen som er omtalt som praktikantdel er ikke å betrakte som en godkjent utleiedel/selvstendig boenhet. Bolig kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler (evt. matte) med elektronisk termostat og gulvføler i bad. I WC og hall leveres varme i gulv som erstatning for radiator. I øvrige oppholdsrom leveres panelovner med termostat. Ovnene leveres forberedt for sentralstyring.

Adkomst

Enkel adkomst til eiendommen via stikkvei fra Tråkka.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten for øvrig grovplaneres med stedlige masser tilpasset den eksisterende naturlige topografi. Opprinnelig vegetasjon som ikke påvirkes av byggearbeidet vil etter utbyggers vurdering kunne bestå. Rundt grunnmur/kjeller arronderes terreng med stedlige masser med fall ut fra huset.
Innkjøring og parkeringsareal asfalteres.

Heftelser

Kommunen har normalt legal panterett (etter loven - ikke tinglyst) som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Panteretten følger eiendommen. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Servitutter / Rettigheter

Relevante rettigheter og forpliktelser for innehaveren iflg. Lov, forskrift, vedtekter, avtaler.
Servitutter i grunn:
17.10.1962 12824
BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE
ANG VÅNINGSHUS
an ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

14.10.2015 948664
BESTEMMELSE OM VEG
Tråkka godkjennes inntil videre i sin nåværende bredde.
Plikt til fremtidig vederlagsfri avståelse av veigrunn til Oslo kommune.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven

EIENDOMMENS RETTIGHETER

Servitutter:
25.06.2014 519880
BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Rettighet hefter i: 0301 / 33 / 1330 / /
Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Med flere bestemmelser
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.

25.06.2014 519880
BESTEMMELSE OM VEG
Rettighet hefter i: 0301 / 33 / 1330 /

Vei / Vann / Avløp

Offentlig.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det vil utstedes brukstillatelse og ferdigattest på eiendommen. Dette bekostes av selger.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Reguleringsforhold

Boligene reguleres etter S-4220, Reguleringsplan for småhusområder i oslos ytre by, (småhusplanen).

Beskrivelse av sameiet

Sameiet består av eiendommen gnr. 33 bnr 1419 i Oslo kommune. Sameiet vil bestå av 5 eierseksjoner, som alle er boligseksjoner. Det er knyttet uteareal og parkeringsplasser til hver av seksjonene som tilleggsareal.

Faste, løpende kostnader

Størrelsen på fellesutgifter er ikke fastsatt.

Fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Felleskostnader dekker bl.a. fellesstrøm, vedlikehold av fellesarealer, vedlikeholdsfond og lignende. Erfaringsmessig vil disse beløpe seg til mellom 6-8 kr pr. mnd. pr. kvm, basert på denne type organisering av et sameie. Endelige felleskostnader vil bli satt opp av sameiets styre ved overtagelse.

Det er lagt opp til at hver bolig selv besørger sine drifts-kostnader og vedlikeholder eget hus.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Omkostninger:
Dokumentavgift av tomteverdi (1 625 000) kr. 40 620,-
Panteattest kjøper kr. 199,50
Tingl.gebyr obligasjon kr. 525,-
Tingl.gebyr skjøte kr. 525,-
-------------------------------------------------------
Omkostninger totalt : kr. 41 869,50
--------------------------------------------------------

Diverse

Frihåndstegninger og illustrasjoner i prospektet og annonser er av illustrativ og kunstnerisk karakter og angir nødvendigvis ikke korrekt gjengivelse av boligene, terrenget, utomhusarealene, fasader, plantegninger mm.

Det er gitt rammetillatelse på prosjektet, men rammetillatelsen er påklaget til fylkesmannen. Klage er forventet ferdig behandlet i løpet av mars 2016.
Det er gitt igansettelsestillatelse og graving er påbegynt.

Planlagt overtagelse

Med utgangspunkt i oppstart 1 kvartal 2016, er forventet ferdigstillelse estimert til 1/2 kvartal 2017.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på PRIVATmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.