Eiendom

VETTAKOLLEN - Meget attraktiv terrasseleilighet med nydelig utsikt og flotte solforhold. Stor, usjenert terrasse, peis og garasje. 2 sov. 2 bad.

VETTAKOLLEN - Meget attraktiv terrasseleilighet med nydelig utsikt og flotte solforhold. Stor, usjenert terrasse, peis og garasje. 2 sov. 2 bad.
Solgt

Fakta

 • Gulleråsveien 30C
 • Primærrom
  105
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  7 090 000 ,-

Omkostninger

7 090 000,- (Prisantydning)
113 081,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
7 203 081,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
7 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest)
180 070,- (Dokumentavgift)
5 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
--------------------------------------------------------
193 392,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 396 473,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  105
 • Tomt
  5836

Faste løpende kostnader

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

- Usjenert og romslig 3-roms eierseksjon med nydelig utsikt i rolig og etablert område på Vettakollen rett ved markagrensen
- Stor solrik, vestvendt, terrasse
- Flott potensial. Gode muligheter for modernisering/optimalisering (og litt mer p-rom).
- Peis
- Garasje
- 2 bad + gjeste-wc + vaskerom
- 2 soverom
- Veldrevet sameie og velholdt bygg
- Meget kort vei til t-banen og kort vei til Hemingbanen

Beliggenhet

Terrasseleilighet i grønne og trafikkstille omgivelser på Vettakollen, tett inntil markagrensen. Området er egnet for barnefamilier, med kort avstand til både barnehager, skoler, offentlig kommunikasjon, alle typer servicetilbud og forretninger (kort avstand til både Slemdal, Vinderen og Majorstuen). Leiligheten egner seg også for eldre, med kun én trapp, garasje og alle fasiliteter. Bygget ligger godt skjermet fra Gulleråsveien.

Flotte bademuligheter på bl.a. Båntjern, godt utvalg av sykkelstier og milevis med skiløyper innenfor umiddelbar nærhet, samt lysløypa og idrettsanlegget til Norges Idrettshøyskole ved Sognsvann. Kort vei til Hemingbanen med nylig oppgradert fotballbane, idrettshall med treningssenter og tennisbaner. Området er kjent for sin unike beliggenhet rett ved marka, samtidig som man har kort vei til sentrum.

Senter med servicetilbud på både Slemdal og Vinderen som dagligvarehandel, post, apotek, lege- og tannlegesenter.

Sameiet har privat gangvei til Vettakollen stasjon der Holmenkollbanen enkelt tar deg til Majorstuen på kun 15 minutter, eller videre oppover til Tryvann skisenter.

Gangavstand til Svendstuen barneskole, Midtstuen ungdomsskole og Montessori barne- og ungdomsskole. Flere barnehager i området.

Innhold

Leiligheten ligger i 2 etasje med lys fra 2 sider. Enkel adkomst med kun én liten trapp ned til leiligheten (fra baksiden/parkeringen): Primærrom utgjør 105 m² som omfattes av entré/hall, gang, kjøkken/ spisestue, stue, vaskerom, baderom, dusj/wc, wc og 2 soverom. Sekundærrom utgjør 5 m² som omfattes av garderobe/ innvendig bod.

1 kjellerbod på 1,3 m².

Standard

En attraktiv leilighet beliggende særdeles solrikt til på Vettakollen. Leiligheten er innholdsrik og med en god planløsning (med mange muligheter). Seksjonen fremstår meget lys og usjenert med hjørnestue og store vestvendte vindusflater. Intet innsyn. Eiendommen/ sameiet ligger i et høydedrag over Holmenkollbanen med utsikt over til Midtstubakkene. Utgang til stor - 20 m² - terrasse fra stue og hovedsoverom. Solforholdene på terrassen er svært gode - sol fra midt på dagen til sen kveld. Utsikten er fantastisk og vidstrakt mot både Bunnefjorden, Oslofjorden og Bærum.

Kjøkken i åpen løsning med spiseplass. Kjøkkenskap i hvite, finerte fronter og benkeplate i heltre med integrert induksjon platetopp. Frittstående hvitevarer som kjøleskap, komfyr, mikro og oppvaskmaskin. Godt med skap- og arbeidsplass i kjøkkenet. (Liten vegg mellom kjøkkensone og tv-stue kan med fordels tas ned for mer lys, utsikt og bedre plassutnyttelse. )

Stuen er meget lys og fin, med velfungerende peis og store vinduer i rekke med nydelig utsikt. Doble dører til terrassen som kan åpnes helt opp og forlenge stuen med 20 m² om sommeren.

2 baderom i leiligheten, begge med fliser på vegger og fliser over varmekabler i gulv. Baderom 1 består av dusjsone med skyvedører, toalett og servant med underskap. Badet har klemring og membran i sluk. Baderom 2 har dusj i badekar og servant med underskap. I tillegg gjeste-wc med servant. Separat vaskerom med opplegg for vaskemaskin, tørketrommel og utslagskum. (Muligheter for å slå sammen ett bad og separat wc for 2 gode baderom, evt øke det ene soverommets størrelse). Badene er av eldre utførelse.

Rommelig hall med stor integrert garderobe.

2 usjenerte soverom av fine størrelser, begge med fri utsikt.

Overflater:
Gulv: Flislagt gulv på baderom og wc, belegg på vaskerom og i garderobe, eikeparkett på øvrige rom. Elektrisk gulvvarme på baderom.
Vegger: Innvendig veggflater har i all hovedsak malt tekstiltapet og noe malte glatte flater. Flislagte vegger på baderom.
Himlinger: Innvendige tak/-himlingoverflater består av malte flater. Takhøyde målt til 2,46 m.
3-lags isolerglassvinduer. Brann-/lydklassifisert entrédør.

Diverse:
-Dørcalling
-Felles gasstank med øvrige sameiere
-200L varmtvannsbereder plassert i vaskerom.
-Ventilasjon med (felles), mekanisk avtrekk.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring etc. som vedlagt i komplett salgsprospekt.

Velordnet sameie.

Byggemåte

Bygning generelt: Bygningen er oppført i henhold til normal byggeskikk på oppføringstidspunktet.
Grunn og fundamenter: Støpt betongsåle, betong grunnmur, fundamentert til stabile masser/fjell.
Yttervegger: Bærende konstruksjoner i betong, teglstens fasader og bindingsverk kledd med panel.
Vinduer: 3-lags isolerglass i vinduer.
Innvendige dører: Glatte dører med freset spor innvendig. Dør til kjøkken med faset slipt glass, glass i dør til soveromsgang.
Takkonstruksjon: Flat takkonstruksjon, trolig papp tekket samt shingelsten, ikke besiktiget av takstmann.
Balkonger: Terrasse på 20 kvm med utgang fra stue og et soverom. Markise på terrasse.
Etasjeskiller: Betong etasjeskiller.

Vedlikehold / oppgraderinger i de siste år:
- Installert trinnløse brytere på peisvifter i B-D oppgangene
- Teknisk kontroll av alle peisvifter
- Utskifting av 2 peisvifter samt oppgradering av el/sikkerhetsbrytere
- Reparasjon av el/teknisk av ventilasjonssystem
- Byttet 2 garasjeporter i 2016
- Kontroll/byggesak i G30 D (U0102 - C - D)
- Klagesak dører/portåpneranlegg

Sameiet ble i 2015 informert om mulig utsikfting av sameiets felles sikringsskap og elanlegg. Oppgradering ble besluttet i 2014 men er utsatt da andre mer presserende oppgaver er prioritert. Tiltaket ligger på hold, og vil bli gjennomført når sameiet ser at den økonomiske rammen er på plass.

Bebyggelse

Boligområde hovedsakelig bestående av eneboliger og små flermannsboliger.

Tomt

Eiet tomt: 5836 kvm. Stor og parkanlagt tomt, oppgradert med fin beplanting, gress og blomster. Asfalterte internveier. Stor gjesteparkering og garasjerekke. Utelys og oppvarmede trapper og adkomst.

Parkering

Garasjeplass (nr 16) for 1 bil i felles dobbelgarasje som deles med nabo. Elektrisk leddet port. I tillegg gjesteparkering.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming i boligen.

Sameiet

Leiligheten er en del av Sameiet Gulleråsveien 30 . Sameiet består av 24 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som ligger vedlagt prospektet.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Skoler

Gangavstand til Svendstuen barneskole, Midtstuen ungdomsskole og Montessori barne- og ungdomsskole. Flere barnehager i området.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Andel fellesgjeld

Andel fellesgjeld utgjør kr. 113 081,- per 31.12.17.

Sameiet har lån i Nordea
Restgjeld: kr. 2.658.347 per 31.12.17.
Rente: 4%
Lånetype: Annuitet
Dato siste termin: år 2040

Evt. mulighet for utleie

Styrets formann skal underrettes om fremleie for registrering.