Eiendom

Voksenlia/ Holmenkollåsen - Spennende, vestvendt utviklingseiendom med tomt på hele 3,8 mål. Enebolig (2003) og en generasjons-/enebolig (1959) + 3 godkjente rammetillatelser for 3 frittliggende eneboliger. Sol og utsikt.

Voksenlia/ Holmenkollåsen - Spennende, vestvendt utviklingseiendom med tomt på hele 3,8 mål. Enebolig (2003) og en generasjons-/enebolig (1959) + 3 godkjente rammetillatelser for 3 frittliggende eneboliger. Sol og utsikt.
 • Velkommen til Jerpefaret 23 A til F - Presentert av Stian Pøhner.
 • Spennende, vestvendt utviklingseiendom med tomt på hele 3,8 mål.
 • 3 godkjente rammetillatelser for 3 frittliggende eneboliger.
 • Jerpefaret 23 E, kjeller.
 • Jerpefaret 23 E, undertetasje
 • Jerpefaret 23 E, 1. etg.

Fakta

 • Jerpefaret 23 A til F
 • Primærrom
  401
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  0

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  39 500 000 ,-

Omkostninger

39 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr obligasjon)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
987 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 39 500 000,-))
--------------------------------------------------------
988 749,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
40 488 749,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  401
 • Tomt
  3819

Beskrivelse

En attraktivt beliggende vestvendt eiendom på hele 3,8 mål med spennende utviklingsmuligheter. På eiendommen er det i dag en enebolig fra 2003 og en ene-/generasjonsbolig fra 1959. Eiendommen er eid av en familie som vurderer å selge hele eiendommen samlet.

På eiendommen er det I TILLEGG godkjent oppført 3 frittliggende eneboliger (rammetillatelser foreligger). Bolig er på mellom 164-254 BRA, og prosjektet er tegnet av PULS Arkitekter. De nye boligene får et moderne og tidsriktig uttrykk, og fremstår som meget attraktive.

Rammetillatelser, situasjonsplan og alle tegninger, samt annen relevant informasjon er vedlagt i prospekt som bestilles direkte fra denne side.

Innhold

Frittliggende Enebolig oppført i 2003 over 3 plan. (23 A)

Normalt godt vedlikeholdt bolig med normal slitasje på overflater, innredninger og utstyr. Boligen holder en gjennomgående god standard. Boligen er i dag bebodd.

Boligen inneholder følgende etasjer og rominndeling:

- Underetasje: Hall m/trapp, bad/wc, vaskerom/bod, soverom, bod og kjellerstue med peisovn og utgang til ca. 17 kvm uteplass. Ca. 5 kvm utvendig bod ved inngangsparti.
- 1. et.: Gang, trapperom, bad/wc med utgang til ca. 5,5 kvm terrasse, soverom, kjøkken i åpen løsning og stue/spisestue med peisovn og utgang til ca. 26 kvm terrasse.
- Loftsetasje: Gang, trapperom, bad/wc, bod og 3 soverom. Utgang til overbygget veranda fra ett soverom. Kneloft med adkomst via luke fra to soverom.

Frittliggende horisontalt-delt/ generasjonsbolig oppført i 1959 over 3 plan på 252 kvm.(23 E)

Boligen holder for det meste eldre standard. Det må bl.a. påregnes rehabilitering av våtrom, oppgradering/fornying av rørsystemer, innvendig el-anlegg samt generell modernisering/oppussing av kjøkken og overflater. Tomannsboligen er i dag bebodd i "begge enheter".

Boligen inneholder følgende etasjer og rominndeling:

- Kjeller: Garasjerom.
- U. et.: Hall m/trapp, mellomgang, bad/wc, soverom, 3 boder, kjøkken i åpen løsning og stue med
utgang til uteplass/terrasse. Vedovn i hall og stue.
- 1. et.: Gang, hall m/trapp, bad, separat wc, 3 soverom, bod, kjøkken, spisestue og stue med utgang til uteplass/ terrasse. Vedovn i hall og peis i stue. Utgang til ca. 8 kvm terrasse fra 2 soverom.
- Loft: Kaldt loft med adkomst via luke/ nedfellbar stige.

Standard

Se vedlagt tilstandsrapport.

Beliggenhet

Velkommen til Voksenlia/ Jerpefaret 23!

Eiendommen har en svært attraktiv beliggenhet i Holmenkollåsen på Holmenkollens vestside, også kalt solsiden. Den ligger i et stille og tilbaketrukket område bestående av eneboliger, eneboliger i rekke, samt noen mindre leilighetskomplekser. Fra store deler av eiendommen er det fantastisk utsikt mot Bogstadvannet, Bærumsmarka, Sørkedalen og Oslofjorden. Her er det barnevennlige og naturskjønne omgivelser med alle muligheter helt ved grensen av Nordmarka.

Skole og aktiviteter:
Eiendommen ligger i nærhet til skoler, barnehager og flotte rekreasjonsområder for den aktive - hele året rundt. Nærmeste skoler er Grindbakken barneskole og Midtstuen ungdomsskole. Nærmeste barnehager er Grindbakken barnehage og Liabakken barnehage. Det er også to friluftsbarnehager på Lillevann.

Det er kort vei til langrennsløyper, samt til Heming idrettsanlegg, Tryvann Vinterpark og Bogstad Golf. Om vinteren kan man spenne på seg skiene fra f. eks. Lillevann eller Voksen Skog ( eller ved Holmenkollen skianlegg). Derfra har du uendelige kilometer skiløyper foran deg. Gangavstand til Bogstadvannet med flotte badeplasser, roing og padling om sommeren, samt skøyter om vinteren

Butikk/ dagligvare og andre servicetilbud:
Det er også kort vei til Matkroken på Besserud, Joker Holmenkollen og Kiwi Bogstad. Både Joker og Kiwi holder søndagsåpent. Røa og Vinderen sentre ligger kun en kort kjøretur unna og kan tilby de fleste butikker og fasiliteter. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Slemdal et godt og variert utvalg. Røa Bad og SATS Elixia har komplette treningstilbud.

Offentlig kommunikasjon:
Fra boligen er det god tilgang til offentlig kommunikasjon med både buss- og T-bane i nærheten. Det er 300 meters gangavstand til Skogen t-banestasjon, som blant annet tar deg til Majorstuen på 23 minutter. Nærmeste bussholdeplasser er Voksen Skog og Grindbakken (32, 45 og N32), ca. 400 meter unna. Dit går blant annet nattbuss N32.

Tomt

Eiendommen er til sammen på 3.819 kvm eiet tomt.

Jerpefaret 23 A og B med Gnr: 33 Bnr: 2983.
1.438 kvm eiet tomt. Pent opparbeidet tomt med bl.a. belegningsstein, trær, prydbusker og blomsterbed. Sjøutsikt og gode solforhold..
Det er gitt rammetillatelse for oppføring av 1 enebolig(23 B) bak eksisterende bolig(23 A) (nord/østre del av tomten).

Jerpefaret 23 E (D/F) med Gnr: 33 Bnr: 1189.
2.381 kvm eiet tomt med gruset adkomst, trappeadkomst opp til inngangsparti, gressplen, trær og diverse beplantning. For øvrig naturtomt.
Det er gitt rammetillatelse for oppføring av 2 eneboliger på eiendommen, på henholdsvis øst- og vestsiden av eksisterende bolig).

Til orientering har det nylig vært adresseendring på tomtene. Jerpefaret 23 A hadde tidligere addrese 23 B, mens Jerpefaret 23 E hadde tidligere adresse 23 A.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger brukstillatelse datert 24.06.2003 for Gnr. 33 Bnr.2983 eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Boligens areal

Primærrom: 401 kvm, Bruksareal: 449 kvm, Bruttoareal: 495 kvm

Jerpefaret 23 A, Gnr. 33 Bnr. 2983

u . etasje/kjeller:
Bruksareal: 73 m².
Primærrom: 64 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad/wc, hall m/trapp, kjellerstue, vaskerom/bod, soverom.

1. etasje:
Bruksareal: 75 m².
Primærrom: 75 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad/wc, gang, kjøkken, stue/spisestue, trapperom, soverom.

Loftetasje:
Bruksareal: 49 m².
Primærrom: 49 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Bad/wc, gang, 3 soverom, trapperom.

Jerpefaret 23 E, Gnr.33 Bnr.1189

Kjeller:
Bruksareal: 30 m².
Sekundærrom: 20 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: Garasjerom

Underetasje:
Bruksareal: 88 m².
Primærrom: 80 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Mellomgang, hall m/trapp, kjøkken, stue, bad/wc, soverom
Sekundærrom: 8 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 3 boder

1. etasje:
Bruksareal: 134 m².
Primærrom: 133 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 3 soverom, bad, separat wc, hall m/trapp, kjøkken, stue, spisestue, gang
Sekundærrom: 1 m². Følgende rom er oppgitt som sekundærrom: 1 bod

Loft:
Kaldt loft.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Se kartutsnittfunksjonen på denne annonsen for adkomst med bil.
Adkomst fra sentrum med T-bane, Frognerseterbanen, til Skogen eller Voksenlia.

Regulering

Eiendommen ligger på en tomt regulert etter bestemmelser i S-2662 for området lands veien Jerpefaret;

- Byggeområde for boliger
- Friområde - park
- Fellesareal - avkjørsel, parkering, gangvei, lek til byggeområde for boliger.

Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven og vi anbefaler alle å sette seg inn i denne. Oslo kommune har vedtatt en ny kommuneplan fra 23. september 2015. Dette får betydning for en rekke av de vedtatte reguleringsplanene i kommunen.

For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.