Eiendom

VETTAKOLLEN - modernisert og hyggelig enebolig med attraktiv beliggenhet i Skogryggveien. 5 soverom, 2 bad, dobbelgarasje, terrasseplatting og hage. Kort vei til turterreng.

VETTAKOLLEN - modernisert og hyggelig enebolig med attraktiv beliggenhet i Skogryggveien. 5 soverom, 2 bad, dobbelgarasje, terrasseplatting og hage. Kort vei til turterreng.

Fakta

 • Skogryggveien 20
 • Primærrom
  162
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  5

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  12 400 000 ,-

Omkostninger

12 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest)
310 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 12 400 000,-))
--------------------------------------------------------
322 322,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
12 722 322,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  162
 • Tomt
  595

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 14 374,25 pr År
Eiendomsskatt utgjør kr. 8.588,- for 2018.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

- Svært hyggelig bolig med attraktiv beliggenhet
- Barnevennlig
- Kort vei til turløyper
- Terrasseplatting på ca. 26 kvm og hage
- Dobbelgarasje med isolert hems for lagring
- Gasspeis i stue og forbrenningspeis i spisestue/kjøkken
- Boligen er omfattende oppgradert i 2011-2013
- Stort og lyst spisekjøkken med god takhøyde
- 5 soverom, 2 bad

Beliggenhet

En meget attraktiv eiendom som har populær beliggenhet i Skogryggveien mellom Vettakollen og Slemdal. Eneboligen ligger i et barnevennlig og veletablert boligområde som er stille og fredelig. Ligger kun noen minutters gange fra Vettakollen t-banestasjon (linje 1) og ikke minst Marka-inngangen ved Midtstuen, der skiløyper/turløyper starter.

Tur- og rekreasjonsmuligheter
Området byr på glimrende turområder med blant annet badevann, turstier og flotte langrennsløyper. Videre er det kort vei til Holmenkollen med alle sine fasiliteter - attraktivt både sommer som vinter med anlegg for hopp, skiskyting og rulleski. Tryvann skisenter og klatrepark ligger like ved.

Gangavstand til Hemingbanen som har et bredt tilbud av ulike sportsaktiviteter. Her er det tennisanlegg, treningssenter og idrettsanlegg med både fotballbaner, friidrettsområde m.m.

Skoler
Boligen sogner til Svendstuen barneskole og Midtstuen ungdomsskole, begge i kort gangavstand fra boligen. Videre er det også kort vei til Oslo Montessori skole.

Shopping, kaféer og restauranter
Kort vei til Slemdal- og Vinderen senter med et rikt utvalg av butikker, kafeer og andre servicetilbud. Noen minutters gange til Vettakollen Pizzeria.
Ellers er det også kort vei til Majorstuen, Ullevål og Røa.

Innhold

Enebolig:
1. etg: primærrom utgjør 96 kvm som omfattes av hall, vaskerom, kjøkken/spisestue (allrom), stue, bad og soverom.
Sekundærrom utgjør 2 kvm som omfattes av bod.
2. etg: primærrom utgjør 66 kvm som omfattes av gang/galleri, bad, walk-in closet og 4 soverom.

Dobbelgarasje:
Sekundærrom utgjør 34 kvm som består av parkeringsareal. Isolert hems for lagring.

Standard

Eiendommen er bygget i gode materieler og er godt vedlikeholdt. Boligen holder en gjennomgående god standard.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra Kvik med hvite glatte fronter både på under- og overskap. Ingen håndtak, gripekant. Kompositt benkeplate med flushmontert oppvaskkum i rustfritt stål. Integrerte hvitevarer som består av: Stekeovn og kombinert damp-/stekeovn montert i høyskap. 80 cm bred induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Fliser fra Fired Earth og kokekran fra Quooker. Stor kjøkkenøy i samme utførelse og kvalitet som resten av innredningen.
Rikelig med oppbevaringsplass og benkeplass.

Bad 1. etg.:
Lite Servantskap med heldekkende servant. Speil med integrert belysning. Vegghengt wc fra Villeroy & Boch. Dusjnisje med glassvegg. Flislagt gulv. Nedsenket gulv i dusjnisje belagt med mosaikkfliser i samme kvalitet som resterende fliser på gulv. Flislagte vegger i dusjnisje. Ellers malte vegger. Gipshimling som er sparklet og malt. Innfelte downlights.

Bad 2. etg.:
Baderomsinnredning fra Kvik med skuffer og laminat benkeplate med nedfelt servant. Innfelt speil med belysning over servant.
Innmurt og flislagt badekar fra Villeroy & Boch, svingbar glassvegg. Vegghengt wc også fra Villeroy & Boch. Flislagt gulv og vegger. Gipshimling som er sparklet og malt. Innfelte downlights.

Overflater på innvendige gulv er:
1. etg: Hovedsakelig en-stav eikeparkett som er mattlakkert med pigment (2015). Skiferfliser i hall. Fliser på bad og vaskerom
2. etg: Hovedsakelig malt tregulv. Oljet furugulv i hovedsoverom (tilbygget). Fliser på bad.

Overflater på innvendige vegger er hovedsakelig malt panel. Glatte malte flater i stue og hovedsoverom i tilbygget.

Overflater på innvendig himling er hovedsakelig malt panel. Glatte malte flater i stue og hovedsoverom i tilbygget. Innfelte downlights på begge bad, hall, gang og stue i 1.etg.

Fast inventar er plassbygget hylle/benk i stue. Innredning i omkledningsrom i 2. etg.

Byggemåte

Enebolig (byggeår 1983, modernisert i 2011)
Støpt isolert plate på grunn, som er fundamentert frostfritt til fjell. Ref byggemelding datert 19.10.1981.
Støpt dekke på grunn. Isolert. Gulvbord på tilfarere. Isolasjonsprinsipp fra byggeåret. Et lite felt på spisestue/kjøkken, ved utgangen til terrasse/hage har ikke støpt plate. Tidligere overbygget veranda som er innlemmet i spisestue/kjøkken.
Yttervegger i isolert bindingsverk, utvendig kledd med stående villmarkspanel som er malt.
Takkonstruksjon er isolert åstakkonstruksjon i tre med limtredragere. Tilbygg med sperretak i tre. Tekket med papp, lekter og sløyfer og betongtakstein.
Støpt dekke i 1. etg. Trebjelkelag mellom 1.etg og 2.etg.
Koblede trevinduer i opprinnelig del fra byggeår. 3-lags isolérglassvinduer med trekarm fra 2011 i begge etasjer på tilbygg, bad i 2.etg. Begge terrassedøren er av samme utførelse og kvalitet. Et veluxvindu fra ukjent årstall.
Ny inngangsdør 2014 med kodelås. Terrassedørene er fra hhv 2011 og 2014. Isolerglass med trekarm.
Stålbeslag rundt arker. Renner og nedløp i plastbelagt stål og sink.
Innvendig trapp er åpen malt furutrapp med glassvegg og gelender mellom 1.etg og 2.etg.
Utgang til terrasseplatting fra kjøkken og stue. Beiset tredekke. Ca 26 kvm.
Murt gruepeis og vedovn i spisestue/lkjøkken. 2-løps Lecapipe som er pusset og malt. Pipen er ikke utvendig kontrollert.
Gasspeis i stue i tilbygg.
Baderomskonstruksjon i 1. etg. fra 2012 med støpt gulv med elektrisk varmekabler. Rør i rør system med fordelerskap montert i vaskerom med avrenningsventil. Rennesluk i dusj. Ikke mulig å kontrollere membrankonstruksjon, men det er lagt mebran, ref vedlagte faktura fra entreprenør.
Baderomskonstruksjon i 2. etg. fra 2012. Nytt sluk med klemring og synlig membran montert under klemring. Rør i rør system med fordelingsskap montert i vaskerom i 1. Etg. Det er etablert avrenningsslisse under wc.
Luftbehandling er ventilasjon ved naturlig avtrekk, naturlig oppdrift. Tilluft via ventiler i yttervegg. Elektriske avtrekksvifter på begge bad.

Dobbelgarasje (byggeår 2012)
Støpt plate med ringmur i betong. Vegger i bindingsverk med utvendig stående panel. Vindsperre montert. Isolert loft med enkel trapp opp fra 1. etg. Sperretak tekket med betongtakstein.

Bebyggelse

Området består hovedsakelig av eneboliger og småhus.

Tomt

Eiet tomt: 595 kvm. Pent opparbeidet og arrondert tomt. Tomten er flat og solrik. Asfaltert gårdsplass. Ellers er tomten pent beplantet med plenarealer hekker og prydbusker. Stor terrasseplatting.

Parkering

I egen dobbelgarasje og på egen tomt.

Adkomst

Fra Skogryggveien.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via panelovner og elektrisk gulvvarme. Gasspeis i stue (tilbygg). Peis og vedovn i spisestue/kjøkken.

Skoler

Svendstuen skole: 1-7 kl: 0,3 km
Midtstuen skole: 8-10 kl: 0,5 km
Northern lights international school: 1-10 kl: 0,7 km
Oslo Montessoriskole: 1-10 kl: 0,8 km
Slemdal skole: 1-7 kl: 1 km
Midtstuen skole: 8-10 kl: 0,5 km
Ris ungdomsskole: 8-10 kl: 2,6 km

Blindern videregående skole: 3,6 km
Persbråten videregående skole: 4 km

Barnehager
Svenstuen barnehave: 2-5 år: 0,6 km
Davinas barnehave: 2-6 år: 0,7 km
Blåbærskogen barnehage: 3-6 år: 0,7 km

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.