Eiendom

VINDEREN- Enebolig (2013) med barnevennlig beliggenhet innerst i stikkvei- solrik hjørnetomt - 2 biloppstillingsplasser - 4 sov - 3,5 bad - ildsted - innr.kjellerdel m/egen inng.

VINDEREN- Enebolig (2013) med barnevennlig beliggenhet innerst i stikkvei- solrik hjørnetomt - 2 biloppstillingsplasser - 4 sov - 3,5 bad - ildsted - innr.kjellerdel m/egen inng.
Solgt

Fakta

 • Ivar Aasens vei 25 B
 • Primærrom
  192
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  15 900 000 ,-

Omkostninger

15 900 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
400 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
413 899,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
16 313 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  192
 • Tomt
  1393

Beskrivelse

Nordvik & Partners ved Anne Gerlyng Smith og Marthe Skabo har gleden av å presentere en vakker eiendom fra 2013 på Vinderen.

Eneboligen med stor hjørnetomt ligger meget solrikt og barnevennlig til i et veletablert og attraktivt område med lite innsyn, men godt utsyn. Huset er lyst med store vindusflater og åpne planløsninger.

Dette er en unik sjanse til å flytte rett inn i en vakker bolig i et meget etterspurt og populært område med nærhet til "alt".

Velkommen til en hyggelig visning!

Kort fortalt:
- Nyere enebolig (2013) innerst i privat stikkvei
- Hjørnetomt
- Fjordgløtt
- Sol fra morgen til kveld
- Barnevennlig
- Markterrasse på ca. 18kvm med direkte adkomst til stor hage
- Gjennomgående store vindusflater skaper en lys og lett stemning i boligen
- 3 bad + gjestetoalett
- 4 soverom
- Ildsted
- To biloppstillingsplasser
- Kjellerdel m/egen inng. leies ut p.t. for kr 11 000,- pr. mnd.
- Eksklusiv adresse med rolig og tilbaketrukket beliggenhet

Innhold

Eiendommen inneholder:
Underetasje:
Entré, stue, soverom, trapperom, bad, vaskerom og bod/teknisk rom.

1. etasje:
Entré/ gang, trapperom, stue, kjøkken og toalettrom.

2. etasje:
Trapperom, allrom, 3 soverom, omkledningsrom og 2 bad.

Standard

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer og profilerte fronter på innredning. Vannrør i PEX rør i rør system og avløpsrør i plast. Malte vegg- og
himlingsflater. Fliser over benker. Lys under overskap og stikkontakter på vegg. Åpen løsning mot stue. 3- stavs eikeparkett på gulv. Benkeplater i
heltre. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og komfyr med induksjonstopp. Kombiskap med kjøl- og fryseskap integrert i høyskap. Ventilator med
avtrekk til kanal, integrert i overskap. Opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk. Mekanisk ventilasjon.

Kjøkken, underetasje:
Kjøkkeninnredning med glatte fronter på innredning. Åpen løsning mot stue. 3-stavs eikeparkett på gulv. Malte vegg- og himlingsflater. Benkeplater i
laminat. Nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Frittstående komfyr med fire kokeplater. Kombiskap med kjøl- og fryseskap er plassert i gang. Ventilator
med kullfilter på vegg.

Bad, 2. etasje:
Flislagt bad. Vannrør i PEX rør i rør system med fordelerskap. Avløpsrør i plast. Gulvfliser og veggfliser. Dusjhjørnet med innsvingbare dører i glass.
Nedsenket gulv i dusjsonen. Veggmontert hånddusj. Helservant med glatte fronter på skuffer. Speil på vegg med lys og stikkontakt. Vegghengt
toalett. Downlights. Mekanisk ventilasjon. Varme i gulv.

Bad med badekar, 2. etasje:
Flislagt bad. Rør i rør anlegg med fordelerskap. Gulvfliser og veggfliser. Dusjhjørnet med innsvingbare dører i glass. Nedsenket gulv i dusjsonen.
Veggmontert hånddusj. Badekar med hånddusj og vannutkast (kran). Helservant med glatte fronter på skuffer. Speil på vegg med lys og stikkontakt. Vegghengt toalett. Downlights. Mekanisk avtrekk med ventil i himling. Varme i gulv.

Bad, underetasje:
Flislagt bad. Vannrør i PEX rør i rør system med fordelerskap. Avløpsrør i plast. Gulvfliser og veggfliser. Dusjhjørnet med innsvingbare i glass.
Veggmontert hånddusj. Innredning med glatte fronter. Helservant med skuffer. Speil på vegg med lys og stikkontakt. Vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin/ tørketrommel. Downlights. Mekanisk ventilasjon. Varme i gulv.

Toalettrom:
Vegghengt toalett og servant. Parkett på gulv. Malte vegg- og himlingsflater.

Vaskerom:
Gulvfliser. Malte vegg- og himlingsflater. Varmtvannsbereder. Vannintak/ Stoppekran. Varme i gulv. Mekanisk ventilasjon.

Innvendige overflater:
Gulv: Parkett, fliser.
Vegger: Malte flater.
Himling: Malte glatte flater. Downlights i himling.

Underetasje:
Underetasjen er innredet med kledde vegger og gulv på betong med varme. Gulv: Parkett. Vegger: Malte flater. Himling: Malte glatte flater.

Loft:
Loftet er et råloft. Tilkomst via takluke med stige.

Vinduer og dører:
Trevinduer. Vinduer i 3-lags glass. Brannsertifisert dør med sikkerhetslås.

Ildsted:
Skorsteinen er fra byggeår. Det er røykrør i rustfritt stål.

Innvendig trapp:
Rettrapp med repos i malt tre og trappetrinn i eik.

Elektrisk anlegg:
Sikringsskap er plassert i bod/ teknisk rom i underetasje. Automatsikringer med jordfeilbryter og digital strømmåler.

Beliggenhet

Eiendommen ligger solrikt, stille og barnevennlig til innerst i en stikkvei fra enveiskjørte Ivar Aasens vei i et meget attraktivt villaområde på Vinderen. Det er flere barnehager og skoler i nærområdet (Vinderen barneskole og Ris ungdomsskole) .Det er gåavstand til butikker, offentlig kommunikasjon, fritidstilbud og fine turområder sommer som vinter.

Med sin attraktive beliggenhet på Vinderen kan du her glede deg over å bo i noe av den flotteste småhusbebyggelsen Oslo kan tilby. Vinderen sentrum dekker de aller fleste daglige servicebehov og tilbyr flere matbutikker (nyåpnet fiskebutikk), vinmonopol, apotek, klesforretninger, bokhandler, legekontor, frisør m.m. Du vil og garantert glede deg over de få meterne det er til Baker Hansen, et ideelt sted for søndagskaffen eller lunsjen. Åpent Bakeri er også et hyggelig alternativ på Vinderen torget.

Nyetablerte Vinderen bydelsspiseri og Jonathan Sushi er restauranter som ligger i gåavstand fra boligen. Fra Vinderen (kun 300 meter unna) går t-banens linje 1 som bringer deg mot sentrum, eller til Frognerseteren for en fin tur i marka. Fra Blindern stasjon har du flere linjer som bringer deg mot Nydalen eller til Sognsvann. Bussens linje 46 går fra Vinderen, og Flybussen stopper på Gaustad (på Ring 3).

Er du glad i tur og trening vil du og trolig glede deg over at du i nærområdet har tilgang til turstier via grøntarealet gjennom Forskningsparken til Sognsvann og videre inn i marka, eller via Gaustadskogen . Det er også flere treningssentre i nærområdet med Sats på Vinderen, Domus Athletica eller Elixia på Ullevål. Vinderen dansestudio er et meget populært tilbud for både unge og eldre.

Tomt

Pent opparbeidet og solrik tomt.

Tomten er fellesareal mellom Ivar Aasens vei 25 A og B. Se vedtekter og kart for deling av tomten som vedlegg til salgsoppgaven.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplasser på asfaltert gårdsplass på forsiden av huset.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 2 533 336 pr. 31.12.17
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 8 106 676 pr. 31.12.17

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for eiendommen datert 10.06.2014.

Dokumentet følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligens areal

Primærrom: 192 kvm, Bruksareal: 199 kvm, Bruttoareal: 220 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 55 m².
Primærrom: 48 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue, soverom, trapperom, bad og vaskerom.

1. etasje:
Bruksareal: 72 m².
Primærrom: 72 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré/ gang, trapperom, stue, kjøkken og toalettrom.

2. etasje:
Bruksareal: 72 m².
Primærrom: 72 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Trapperom, allrom, 3 soverom, omkledningsrom og 2 bad.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at bad i underetasjen står oppført som bod i bygningstegningene. Soverom i underetasjen står i bygningstegningene oppført som sportsbod. Bruksendring er ikke søkt og godkjent. Kjøper påtar seg evt. risiko både for fremtidig fortsatt bruk og evt. pålegg, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Utleie er tillatt.

For utleie av deler av boligen kan det medføre krav om godkjennelse iht. plan- og bygningsloven om varig oppholdsrom. I tillegg kan det medføre søknadsplikt overfor plan- og bygningsmyndighetene for selvstendig boenhet. Selger har ikke søkt om slike godkjennelser og bærer ingen risiko/ansvar for at slike godkjennelser gis.

Oppvarming

Oppvarming er elektrisitet. Varmekabler i hall, baderom og i kjeller, med unntak av i liten bod. Stålpipe. Peisovn montert i stue 1.etasje.

Løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 13 881,- for år 2018.
Eiendomsskatt kr. 10 520,- for år 2018.

Alarm og evt. innboforsikring kommer i tillegg.
For strømkostnader, se energiforbruk.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål.

Reguleringsplan: S-4022, Endret reguleringsplan med reg.best. for Vinderen 1, som om- reguleres til: Byggeomr.- boliger, offentlig trafikkomr.-gangvei, fellesomr.-felles avkjørsel.

Utnyttelse: Tillatt % - BYA skal ikke overstige 18 % av tomt. Parkeringsplass på terreng skal regnes med i % - BYA med 15 m2 per plass.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: ags@partners.no eller SMS: 95 47 00 38 til megler. Bud kan også inngis via budgivningsplattform på nett eller app. Velges denne løsning, er det ikke krav til å sende det første budet på budskjema. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig ovenfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.
Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. For at megler skal kunne avholde forsvarlig budrunde, bes det om at bud gis i god tid før budfristen. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det "Forbrukerinformasjon om budgivning", som er inntatt i salgsoppgaven.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.