Eiendom

SMESTAD/ SLEMDAL - Fantastisk og innholdsrik del av tomannsbolig - Separat del med egen inngang - Stor, solrik hage med markterrasse - Garasjeplass og 2 biloppstillingsplasser

SMESTAD/ SLEMDAL - Fantastisk og innholdsrik del av tomannsbolig - Separat del med egen inngang - Stor, solrik hage med markterrasse - Garasjeplass og 2 biloppstillingsplasser

Fakta

 • Dalsveien 22 A
 • Primærrom
  228
 • Boligtype
  Tomannsbolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  11 700 000 ,-

Omkostninger

11 700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
14 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Pantattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
292 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 11 700 000,-))
--------------------------------------------------------
308 399,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
12 008 399,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  228
 • Tomt
  1968

Beskrivelse

Velkommen til en innholdsrik og fantastisk familiebolig som ligger i et veletablert og eksklusivt boligområde mellom Slemdal og Smestad. Tomannsboligen sto ferdig i 1952 og har kort vei til flere skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud. Boligen består av en horisontaldelt del av en tomannsbolig og er fordelt på første etasje og kjeller, samt en tilleggsdel med egen inngang.

Det er en luftig og romslig bolig med en meget god planløsning. Boligen måler 255m² BTA. og tilbyr bl.a. plass i garasje med direkte inngang til boligen, to biloppstillingsplasser på fellestomten, pent opparbeidet og solrik del av hage med markterrasse, samt energivennlig peis i stuen fra Ortner. Dette er en fantastisk familiebolig for de som ønsker rikelig med plass i rolige og usjenerte omgivelser, samtidig umiddelbar nærhet til det meste Oslo kan tilby.

Boligen går over to plan og har egen inngang til hovedetasje, underetasjen/garasje, samt tilleggsdel i første etasje. Tilleggsdelen er i dag avdelt fra resten av boligen og inneholder entré, soverom, stue/kjøkken og baderom. Denne kan med enkle grep åpnes opp igjen dersom man ønsker å innvie arealet direkte i bolig. Første etasje består ellers av entré med trapp ned i underetasje, hall, stue, spisestue, kjøkken, bad og 3 soverom. Underetasje består av bad med tilhørende badstue, vaskerom med toalett og innredet rom/kjellerstue, samt boder og inngang til garasje.

Fra spisestue og fra stuen er det utgang til en stor hage med markterrasse som denne seksjonen alene disponerer. Her er det plass til flere sittegrupper, og en kan nyte solen usjenert hele dagen.

Fasadene er i pusset murkonstruksjon og ble sist malt i 2012, mens taktekkingen stammer fra 1992. Huset bærer preg av et jevnlig vedlikehold og gir et solid inntrykk både innvendig og utvendig. Boligen preges av en velholdt standard med gode farge- og materialvalg, og en rekke praktiske og gjennomtenkte løsninger. Med flere innbydende og gode soverom er dette en ypperlig familiebolig med flere bruksmuligheter. Her vil du trives og bo godt!

Kvaliteter
- Attraktiv beliggenhet på Oslo beste vestkant
- Romslig familiebolig med 3 gode soverom, pluss tilleggsdel med 1 soverom
- Solrik, stor og usjenert hage med markterrasse
- Meget god planløsning med flere bruksmuligheter
- Tilleggsdel på 38m² med egen inngang, kjøkken og bad
- Garasjeplass med direkte tilgang til bolig, i tillegg til to biloppstillingsplasser på tomt
- Påkostet kjøkken fra Sigdal med meget gode løsninger
- Energivennlig peis i stue hvor en vedfyring kan gi varme opptil 12 timer
- God lagringsplass med innvendig bod, flere praktiske skapløsninger, samt fellesbod i kjeller og garasje
- Kjeller med lekkert bad, badstue og muligheter for kjellerstue
- Original parkettgulv på stue og hall
- Eget vaskerom med WC
- Varme i gulv på alle bad, ytterste del av kjøkkenet og i kjeller
- Umiddelbar nærhet til en rekke barnehager og skoler

Velkommen til oppsatt fellesvisning, eller visning etter avtale med Lene Stødle - 948 77 155 eller lene@nordvikpartners.no

Standard

Attraktiv del av tomannsbolig over to plan, 1. etasje og kjellerplan. Boligen er oppført i 1952 med tilbygg fra 1989 (separat del , fløy i 1. etasje) og tilbygg til kjøkken fra 1991. Boligen har i de senere år blitt oppgradert og har en velholdt standard.

1. etasje hoveddel:
Bruksareal: 125m². Primærrom 125 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré med trappegang, hall, stue, spisestue, kjøkken, 3 soverom og baderom.

Innbydende entré og hall:
Velkommen inn! Entréen gir et godt førsteinntrykk av boligen med lekre skiferfliser på gulv og rikelig med plass til å henge fra seg klær, samt praktisk garderobeløsning. Det er trappegang ned til innredet kjeller og utgang til garasje. Videre kommer du til romslig hall hvor det er flere skapløsninger og videre adkomst til stue- og soveavdeling.

Stue og spisestue:
Boligen har en lys og meget romslig stue med store vindusflater slipper solen inn og bidrar til gode lysforhold og fin atmosfære. Det er innebygget og energivennlig peis med glassdør fra Ortner som ble montert i 2011. Peisinnsatsen lager varme som lagres i steintårnet og varmeveksler med vegg som avgir varme. Ved én oppfyring avgir peisen/varmeveggen varme i opptil 12 timer. Det er god plass til sittegruppe og god løsning med hyller på vegg. Fra stuen er det utgang til terrasseplatting og hage. Det er en delvis åpen løsning mot kjøkkenet.

Det er adskilt spisestue med plass spisebord og tilhørende stoler. Også her er det direkte utgang til hageområdet.

Kjøkken:
Meget bruksvennlig og familievennlig kjøkken som kan tilby godt med både lagring- og arbeidsplass, samt en stilig kjøkkenbord-løsning på "bardisk" og egen kaffekrok. Det er tiltalende Sigdal kjøkkeninnredning fra 2009 med flere praktiske løsninger. Det er hvite fyllingsdører, heltre eik benkeplater, beslag med kum og fliser over benker. Det er nedfelt oppvaskkum og ett-greps armatur fra Damixa, med en lekker design avtrekksvifte. Det er integrert induksjonstopp (bred type), stekeovn, dampovn, oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap.

Flislagt baderom:
Baderommet er fra 2006, med nye gulvfliser og nye baderomsinnredning fra 2014. Det er helservant i skap med ett-greps armatur fra Damixa og skuffer med glatte fronter. Skapet har speildører, belysning og stikkontakt over servant. Eget dusjhjørne med innfellbare glassdører og dusjarmatur fra Damix, samt vegghengt toalett.

Soverom:
Boligen har 3 gode og innbydende soverom i hoveddelen, alle beliggende i boligens første etasje. Soverommene er svært romslige og har plass til større senger, samt praktiske garderobeløsninger. Det er også mulig å anvende et eller flere av rommene som kontor og lekerom.

1. etasje tilleggsdel med egen inngang:
Bruksareal: 38 m². Primærrom 38 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, kjøkken/stue, soverom og baderom. Tilleggsdelen er idag avstengt fra resten av boligen, men kan med enkle grep åpnes opp igjen dersom man ønsker å innvie arealet direkte i bolig.

Selger leier i dag ut tilleggsdelen. Det gjøres oppmerksom på at tilleggsdel ikke er godkjent som separat utleieleilighet. Kjøper bærer ansvar/risiko for å få dette godkjent hos offentlige myndigheter. Selger/megler bærer intet ansvar/risiko for at slik godkjenning gis.

Entré:
Tilleggsdelen har egen inngang fra hagen / markterrassen. Det er trapp opp til inngangspartiet som har en entré med mulighet for oppheng.

Åpen kjøkken og stueløsning:
Praktisk åpen løsning mellom kjøkken og stue med plass til en større sittegruppe. Kjøkkeninnredningen har glatte fronter og benkeplate i laminat med nedfelt oppvaskkum og ett-greps armatur fra Oras. Det er stikkontakt over kjøkkenbenk, samt komfyr og platetopp fra Ikea mens oppvaskmaskinen er fra Bosch. Det er frittstående kjøleskap med fryser fra Electrolux og ventilator i overskap med kullfilter fra Siemens.

Bad:
Eldre og romslig baderom fra 1989 med flislagt gulv og vame i gulv. Det er dusjkabinett med skyvedører, servant og toalett. Det er også opplegg for stor vaskemaskin. Det er montert ny servant og dusjkabinett i 2012/2013.

Soverom:
Romslig soverom vendt mot hagen. Det er god plass til større seng, samt garderobeløsning.

Kjeller:
Bruksareal: 70 m². Primærrom 65 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, innredet rom/ trimrom, bad med tilhørende badstue og vaskerom. Det er i tillegg en innvendig bod på 5m² som er oppført som sekundærrom, samt inngang til fellesbod med varmtvannsberedere og fellesgarasje hvor denne boligen disponerer omtrent halvparten.

Det gjøres oppmerksom på at rommene i kjeller er godkjent til bod og vaskerom, og er dermed ikke godkjent til varig opphold. Endringer er ikke søkt godkjent hos plan- og bygningsetaten og videre bruk vil være kjøpers ansvar og risiko.

Gang:
Flislagt gang med utgang til garasje og bod. Idag er det gode lagringsmuligheter med store garderobeskap.

Innredet rom/trimrom:
Romslig rom med flere bruksmuligheter. Idag er det innredet som kjellerstue med et eget trimrom. Fra stuen er det inngang videre til stort bad og vaskerom, samt en praktisk bod på 5 kvm.

Egen spa-avdeling:
Det er lekkert og stort flislagt bad fra 2011/2012 med innmurt badekar, romslig dusjhjørne med glassvegg og servant med underskap. Det er også direkte inngang til delikat liten badstue. Fra badet er det videre inngang til eget vaskerom med toalett og opplegg for vaskemaskin.

Overflater
Gulv:
Original parkett i rutemønster, laminat i 2 soverom, fliser i kjeller, fliser på badene, mosaikkfliser i dusjhjørnet på bad i kjeller.
Nye laminatgulv i 2 soverom og ny parkett på kjøkkenet i 2009. Nye fliser i kjeller i 2012. Nye gulvfliser på bad i 1. etasje i 2014.

Vegger:
Lyst og trivelig fargevalg. Malte flater, finmasket malt strie, malt struktur, fliser på badene. Malte flater og felt med mosaikkfliser på wc/vaskerom i kjeller. Nye/nyoppussede overflater i senere år.

Himling:
Malte plater/flater. Hovedsakelig pusset og malt betong i kjeller.

VVS og EL
VVS Installasjoner:
Nyere røropplegg i tilknytning kjøkken og begge bad i boligens hoveddel. Antas eldre rørstammer (skjult/innebygget). Antas røranlegg på bad i hybel fra ca. 1989. 2 varmtvannsberedere fra 2010 i felles kjellerbod (bod med inngang fra garasjen). Seksjon 2 har også sine beredere i denne boden.

Elektrisk anlegg:
Sikringsskap med automatsikringer. Eget skap med fordelerkurser i kjeller og hybel. Nytt elektrisk anlegg i kjeller ifm. oppussing i 2011/2012, og installert nytt sikringsskap med egen avleser til sep. del i 2011. Ledninger til lys i plassbygget bokhylle i stue lagt ved egeninnsats i 2014.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring som vedlagt i komplett salgsprospekt.

Beliggenhet

Attraktiv del av tomannsbolig beliggende mellom Slemdal, Vinderen og Smestad i et etablert og eksklusivt boligområde.
Dette er en sentral beliggenhet, men likevel et rolig og etablert nabolag, skjermet fra hovedstadens støy. Det er kort vei til bussholdeplassen i Tråkka og til T-banen på Smestad eller Vinderen, som tar deg til sentrum på noen få minutter. Barnehager og skoler for alle trinn i nærområdet.

Her kan barna komme seg på trening for egen maskin. Hopp på sykkelen og et par minutter senere er man på Hemingbanen som er et flott idrettsanlegg med bl.a. flere fotballbaner, friidrettsområde, terrengløype, idrettshall for håndball og basket, samt en nyere hall med fire tennisbaner og stor, nedfelt trampoline grop. Det er også gåavstand til Gressbanen, hovedanlegget til Ready og Holmendammen. Boligen ligger i nærhet til tursti som tar deg innover i Nordmarka, med milevis av tur- og skiløyper, slalåmbakke, samt flere idylliske badevann som for eksempel Holmendammen. Ca. 10 min sykkeltur til Frognerparken.

Tomt

Meget pent opparbeidet eiendom med plenarealer, asfaltert gangsti og diverse prydbusker. Tomten er fellesareal og er delvis avgrenset med gjerder og hekker. Den delen som tilligger denne boligen er for det meste inngjerdet. Det er et romslig grøntareal med utgang fra stue og spisestue med platting, plen og en enkel skifersti fra parkeringsområde. Her har en fantastiske solforhold og en usjenert beliggenhet.

Utearealene er useksjonert, og bruken er fordelt mellom sameirne iht. prospekter utarbeidet av utbygger og opprinnelig selger av eiendommen. Utearelene er delvis avgrenset med gjerder og hekk.

Garasje / Parkering

Boligen disponerer en parkeringsplass i garasjeanlegg med direkte adkomst til boligen og to biloppstillingplasser på eiendommen.

Eiendommens parkeringsarealer er useksjonert, men eier opplyser at bruken er fordelt mellom sameierne iht. til prospekt utarbeidet av utbygger, opprinnnelig selger av eiendommen og muntlig avtale. Denne enheten benytter en parkeringsplass mot veien til høyre og en til venstre mot veien. Plassene er ikke oppmerket nærmere på tomten.

Det er en innvendig dobbeltgarasje i tomannsboligen som er felles iht. seksjonseringsbegjæringen. Denne enheten benytter garasjeplassen til høyre som også har direkte inngang til seksjonen. Det er fellesbod i tilknytning garasjen. Garasjen er noe mindre sammenlignet med dagens standard.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 2 875 927 pr. 31.12.16
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 9 202 966 pr. 31.12.16

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eiendommen fra 1952.

Dalsveien 22 A - Tremannsbolig til tomannsbolig - Ferdigattest 2009, dokument og tegning ligger vedlagt.

Dalsveien 22 A - Tilbygg - Ferdigattest 1989 - Dokument og tegning ligger vedlagt.

Dalsveien 22 A - Takterrasse m.m. Ferdigattest 2009 - Dokument og tegning ligger vedlagt.

Dalsveien 22 A - Ny inngang til bolig i 2. etasje. Ferdigattest 2012 - Dokument og tegning ligger vedlagt.

Ifølge seksjoneringsbegjæring datert 23.12.2008 er inngangspartiene til seksjon 1 og 2 (tomannsboligen) fellesareal for seksjon 1 og 2. Inngangspartiene er nå innlemmet i hhv. seksjon 1 og seksjon 2, men det er ikke foretatt reseksjonering av inngangspartiene. Dette betyr at arealet formelt ikke er en del av seksjonen.

Boligens areal

Primærrom: 228 kvm, Bruksareal: 233 kvm, Bruttoareal: 255 kvm

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming ved panelovner. Det er varmekabler på alle bad, i kjeller og på ytterste del av kjøkkenet.
I 2011 ble ny energivennlig peis fra Ortner installert av Lillehammer Flis og Stein AS. Peisinnsatsen lager varme som lagres i steintårnet og varmeveksler med vegg som avgir varme. Ved én oppfyring avgir peisen/varmeveggen varme i opptil 12 timer.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. Gjeldende reguleringsbestemmelse: S-4220 for småhusområde i Oslos ytre by. Vedtatt 15.03.2006. Gjeldende reguleringskart og bestemmelser ligger vedagt. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Oslo kommune har vedtatt en ny kommuneplan. Dette kan føre til endring av noen av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen. Informasjon om kommuneplan 2015 - Oslo mot 2030 - Smart, trygg og grønn kan fåes ved henvendelse til megler. Informasjon og kartinnsyn ligger også på www.oslo.kommune.no/politikk-og-administrasjon/politikk/kommuneplan. Interessenter oppfordres til å undersøke gjeldende reguleringsbestemmelser.

Andre offentlige planer i nærområdet.

Saksnr 201618505. Dalsveien 18. Oppføring av ny enebolig med garasje. Status - Sak avsluttet og midlertidig brukstillatelse er gitt 1.12.2017.

Saksnr. 201509024. Dalsveien mellom 14 og 26 - Omlegging av hovedledninger for vann og avløp. Status - tillatelse gitt 8.7.2015.

Saksnr. 201708944 Huseby - Vannbehandlingsanlegg. Status pågående plansak - foreløpig plan

Sameie

Leiligheten er en del av Sameiet Dalsveien 22. Sameiet består av 5 seksjoner - 1 tomannsbolig og 3 eneboliger. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Da dette er et lite sameie, har det ikke styre, forretningsfører eller styreleder. Sameierne betaler ikke inn
felleskostnader, men deler direkte løpende kostnader (eksempelvis felles forsikring, kommunale avgifter, brøyting, vedlikehold etc.). Det er p.t. ingen avtale mellom seksjonene hvor det fremkommer hvordan utearealet fordeles, utover opprinnelige prospekt og inngjerding/hekk. Pr. d.d er utearealet useksjonert. Det foreligger ingen skriftlig avtale vedrørende bruk av fellesareal og fakturaer betales fortløpende etterhvert som de forfaller.

Sameierne har i år ikke benyttet seg av offentlig brøyting, men det har tidligere vært estimert til kr. 6 000 pr. år. Øvrige kostnader som blant annet forsikring, strøm, parabol/kabel-TV, internett og alarm vil variere fra hustand til hustand.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: Lene@nordvikpartners.no eller SMS: 94 87 71 55 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Meglers sikkerhetsstillelse

Nordvik & Partners Eiendomsmegling St. Hanshaugen AS har tegnet ansvarsforsikring i IF, polisenr. SP 808953 , jfr. emgll. §2-7 og emgll. forskrift §2-2.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.