Eiendom

VISNING AVLYST, BUD DIREKTE TIL SELGER.

VISNING AVLYST, BUD DIREKTE TIL SELGER.
Solgt

Fakta

 • Voksenkollveien 132 A
 • Primærrom
  125
 • Boligtype
  Rekkehus
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  4

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  8 200 000 ,-

Omkostninger

8 200 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest)
220 000,- (Dokumentavgift)
--------------------------------------------------------
220 697,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 420 697,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  125
 • Tomt
  182

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter kr. 8 939 pr År
Fellekostnader kr. 1 500 pr Mnd

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, parabol/kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Høydepunkter

* God intern beliggenhet i sameiet
* Betydelig oppgradert i 2016
* 3(4) soverom
* 2 baderom
* Varme i alle gulv
* Garasjeplass
* Meget barnevennlig boområde
* Kun 5 minutter til Tryvann vinterpark.
* Oppgradert belysning(LED)
* Plassbygde skap og senger
* Romslig bod med garderobeskap og mye oppbevaringsplass
* Satt inn nytt stuevindu og terrassedør

Beliggenhet

Attraktivt og barnevennlig enderekkehus over 3 plan beliggende sentralt ved Voksenkollen stasjon på "Oslos tak" med trygge lekeplasser i et hyggelig bomiljømidt mellom Holmenkollen riksanlegg og Tryvann med Oslo Vinterpark. Området ligger høyt og fritt, med flott utsikt over Nordmarka, Sørkedalen og åsene innenfor. Enestående beliggenhet med kort vei til både barnehager, offentlig kommunikasjon og Tommkleiva - alt innenfor få minutter gange. Enderekkehuset ligger godt tilbaketrukket fra veien på det indre feltet som er bilfritt. Deler av boligen har flott utsikt over skogkledde åser og befinner seg "i ett" med naturen med både skiløyper (lysløype), rulleskiløyper, turstier og sykkelveier i umiddelbar nærhet. Den friske luften og stillheten her oppe er for mange ensbetydende med høyere livskvalitet. Det er herlig å kunne slippe å kjøre bil for å ta seg en skitur etter jobb eller en rask morgentur i beste Nordmarka - rett utenfor døren!

Særdeles barnevennlig og fin beliggenhet i Voksenkollgrenda; et hyggelig og familievennlig tun. Et attraktivt boligområde med 30 enheter oppført i1995 med en helhetlig plan for omgivelser og miljø, tegnet av arkitekt Kari Nissen Brodtkorp. Meget skjermende omgivelser rett ved markagrensen med fantastiske turmuligheter hele året, samt bademulighet i Øvresetertjern. Turmulighetene i marka, utsikten fra Kragstøtten og restauranten på Frognerseteren er noen av de meget populære utfartsstedene i umiddelbar nærhet fra eiendommen. Nærheten til Nordmarka og lys løypa, samt de velpreparerte alpinløypene i Oslo Vinterpark er særlig barnas favoritter her oppe.

Innhold

Rekkehus (endeseksjon) på tre etasjer oppført i 1996 - betydelig oppgradert i 2016.

1.etasje: Entré, stue med utgang til nordøstvendt balkong (ca 3,5 m2), kjøkken med spiseplass og utgang til sydvestvendt markterrasse. Ved inngangsparti er det en sportsbod
med utvendig adkomst.

2.etasje: Trapperom, loftsstue, bad, ett soverom.

U.etasje: Trapperom/gang, tre soverom hvorav ett med utgang til hage, bad, vaskerom, bod. Romhøyde i 1.etasje ble målt til 2,37m. Over deler av stuen er det skråtak med høyde fra 2,67m til 4,20m.

Boligen har 1/30 ideell andel av gnr 33, bnr 2869 (Huseierforeningen Voksenkollgrenda) som er fellesarealer, internveier, parkeringsarealer og garasjeanlegg. Boligen disponerer en garasjeplass (ca 16 m2 inkl bod på 3 m2).

Standard

Voksenkollveien 132 A er et meget tiltalende og velholdt enderekkehus over tre plan. Boligen har egen hageparsell på 181 kvm som er opparbeidet med blant annet gressplen. I tillegg har men flere deilige terrasser hvor solen kan nytes. Hyggelig markterrasse ut fra kjøkkenet med god plass for møblement. Det medfølger også en egen garasjeplass i felles anlegg. Sameiet har en felles smørebod hvor man ivrig møtes for prepping av ski.

Eneboligen ble tegnet av arkitekt Kari Nissen Brodtkorb og har en smart planløsning. Store vindusflater gir rikelig med lys og ivaretar utsynet mot marka. Boligen har vært gjenstand for en rekke oppgraderinger de senere år, og fremstår som gjennomført pen med smakfullt farge- og materialvalg. Stuen ligger i åpen løsning med et hyggelig kjøkken fra 2008. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer fra Miele og stuen har en lekker peisovn. I tillegg til egen hage kan man nyte solfylte frokoster på balkongen mens man hygger seg på terrassen foran huset der man har sen kveldssol i sommermånedene.

Videre finnes en romslig loftstue, to flislagte bad, ett med badekar og ett fra 2016 samt vaskerom. Alle tre soverom er plassert i underetasjen og utstyrt med gode garderobeløsninger. Plassbygde garderobe -og hylle/oppbevaringsløsninger.

Kjøkken
Åpen kjøkkenløsning. Innredning med fronter i malt eik. Takhøye overskap dels med glassfelt og sprosser. Marmorfliser på vegg over benkeskap. Belysning under overskap. Oppvaskkum nedfelt i heltre eik benkeplate. Integrerte hvitevarer: stekeovn, kokeplater med induction, oppvaskmaskin, ventilator, kjøl- og fryseskap, ventilator, (alle hvitevarer fra Miele). Blandebatteri med automatisk berøringsbetjening.

Stue
Hovedstuen i første etasje ligger i åpen løsning med kjøkkenet, og oppleves som svært luftig. Store vindusflater som gir mye lys til stuen. Rommet har 1-stavs parkettgulv, nymalte vegger i duse varme farger. Det er plass for sofagruppe, spisebord, tv-møbler og annet. En fin peisovn gir ekstra hygge og varme. Fra stuen er det utgang til balkong. Romslig takhøyde.

Loftstue
Boligen innehar i tillegg en meget hyggelig loftstue med mønet himling, sjenerøs takhøyde og flotte vinduer helt opp til mønet. Loftstuen har parkettgulv, paneltak og tapet på vegger. Plassbygd innredning/hyller. Rommet benyttes i dag som tv-stue der ungdommen virkelig kan boltre seg uten og forstyrre resten av familien.

Bad u.etg
I boligens underetajse ligger hovedbadet som ble overflateoppusset(flis på flis), samt montert nytt sanitærutstyr i 2008. Baderommet består av to servanter med underskap. Overskap med speilfronter og belysning. Veggmontert klosett med innbygd sisterne. Innbygd badekar med flissatt front. Dusj med avskjerming i glass (innfellbare dører).

Bad 2.etg
Nyrenovert baderom fra 2016 som innehar servant med underskap. Speil med belysning. Dusj med innfellbare glassdører. Veggmontert klosett med innbygd sisterne. Innfelt belysning i himling.

Soverom og garderobe
Boligen har tre gode soverom, alle plassert i underetasjen hvor det også finnes bad. Hovedsoverommet har et romslig garderobeskap som ble satt inn i 2008. Plassbygde skap på begge barnerommene. Ett soverom har utgang til hage. Boligen har plassbygde skuffer i rommet under trappen ned til underetasjen.

Byggemåte

Betong såle, antatt fundamentert til faste masser. Vegger mot grunn er utført i betong. Veggene er innvendig utlektet, platekledd og trolig isolert. Yttervegger over grunnmur er utført i tradisjonelt bindingsverk i tre. Fremviste plantegninger viser at yttervegger er 15 cm og dermed trolig isolert med tilsvarende tykkelse. Yttervegger er utvendig kledd med panel. Vinduer med isolerglass. Karmer og rammer i malt trevirke. Åpningsbare vinduer har innadslående vindusrammer. Ventiler i flere vinduskarmer. Fasktkarmsvindu i stuen har produksjonsår 2016. Øvrige vinduer har produksjonsår 1996. Noen Velux takvinduer. Sadlet takkonstruksjon med taksperrer i trevirke. Sperrene er opplagret på yttervegger og laminerte tredragere. Isolert takkonstruksjon.

Bebyggelse

Rekkehus oppført i 1995 med private hageparseller. Området er organisert med felles interne gangveier, felles garasjeanlegg og friområde/ballplass. Varierte størrelser og beliggenheter.

Tomt

Eiet tomt: 182 kvm.
Pent opparbeidet hageparsell med plen, terrasse, hekk og blomsterbed. Fellesområdet er pent opparbeidet med bilfrie stikkveier, bedd, gress og beplantning. Asfalterte biloppstillingsplasser.

Parkering

En garasje i garasjerekke, forøvrig biloppstillingsplasser og gjesteparkering på området.

Adkomst

Adkomst fra sentrum med bil via Holmenkollveien og inn i Voksenkollveien. Fra Voksenkollen T-banestasjon er det noen få minutters rolig gange til boligen.

Oppvarming

Strømforbruk utgjorde 21 270 kWh for 2017.
Varmekabler i alle rom unntatt innredet rom i 2 etasje som har panelovn. Peis i stue.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Matkroken og Rema 1000. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Røa nærsenter et godt utvalg med sine 34 butikker og servicetilbud. Det er også kort kjøreavstand til forretninger og servicefunksjoner på Slemdal, Vinderen og Majorstua.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane. Nærmeste holdeplass er Voksenkollen T-banestasjon som ligger ca. 350 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Slemdal, 7 min til Røa, 9 min til Lilleaker, 19 min til Oslo S og 45 min til Oslo Lufthavn.

Eiendommen tilhører skolekretsen Grindbakken barneskole og Midtstuen ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 4 100,- og 13 900,- avhengig av boligtype og forsikringsprodukter. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.