Eiendom

VETTAKOLLEN - Moderne enebolig fra 2006 med god standard - dobbel garasje - Kvänum kjøkken - 4 soverom og 4 bad - attraktiv og barnevennlig beliggenhet i rolig veletablert villastrøk. Mulighet for å lage utleiedel i 1. etg.

VETTAKOLLEN - Moderne enebolig fra 2006 med god standard - dobbel garasje - Kvänum kjøkken - 4 soverom og 4 bad - attraktiv og barnevennlig beliggenhet i rolig veletablert villastrøk. Mulighet for å lage utleiedel i 1. etg.

Fakta

 • Huldreveien 9 D
 • Primærrom
  224
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  16 200 000 ,-

Omkostninger

16 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
405 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 16 200 000,-))
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
417 322,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
16 617 322,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  224
 • Tomt
  963

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter utgjør kr. 15 736.97,- per år (2018).
Eiendomsskatt utgjør kr. 16 255,- per år (2018).

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-TV, bredbånd, alarm osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

* Romslig familiebolig i svært ettertraktet nabolag midt i Hemingland.
* Lyst og moderne hus med praktisk planløsning (se virtuell 3D visning til høyre i FINN-annonsen).
* Opprinnelig bygget med godkjent separat hybelløsning.
* Fire soverom med hvert sitt badrom.
* Smørebod.
* Vannbåren gulvvarme.
* Kvänum kjøkken.
* Elektrisk styrt solskjerming.
* Sentralstøvsuger.
* Store solrike uteplasser.
* Dobbel garasje med hurtiglader til el-bil.
* Kort vei til barne- og ungdomsskoler.
* T-baneholdeplass i kun få minutter gangavstand fra boligen.
* Stille, tilbaketrukket og svært barnevennlig nabolag.
* Beliggende i markagrensen med umiddelbar tilgang til fantastiske turmuligheter.

Beliggenhet

Et særdeles ettertraktet boligstrøk på Vettakollen rett i Marakagrensen. Huset ligger i kort gåavstand fra Vettakollen og Skådalen stasjon på Holmenkollbanen, med reisetid til Majorstuen på ca 15 min. På Vettakollen stasjon finner du populære Vettakollen Pizzeria. Huset ligger nær Hemingbanen, et nylig vesentlig oppgradert idrettsanlegg med bl.a treningssenter, idrettshall , innen- og utendørs tennisbaner og helårs fotballbaner. Kort vei til skoler (Oslo Montessoriskole, Midtstuen, Svendstuen og Slemdal skole) og en rekke barnehager. Umiddelbar nærhet til flotte turområder med Skådalsløypa og andre skogsstier som gir tilgang til et enormt utvalg av turdestinasjoner, med bl.a. populære Vettakolltoppen og Bånntjern. Den ekstremt flotte beliggenheten ved markaporten gir muligheter for ski-, sykkel-, løpe-, bade- og skogsturer hjemmefra. På Slemdal finnes et utvalg av forretninger, matbutikk og post, samt offentlig kommunikasjon med Holmenkollbanen og buss.

Innhold

Innholdsrik og romslig enebolig over to plan, samt lagringsloft og tilhørende dobbelgarasje. Totalt primærrom utgjør 224 m², bruksareal 262 m².

1. etasje:
Primærrom utgjør 114 m² som omfattes av entré, hall, 3 soverom, 3 bad/wc og vaskerom. Sekundærrom utgjør 38 m² som omfattes av teknisk rom/bod med utvendig adkomst, samt dobbel garasje oppført i tilknytning til boligens 1. etasje.
Boligen er opprinnelig oppført med en separat hybel med egen utvendig adkomst . Denne er av eier innlemmet i hoveddelen med innvendig adkomst via gang.

2. etasje:
Primærrom utgjør 110 m² som omfattes av en åpen kjøkkenløsning med utgang til terrasse/platting og hage, stue med peis, spisestue, vinterhave med utgang til romslig balkong, bad/wc og soverom.
Fra dør i vegg på kjøkkenet har man adkomst til lagringsloft.

Standard

Moderne enebolig oppført i 2006 med gjennomgående god standard på utstyr og overflater. Boligen er godt vedlikeholdt og egner seg svært godt som familiebolig, ikke minst med sin attraktive beliggenhet i et rolig og veletablert boligområde, lyse oppholdsrom med god takhøyde og store vindusflater, 4 soverom og 4 bad, stor terrasse som omkranser hele baksiden av boligen og dobbel garasje tilknyttet boligen.

Kjøkken:
Svært romslig og åpen kjøkkenløsning med eksklusiv innredning fra Kvänum. Rikelig med skap- og benkeplass på vegger og i kjøkkenøy. Lekre granitt benkeplater, nedfelt dobbel kum. Det er lagt nye fliser over kjøkkenbenk. Takhengt Thermex ventilatorvifte. Integrerte hvitevarer fra Siemens som inkluderer komfyr, dampovn, varmeskuff, induksjon platetopp (75 cm), oppvaskmaskin og kjøl-/fryseskap med isbitmaskin. I tillegg eget kjølerom.

Bad/wc/vaskerom:
Boligen har totalt fire bad: Tre bad i 1. etasje og ett bad i 2. etasje. Alle bad fremstår som velholdte med fliser på vegger og gulv, og gulvvarme.

Bad - 2. etasje:
Innredet med romslig vegghengt skapinnredning med dobbel servant innfelt, speil og belysning over servantene, vegghengt klosett og hjørneboblebadekar.

Bad 1 - 1. etasje:
Innredet med vegghengt klosett, servantskap, dusjhjørne med innfellbare dører.

Bad 2 - 1. etasje:
Innredet med vegghengt klosett, servantskap, dusjhjørne med innfellbare dører. Adkomst til garderobe (tidl. badstue).

Bad i tilknytning til soverom/praktikantdel:
Innredet med vegghengt klosett, servantskap og dusjhjørne med bunn.

Vaskerom:
Med adkomst fra hallen. Innredet med utslagskum og snekkerbygget innredning. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Overflater:
Himling: Malte flater. Innfelte downlights i enkelte rom.
Vegger: Fliser på alle bad og vaskerom. Glatte malte flater i øvrige rom.
Gulv: Fliser på alle bad samt i vinterhave, på kjøkken og i entré/hall, malte fliser på vaskerom, for øvrig eik heltre og eikeparkett.

Øvrig fast inventar/teknisk:
Nye snekkerbygde garderober montert i entré, hall, vaskerom og på ett soverom. Skyvedørsgarderobe på hovedsoverommet.
Sentralstøvsuger i boligen.
Sikringstavle med automatiske vippebrytere.
Boligen er i dag tilknyttet alarm-/vektertjeneste fra Verisure.
Opplegg for bredbånd (Telenor) og kabel-TV (Canal Digital).
Det er i 2017 montert nye elektriske persienner i stue, vinterhave, kjøkkendør og ett soverom i 1. etasje.

Byggemåte

Utdrag fra tilstandsrapporten:
Enebolig med tilknyttet dobbelgarasje oppført i 2006 med støpt betongsåle, trolig på fast grunn.Støpt betong i grunnmur, innvendig foret med bindingsverk kledd med plater og malt. Yttervegger i bindingsverk kledd med panel (nymalt i 2017), trolig isolert med mineralull. Yttertak i trekonstruksjon/pulttak tekket med papp/folie. 2-lags isolerglass i vinduer fra byggeår. Leca elementer og trebjelkelag i etasjeskille.
Det er montert nytt rekkverk på terrassene på begge sider av huset i tillegg til veranda i 2017. I tillegg montert ny markiseduk over veranda, samt alle plattinger ble malt.

Bebyggelse

Området er for det meste bebygget med småhusbebyggelse, som eneboliger, rekkehus og 2-mannsboliger. Veletablert område.

Tomt

Eiet tomt: 963

Det er i 2017 lagt nytt flislagt inngangsparti ved hoveddør, ny mur ved inngangsdør med forblendingssten, samt etablert ny utvendig himling med downlights ved inngangsparti. Hyggelig hage med gressplen, pent opparbeidet med busker og beplantning. Usjenert, men åpent mot utsikt i syd. Hagen, verandaen og deler av terrassen vender mot syd/vest og har meget gode solforhold (sol fra tidlig morgen til sen kveld sommerstid).

Parkering

Dobbel garasje med elektrisk leddport tilknyttet boligen med plass til 2 biler. Det er nylig lagt inn egen goodkjent kurs for lading av el-/hybridbil i garasjen. For øvrig gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Adkomst fra Huldreveien. Det vil bli skiltet med Sem & Johnsen visningsskilt ved felles annonserte visninger. Se for øvrig kartutsnitt i FINN-annonsen for evt. veibeskrivelse.

Oppvarming

Vannbåren varme i alle rom. Nibe Fighter 1120 varmeveksler og 300 liters varmtvannsbereder er plassert i teknisk rom. Villavent balansert ventilasjonanlegg (sentral plassert på loft). Peis i stue.

Strømforbruk utgjør ca. 30 000 kWh pr. år.
Ovennevnte er basert på selgers nåværende forbruk, og kan variere avhengig av bl.a. bruksmønster og antall beboere.

Skoler

Svendstuen

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.

Evt. mulighet for utleie

Det foreligger ingen begrensning iht kommune eller vedtekter om utleie av hele boligen som en bruksenhet.