Eiendom

SNARØYA - Tomt på ca. 850 kvm. med rammetillatelse for arkitekttegnet funkis enebolig. Meget barnevennlig beliggende i blindvei med kort vei til sjøen.

SNARØYA - Tomt på ca. 850 kvm. med rammetillatelse for arkitekttegnet funkis enebolig. Meget barnevennlig beliggende i blindvei med kort vei til sjøen.

Fakta

 • Halden Terrasse 16
 • Boligtype
  Tomt
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  0

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  8 500 000 ,-

Omkostninger

8 500 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
212 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 8 500 000,-))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
213 749,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
8 713 749,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
 • Tomt
  850

Beskrivelse

Velkommen til Halden Terrasse 16!

Nordvik & Partners Bygdøy Allé har gleden av å presentere en tomt med rammetillatelse til en funkis enebolig med attraktiv beliggenhet innerst i en blindvei i veletablert villastrøk på Snarøya.

Flott beliggenhet i stille og fredelige omgivelser med kort vei til sjøen. Kort gange til flotte turområder, sykkelstier, badestrender, båthavn, skoler, barnehager, fritidstilbud m.m.

Beliggenhet

Særdeles attraktiv beliggenhet på Snarøya, stille og tilbaketrukket i et meget barnevennlig villaområde. Idyllisk og representativt boligområde med kort gange til flotte turområder og maritimt miljø med seilskole og båtforeninger. Store friområder med supre rekreasjonsområder ved sjøen, sommer som vinter. Ca. 5 minutter via gangsti til Halden Badestrand med kiosk og toalett samt kort gange til Rolfstangbukten. Ny stor badestrand på Storøya. Området sogner til Snarøya barneskole og Hundsund Ungdomsskole. Det er flere barnehager i området, nærmeste 3 min. gange. Nærområdet byr på en rekke fritidstilbud på Hundsund med bl.a. tennisbaner, treningssenter, kunstgressbane, svømmehall og skøytebane på vinterstid. Gangavstand til bl.a. Telenor, Statoil og det nye hovedkontoret til Aker Kværner. Området er i spennende vekst med en rekke nyoppføringer og økt etterspørsel på både boliger og lokaler. I oktober 2014 åpnet Norges mest miljøvennlige kjøpesenter på hele 24.000 kvm på Fornebu. Kjøpesenteret består av en god miks av kjedebutikker, matbutikker, vinmonopol, kafeer og ellers det du måtte trenge i det daglige. Kjører du bil, tar det 10 min fra Fornebulandet til Oslo sentrum. Har du el-bil, kan du i tillegg benytte bussfil hele veien inn i rushtiden. Buss 31 går fra Grorud og Tonsenhagen via Oslo Sentrum til Snarøya, fra halv seks om morgenen til over midnatt, med få minutters mellomrom.

Tomt

Flat tomt som skråner noe i bakkant. Eiendommen ligger innerst i blindvei.

Det foreligger rammetillatelse for oppføring av 1 enebolig på eiendommen. Se vedlagte skisser.

Eiendommen vil bli organisert som et sameie eller tildelt eget gnr. og bnr. Det gjøres oppmerksom på at tomteareal ikke er tildelt (ca. 850 kvm), og at endelig areal derfor kan avvike. Det forutsettes at dette er avklart før endelig handel finner sted. Kontakt megler ved spørsmål.

Kjøper må selv besørge nødvendige søknader om tilknytning til vann og avløp samt dekke alle kostnader for tilknytning, graving, offentlige/private gebyrer etc.

Det er ikke stipulert kommunale avgifter da eiendommen ikke er fradelt.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Nordvik & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen er uregulert. Kommuneplan 2015-2030 gjelder. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Utnyttelsen er fastlagt gjennom kommuneplanens arealdel. For frittliggende småhusbebyggelse kan det tillates en utnyttelse på BYA: 20 %.

Det er egenerklæring om konsesjonsfrihet på ubebygget tomt i Bærum kommune.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.