Eiendom

SMESTAD/SLEMDAL - Ny enebolig i barnevennlig villastrøk med gode solforhold - god standard - kjellerstue med egen inngang - integrert dobbelgarasje.

SMESTAD/SLEMDAL - Ny enebolig i barnevennlig villastrøk med gode solforhold - god standard - kjellerstue med egen inngang - integrert dobbelgarasje.
 • Velkommen til denne nyoppførte eneboligen i Dalsveien 18 A!
 • Lys og åpen stue med peis og utgang til hage
 • Store vinduer i stuen slipper inn rikelig med dagslys
 • Stuen med plass til spisegruppe og åpen løsning mot kjøkkenet
 • Flott kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer
 • Flott kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer
 • Flott kjøkken fra Sigdal med integrerte hvitevarer
 • Kontor/arbeidsrom - 1. etasje
 • TV-stue/allrom - 2. etasje
 • Hovedsoverommet med utgang til vestvendt balkong
 • Vestvendt balkong ut fra hovedsoverommet
 • Soverom 2
 • Soverom 3
 • Soverom 4
 • Hovedbad/wc - 2. etasje
 • Hovedbad/wc - 2. etasje
 • Dusjbad/wc - 2. etasje
 • Kjellerstue - u. etasjen
 • Kjellerstuen har egen inngang og bad/wc
 • Bad/wc tilknyttet kjellerstuen
 • Vaskerom og bod i u. etasjen
 • WC i 1. etasje med adkomst fra entré/hall
 • Entré/hall
 • Fasade og hage
 • Fasade fra felles innkjørsel
Solgt

Fakta

 • Dalsveien 18 A
 • Primærrom
  210.8
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  14 900 000 ,-

Omkostninger

14 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
62 500,- (Dokumentavgift)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
--------------------------------------------------------
74 822,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
14 974 822,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  210.8
 • Tomt
  1106

Faste løpende kostnader

Felleskostnader: Ikke beregnet per d.d.
Kommunale avgifter og eiendomsskatt: Ikke beregnet for denne boligen/seksjonen, da den nylig er ferdigstilt. Iht. vedtektene fordeles kostnader i sameiet likt (1/2) på hver av seksjonene.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

* Helt ny innholdsrik og familievennlig enebolig med 4 soverom og 3 bad.
* Lekkert og romslig Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer.
* Lyse oppholdsrom, fargevalg plukket ut av interiørarkitekt.
* Romslig hovedsoverom med utgang til vestvendt balkong.
* God standard på utstyr og innredning.
* Kjellerstue med egen inngang og bad/wc tilknyttet.
* Garasje integrert i boligen med plass til 2 biler - varmekabler i nedkjørsel.
* Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.
* Utstrakt bruk av LED-belysning.
* 4 TV-uttak og rikelig med stikkontakter.
* Solrik og usjenert hage mot sydvest.
* Barnevennlig og veletablert boligstrøk på Smestad/Slemdal.
* Boligen er nylig ferdigstilt og har ikke vært bebodd - her kan du flytte rett inn!

Beliggenhet

Flott enebolig beliggende mellom Slemdal, Vinderen og Smestad i et etablert og rolig boligområde. Sentral og usjenert beliggenhet med korte avstander til forretninger og servicefunksjoner. Offentlig kommunikasjon i nærheten med bussholdeplass ved Tråkka og Bernhard Herres vei, samt T-bane ved Vinderen og Smestad. Barnehager og skoler for alle trinn i nærområdet.

Kort vei til Hemingbanen som er et flott idrettsanlegg med bl.a. flere fotballbaner, friidrettsområde, terrengløype, idrettshall for håndball og basket, samt en nyere hall med fire tennisbaner og stor, nedfelt trampolinegrop. Boligen ligger i nærhet til tursti som tar deg innover i Nordmarka, med milevis av tur- og skiløyper, slalåmbakke, samt flere idylliske badevann som for eksempel Holmendammen.

Innhold

Helt ny enebolig oppført over 3 plan, med integrert dobbelgarasje i u. etasjen. Totalt bruksareal er oppgitt til 251,8 m² iht. tegninger fra utbygger/selger.
Boligen vil bli overlevert med komplett FDV-dokumentasjon fra selger/utbygger ved overtagelse.

U. etasje:
Bruksareal utgjør 81 m² som omfattes av trappegang, kjellerstue med egen inngang, bad/wc med adkomst fra kjellerstuen, vaskerom, bod (ca. 8 m²), gang og integrert dobbelgarasje (30,5 m²) med inngang rett inn i boligen.

1. etasje:
Bruksareal utgjør 83,8 m² som omfattes av romslig stue med peis og utgang til hage, kjøkken i åpen løsning mot stuen, trappegang/hall/entré, kontor/arbeidsrom og wc.

2. etasje:
Bruksareal utgjør 87 m² som omfattes av gang/stue, 4 soverom, bad/wc og dusjbad/wc. Fra hovedsoverommet har man ha utgang til vestvendt balkong. Tilgang til kaldloft fra luke i taket med stige. Loftet er ikke beregnet for lagring.

Standard

Nyoppført enebolig med gjennomgående god standard på utstyr og overflater. Boligen er oppført etter gjeldende tekniske forskrifter og kan flyttes rett inn i. Egner seg svært godt som familiebolig, med 4 soverom, stor og lys stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til hage, 2 bad i 2. etasje og ett gjestetoalett i 1. etasje, vaskerom i kjeller, samt kjellerstue/praktikantdel med egen inngang og bad.

Entré/hall:
Romslig entré/hall med god plass til garderobeskap. Fliser med varmekabler på gulv. Ina ytterdør fra Harmonie. LED-belysning i himling. Adkomst til trapp levert fra Hagen AS av typen Stryntrappa modell Aks med eik helstav trinn og hvit lasur. Returgelender i glass. Innfelt LED-belysning langs vanger i trappene.

Stue:
Boligen har en lys og åpen stue med store vinduer som i kombinasjon med varme farger plukket ut av interiørarkitekt, som skaper en innbydende og behagelig atmosfære. Det er satt inn en peisovn med glassfront som også gir innsyn fra siden og varmer godt på kalde dager.
I tillegg har boligen en TV-stue/allrom i 2. etasje hvor man også har utsikt mot byen og fjordgløtt, samt kjellerstue i u. etasjen med egen inngang som egner seg godt som praktikantdel.

Kjøkken:
Lekkert kjøkken fra Sigdal med mørke fronter på skap- og skuffefronter. Push-løsning for deler av skap. Kjøkkenet har en praktisk kjøkkenøy som også kan benyttes som spisebord og rikelig med skap- og benkeplass. Intra kum med Tapwell armatur. Integrerte hvitevarer fra Siemens som inkluderer stekeovn, kjøleskap, oppvaskmaskin og induksjonstopp. Koketoppen har integrert mekanisk ventilasjon. Laminat benkeplate i utførelse 'hvit betong'. LED-belysning under overskap. Kjøkkenet er i åpen løsning mot stuen med god plass til større spisegruppe i naturlig tilknytning.

Soverom:
Boligen har 4 soverom beliggende i 2. etasje. Fra det romslige hovedsoverommet har man utgang til vestvendt balkong med fint utsyn mot byen og hagen. Soverommene har plass til dobbeltseng og garderobeskap.

Våtrom:
Dusjbad/wc - u. etasje:
Bad med adkomst fra kjellerstuen i u. etasjen, innredet med skapinnredning, servant og armatur fra VikingBad. Innfellbare glassdører ved dusjsonen. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Vaskerom - u. etasje:
Praktisk vaskerom med adkomst fra trappegangen i u. etasjen. Innredet med utslagsvask integrert i vegghengt skapinnredning, veggmontert blandebatteri med uttak/opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, varmtvannsbereder 300 L og waterguard vannstopper.

WC - 1. etasje:
WC med adkomst fra entréen innredet med VikingBad vegghengt skap i mørk utførelse, med servant og benkeplate innfelt i skapinnredningen. Vegghengt speil over servant med integrert LED-belysning. Vegghengt klosett med soft-close funksjon og skjult sisterne.

Bad/wc - 2. etasje:
Vegghengt klosett med soft-close funksjon og hvit spyleknapp, innfliset sisterne, VikingBad dusjhjørne med 90x90 innfellbare dusjdører samt regnfallsdusj og hånddusj, innredning fra VikingBad i hvit utførelse med servant i støpemarmor og speil, badekar fra VikingBad 170x75 med badekarbatteri og hånddusj.

Dusjbad/wc - 2. etasje:
Dusjbad med innredning fra VikingBad, dusjsone med rengfallsdusj og hånddusj - adskilt med skillevegg i glass. Vegghengt klosett med soft-close funksjon og innfliset sisterne.

Himling:
Malte himlinger. Utstrakt bruk av innfelt LED-belysning med dimmefunksjon i flere rom.

Vegger:
Fliser på 3 bad, mosaikkfliser i dusjsonene på bad i. u. etasjen og dusjbad i 2. etasje. For øvrig malte flater.

Gulv:
Flislagte gulv med varmekabler i følgende rom; trapperom i u. etasje, inngangsparti/felt ved kjellerstue, dusjbad og vaskerom i u. etasje, hall/entré og wc i 1. etasje, samt på begge bad i 2. etasje. Mosaikkfliser på de tre badene i dusjsonen. For øvrig 1-stavs (23,5 cm) parkett levert fra Parkett & Gulv AS av type Skagen Chantel white oak.

Byggemåte

Boligen ble oppført iht. bestemmelsene i TEK-10 byggeforskrifter revidert 24.6.2015, som er forskrifter gitt i medhold av Plan og Bygningsloven. Komplett FDV-dokumentasjon med informasjon om materialer, byggemåte etc. fra selger/utbygger vil bli lagt frem på visning og følger boligen. Det vises også til vedlagt beskrivelse i salgsoppgaven.

Bebyggelse

Rolig og etablert boligområde hovedsakelig bestående av villa- og småhusbebyggelse.

Tomt

Fellestomt: 1106 kvm.

Asfaltert adkomstparti med varmekabler ned til garasjen. Portcallingssystem til elektrisk port mot Dalsveien. Boligen har disposisjons- og råderett over angitt tomteareal iht. utomhusplan, datert 20.03.2017 som følger som vedlegg til vedtektene i sameiet. Tomten er svakt skrånende med beplantning og gress.

Deler av eiendommen som er markert i vedlegg til vedtektene som 'felles' er sameiets fellesareal. Se vedtektene §6 vedlagt i salgsoppgaven.

Parkering

2 parkeringsplasser i garasje i husets underetasje. Elektrisk garasjeport med 2 fjernkontroller. Det er etablert tomrør for fremtidig trekk av kabler til elbil lader. Direkte inngang fra garasjen til boligen.

For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Adkomst fra Dalsveien via felles elektrisk port. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt ved felles annonserte visninger. Se for øvrig kartutsnitt i FINN-annonsen for evt. veibeskrivelse.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler med termostat i alle rom med gulvfliser. Peisovn med stålpipe i stuen av typen Radius 300 levert fra Peisselskapet.

Da boligen nylig er ferdigstilt og ikke er tatt i bruk, er ikke strømforbruk beregnet.
Forbruk kan variere avhengig av bl.a. bruksmønster og antall beboere.

Sameiet

Boligen er en del av Sameiet Dalsveien 18. Sameiet består av 2 seksjoner (dette huset og nabohuset med felles innkjøring), og reguleres av vedtekter vedlagt i salgsoppgaven.

Den enkelte seksjonseier har rett til å sette opp gjerde eller hekk for å avgrense sitt tomteareal av fellestomten iht. vedtektene og vedlegg til vedtektene (utomhusplan).

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht. kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.
Ved utleie skal skal eier påse at leietaker skriftlig forplikter seg til å følge sameiets vedtekter og andre bestemmelser, jf. vedtektene §5.