Eiendom

VINDEREN - Visning avlyst. Solgt etter direkte bud til selger.

VINDEREN - Visning avlyst. Solgt etter direkte bud til selger.
 • Velkommen til Charlotte Andersens Vei 5 G - En ekslusiv og meget påkostet hjørneleilighet, som er oppgradert med en rekke tilvalg.
 • Terrasse.
 • Terrasse.
 • Terrasse.
 • Terrasse.
 • Terrasse.
 • Terrasse.
 • Kveld2
 • Stue.
 • Stue.
 • Lys og pen stue med god plass til sofahjørne og spisebord.
 • Stue.
 • Praktisk åpen stue/kjøkken løsning.
 • Plassbygget hylle/TV-benk fra Elen Møbelstudio.
 • Heltre eikeplank på gulv, som er gjentagende for hele leiligheten utenom på våtrom.
 • Stuen har utgang via herskaplige skyvedører til en fantastisk terrasse på ca. 20 kvm
 • På terrassen har man solen fra morgen til kveld i sesongen.
 • Det er utekontakt og terrassen er usjenert med plantekasser som hindrer innsyn.
 • Terrasse.
 • Videre er terrassen delvis overbygget med panel i himling og monterte spotter.
 • Terrasse.
 • Stue.
 • Lekker, hvit glatt kjøkkeninnredning fra Strai Premium.
 • Newport blandebatteri med dusj/spylefunksjon.
 • Kjøkken.
Solgt

Fakta

 • Charlotte Andersens Vei 5 G
 • Primærrom
  83
 • Boligtype
  Leilighet
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  2

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  8 800 000 ,-

Omkostninger

8 800 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
2 000,- (Eierskiftegebyr trekkes i oppgjøret - KJØPER)
6 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
231 250,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
240 999,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
9 040 999,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  83
 • Tomt
  1424

Faste løpende kostnader

Felleskostnader kr. 3 130 pr Mnd
Eiendomsskatt utgjør kr 265 i 2017.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, osv. vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Velkommen til visning

Charlotte Andersens vei 5 G er en eksklusiv og meget påkostet hjørneleilighet, som er oppgradert med en rekke tilvalg. Det er lagt vekt på nydelige fargekombinasjoner og sammen med eksklusiv 1-stavs eikeplank på gulv, som gir et stilrent uttrykk i hele leiligheten. Det er utstrakt bruk av downligtsbelysning i hele boligen. Leiligheten har unike solforhold hvor man har solen fra morgen til kveld i sesongen. Boligen har en egen garasjeplass i underjordisk garasjeanlegg, som en enkelt har tilgang til via heis. Leiligheten ligger i et lite og veletablert sameie bestående av kun av 12 boenheter. Solrik terrasse som nås via de herskapelige skyvedørene som gjør terrassen til en flott forlengelse av stuen på sommertid. På Vinderen kombinerer man et rolig og veletablert boligområdet med kort vei til sentrum. Vinderen er et svært barnevennlig og attraktivt boligområde.

Boligen inneholder en lys og lekker stue med store vindusoverflater og utgang til en fantastisk terrasse, praktisk åpen stue/kjøkken løsning. Kjøkkenet er lekkert og meget påkostet med eksklusiv kjøkkeninnredning. 2 delikate bad innredet med en rekke tilvalg fra bl.a. . Dasani, Sigdal, Tappwell ,og Wilroy & Boch. 2 romslige soverom, hvor hovedsoverommet har plassbygget garderobeløsning/walk in closet fra Elen Møbelstudio og soverom nr. 2 har plassbygget garderobeløsning samt bokhylle med arbeidsplass og TV-nisje. Soverom 2 er opprinnelig to rom og det kan enkelt tilrettelegges for et ekstra soverom ved å sette opp veggen igjen. Boligen har en svært god planløsning.

Høydepunkter

- Eksklusiv og meget påkostet hjørneleilighet.
- Oppgradert med en rekke tilvalg.
- Boligen har en svært god planløsning.
- Nedforet himling med lekker downligtsbelysning i stue.
- Fantastisk terrasse med svært gode solforhold.
- Garasjeplass i underjordisk garasjeanlegg.
- Opplegg for ladning av El-bil på garasjeplassen.
- Sentral beliggenhet på populære Vinderen.
- Lys og pen stue med store vindusflater.
- Lekkert og påkostet kjøkken med eksklusiv innredning fra Strai.
- 2 delikate bad som er oppgradert med eksklusive tilvalg.
- 2 romslige soverom med walk-in closet på det ene soverommet.
- Romslig entre med plassbygd garderobeskap.
- Varmtvann inkl. i felleskostnadene.
- Vinderen sentrum byr på en rekke servicetilbud.
- Disponerer 2 boder, innlagt strøm og separat fryser i den ene.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt, sentralt, men samtidig rolig og veletablert boligområde på Vinderen i Oslo. Umiddelbar nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. Det er kort vei til lekeplass, fotballbane, skøytebane, treningssenter og svømmehall m.m, noe som gjør området til et godt og trygt oppvekststed for barn og unge.

Servicetilbud
Vinderen sentrum ligger en liten tur fra eiendommen. Her finner du et bredt utvalg av forretninger og servicetilbud som blant annet Vinmonopol, eldresenter, tannlege, lege, frisørsalonger, SATS/ ELIXIA og Mudo treningssenter, matbutikker, kafé/restaurant, klær, interiør, apotek, helsekost, bokhandler, og jernvare. etc. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Majorstuen og Bogstadveien kjent for sitt yrende folkeliv, og ikke minst rike utvalg av butikker, kafeer, restauranter og utesteder som kun er en kort svipptur unna.

Offentlig kommunikasjon
Meget gode muligheter for offentlig kommunikasjon i området via t-bane og buss. T-bane og buss fra Vinderen T, som ligger ca. 400 meter fra boligen og som bruker ca. 3 min til Majorstuen. Med kollektivtrafikken kommer du til sentrum på 10 minutter.

Skole og barnehage
Du finner flere skoler og barnehager i området. Blant annet ligger Vinderen skole (1.-7. kl.) Videre finner du Ris ungdomsskole (8.-10. kl.) og Blindern videregående skole. Av barnehager ligger både Hvitveisen barnehage og Holmenveien barnehage innenfor 1 km fra boligen. I tillegg er det kort vei til Blindern, Politihøyskolen, samt privat Høyskole innen helse- og sosialfag, diakoni og ledelse.

Tur- og rekreasjonsmuligheter
Boligen ligger i nærhet til tursti som tar deg innover i marka, med milevis av tur- og skiløyper og flere idylliske badevann. Nordmarka byr på godeløypealternativer for ski, sykkel og gange. Frognerparken kan friste med tennisbane, badebasseng i Frognerbadet og Frognerstadion med løpebane. Videre er det kort vei til Vigelandsparken med flotte skulpturer. Heming er norges største fleridrettslag med over 5000 medlemmer som fordeler seg over alle aldre. Idylliske Holmendammen ligger ikke langt unna. Holmenkollen riksanlegg og Tryvann skisenter som begge har klatrepark kan by på flotte løyper vinter og sommertid. Begge disse har blitt betydelig oppdradert i de siste årene. Songsvann er et sommeridyll med flotte turstier og store gressområdet som er et eldorado for familier.

Innhold

2.etg: Entré, 2 bad, stue/spisestue med åpen kjøkkenløsning, og 2 soverom (opprinnelig 3 soverom).

Leiligheten disponerer 2 boder. En i kjeller på ca. 5 kvm som er innredet hyller og garderobeskap og en i underetasjen på ca. 3,5 kvm med innlagt strøm og fryser.

Standard

Entre
Romslig entré med god pass til oppbevaring i plassbygget garderobeskap og skuffer fra Elen Møbelstudio. Rommet er holdt i lyse, tidsriktige farger, noe som er gjennomgående for de øvrige rommene i boligen.

Stue
Lys og pen stue med god plass til sofahjørne og spisebord. Nedforet himling med lekker downlightsbelysning som er utstakt brukt i hele leiligheten. Plassbygget hylle/TV-benk fra Elen Møbelstudio. Heltre eikeplank på gulv, som er gjentagende for hele leiligheten utenom på våtrom.

Kjøkken
Lekker, hvit glatt kjøkkeninnredning fra Strai Premium. Skuffer og dører med demping. Silestone benkeplater. Newport blandebatteri med dusj/spylefunksjon. Integrerte hvitevarer. Komfyr, dampkomfyr og oppvaskmaskin fra Miele. Induksjonstopp og kjøl/frys fra Gaggenau. Stuen blir adskilt med en lekker kjøkkenøy, med spesialbelysning i tak som kan dempes.

Baderom
Boligen inneholder to lekre bad.

Bad 1: Flislagt bad, med hvit innredning fra Sigdal med Dasani spesialservant og Tappwell krom blandebatteri. Lekker regnfallsdusj og varme i gulv. Gulvfliser i Titanio på gulv med antiskli overflate og white Glossy fliser på vegger. Badekar og blandebatteri fra Tappwell. Vegghengt wc fra Wilroy og Boch med soft close sete. Tilluft via spalteventil under dør.

Bad 2: Flislagt bad, med hvit innredning fra Sigdal med Dasani servant og Tappwell krom blandebatteri. Det er downlights og varme i gulv. Gulvfliser i Titanio på gulv med antiskli overflate og white Glossy fliser på vegger. Dusjnisje med blandebatteri fra Tappwell med regndusj som har dusjvegg fra Kirkerud glass. Opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Vegghengt wc fra Villeroy & Boch med soft close sete. Tilluft via spalteventil under dør.

Soverom
Boligen har to lyse og romslige soverom. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og plassbygget garderobeløsning/walk in closet fra Elen Møbelstudio. Soverom nr. 2 har god plass til dobbeltseng og har plassbygget garderobeløsning samt bokhylle med arbeidsplass og TV-nisje. Soverom 2 kan enkelt deles i to og tilbakeføres til opprinnelig løsning med 3 soverom.

Terrasse
Stuen har utgang via herskapelige skyvedører til en fantastisk terrasse på ca. 20 kvm, hvor man har solen fra morgen til kveld i sesongen. Terrassen fungerer som en flott forlengelse av stuen på sommertid. Det er utekontakt og terrassen er usjenert med plantekasser som hindrer innsyn. Videre er terrassen delvis overbygget med panel i himling og monterte spotter for lekker belysning. Det medfølger en flott gassgrill som kan nytes på flotte sommerdager.

Hva ellers gjelder det tekniske om boligen og eiendommen generelt, henvises til tilstandsrapport og egenerklæring etc som vedlagt i komplett salgsprospekt.
Dokumentene er tilgjengelige på meglers kontor eller vedlagt prospektet. Det forutsettes at kjøper gjør seg kjent med disse før budgivning/kjøp.

Byggemåte

Støpt betongsåle- betong grunnmur. Hovedsakelig bærende veggkonstruksjoner i betong. Utvendig pusset og malt. Noe beslagskledning og noe panelkledning. 2-lags isolérglass vinduer med karmer i tre. Utvendig alubeslag. Flat takkonstruksjon som antakelig er tekket med folie. Terrasse med betongelementtrapper med flislagte trappetrinn og repoer. Ca 20 kvm terrasse tekket med tretremmer. Utekontakt. Dels overbygget med panel i himling og monterte spotter. Etasjeskillere i armert betong.

Tomt

Fellestomt: 1424 kvm.

Parkering

Det følger med garasjeplass i felles garasjeanlegg, det er lagt opp egen kurs for ladning av EL-bil.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Oppvarming / Teknisk

Boligen er oppvarmet med panelovner og gulvvarme i begge bad for oppvarming.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Enhet plassert i et smart bøttekott/teknisk rom i gang. Røykvarslere og brannslukkningsutsyr som foreskrevet. Brannvarslere med tilknytning til sentral. Balansert ventilasjonsanlegg med roterende varmegjenvinner. Tilluft via soverom og stue. Avtrekk via våtrom og kjøkken. Fordelingstavle med automatiske vippebrytere. Rikelig med kurser deriblandt egne kurser til tekniske installasjoner. Hovedsikring på 3X63 amp.

Sameiet

Leiligheten er en del av sameiet Charlotte Andersens vei 5 F-G. Sameiet består av 12 seksjoner, og reguleres av vedlagte vedtekter. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne felles plikter som dugnad etc. Megler oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning som kan fås ved henvendelse til meglers kontor.

Det opplyses om at ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et og samme boligsameie jmf lov om eierseksjoner §22

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.