Eiendom

SNARØYA - Unik strandeiendom med etterspurt beliggenhet innerst i blindvei - Solrik tomt med privat sandstrand og flytebrygge - Meget barnevennlig

SNARØYA - Unik strandeiendom med etterspurt beliggenhet innerst i blindvei - Solrik tomt med privat sandstrand og flytebrygge - Meget barnevennlig

Fakta

 • Bruksveien 95
 • Primærrom
  187
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  3

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  27 000 000 ,-

Omkostninger

27 000 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
675 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 27 000 000,-))
199,50 (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
12 650,- (Boligkjøperpakken* (valgfritt))
--------------------------------------------------------
688 899,50 (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
27 688 899,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  187
 • Tomt
  1163

Beskrivelse

Christian L. Mathiesen v/ Nordvik & Partners har gleden av å presentere en unik strandeiendom med etterspurt beliggenhet i et populært og veletablert villaområde på Snarøya. Her bor du i maritime og barnevennlige omgivelser innerst i en blindvei.

Boligen har en særdeles god beliggenhet i første rekke mot sjøen, med privat sandstrand og egen flytebrygge. Meget solrik og pent opparbeidet tomt med frukttrær, prydbusker og gressplen.

Bruksveien 95 er en hyggelig familiebolig over 2 plan + kjeller med god planløsning. Eneboligen holder eldre standard, og oppgraderinger må påregnes. Boligen har flere uteplasser hvor man kan nyte eiendommens meget gode solforhold. Eiendommen har en usjenert beliggenhet og grenser til stort friareal som eies av Snarøen Vel.

Få minutters gange til dagligvarebutikk/postkontor samt bussholdeplass med avganger hele døgnet.

Gangavstand til barnehage/skoler, strender, kyststi, båtplasser og seilforening. I nærmiljøet finnes også svømmehall, tennisbaner, kunstgressbane, kunstisbane og curlinghall.

Boligen sogner til Snarøya barneskole og Hundsund ungdomsskole. Det er flere andre barnehager i nærområdet, eksempelvis i Snarøyveien, Bruksveien, på Hundsund og Storøya grendesenter.

Enkel adkomst til Fornebulandet med strender og vakre turområder. Rolfstangen har innendørs golfsenter, strender og sjarmerende Sjøflyhavna kro. Nytt kjøpesenter med alle fasiliteter og spisesteder åpnet høsten 2014. se www.fornebu-s.no for mer info.

Dette er en ettertraktet eiendom med eksepsjonell beliggenhet og stort potensiale!

Her kan du nyte late sommerdager i maritime omgivelser.

Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold

Enebolig oppført i 2 etasjer + kjeller og loft.

Kjeller: Gang med skap, kjellerstue, vaskerom, bod. Krypkjeller (ikke måleverdig)

1. Etasje: Entre/gang med skap, bad/wc, kjøkken med spiseplass og peis, soverom, påkledningsrom, stue med peis og utgang have, biblotek/trapp.

2. Etasje: Gang, soverom, dusjbad/wc, påkledningsrom med utgang takterrasse, hovedsoverom. Lagringsloft, uisolert med adkomst via luke/stige.

Standard

Sanitærinstallasjoner, generelt
0 etg: Vaskerom med plass/uttak for vaskemaskin. Tørkeplass.
1 etg: Bad med innebygget badekar, wc og servant på underskap. Bad oppgradert/nytt i 2002.
2 etg: Bad med servant i underskap, wc og dusjnisje med glassdører. Bad oppgradert/nytt i 2002.

Kjøkkeninnredning
Hvit profilert innredning med heltre benkeplater. Fliser på vegg. Oppvaskmaskin, innebygget komfyr med keramisk platetopp, kjøkkenventilator i hette og stort walk-in-kjølehjørne. Peis og sitteplass på kjøkkenet. (Kjøkkenet oppgradert/nytt i ca 1997)

Garderobe
Skap i gang. Ellers garderober i 1 etg og 2 etg.

Verandaer og terrasser
2 uteplasser belagt med heller/skifer. Attraktiv takterrasse mot vest i 2 etg.

Gulv og overflate
For det meste parkett. Fliser i entre og bad. Tepper i soverom, trapp og det meste av 2 etg.

Beliggenhet

Meget attraktivt sydvestvendt enebolig med flott utsikt mot fjorden. Eiendommen ligger innerst i en blindvei rett ved Vestfjorden seilforening. Kort avstand til butikk, skoler, barnehager og brygger. Likeså offentlig kommunikasjon med gode forbindelser til knutepunkter for buss og tog. Snarøen vel har tilrettelagt flotte naturstier og badeområder på Snarøya. I nærområdet er det et bredt utvalg av fritidstilbud som tennis, curling, Vestfjorden seilforening, sjøspeider samt sportsklubb med bandy og fotball. Enkel adkomst til Fornebulandet med strender og vakre turområder. Rolfstangen har innendørs golfsenter, vindsurferklubb, strender og sjarmerende Sjøflyhavna kro, samt kjøpesenteret Fornebu S.

Tomt

Flat og pent opparbeidet tomt med gode solforhold og praktfull utsikt til sjøen og ut i Oslofjorden.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplasser på gårdsplassen.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 1 682 689 pr. 31.12.15
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 4 711 530 pr. 31.12.15

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Ferdigattest / brukstillatelse

Etter gjennomgang i Plan- og bygningsmyndighetenes saksmappe kan vi ikke se at det forefinnes bekreftelse på ferdigattest eller brukstillatelse på boligen.

Boligens areal

Primærrom: 187 kvm, Bruksareal: 197 kvm, Bruttoareal: 216 kvm

U . etasje/kjeller:
Bruksareal: 44 m².
Primærrom: 34 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, kjellerstue og vaskerom.

1. etasje:
Bruksareal: 104 m².
Primærrom: 104 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, bad/wc, kjøkken, soverom, påkledningsrom/walk-in-closet og stue.

2. etasje:
Bruksareal: 49 m².
Primærrom: 49 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, soverom, bad/wc, påkledningsrom/walk-incloset og hovedsoverom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Gulvvarme i hele 1 etg og bad i 2 etg. Det er installert varmepumpe i kjeller, luft til luft. Ellers noen termostatstyrte panelovner. Pellets-peis i kjøkken. Murt åpen peis i stuen. V.vannsbereder på 287 liter ny i 1995 installert i kjeller.

Adkomst

Adkomst fra veien via privat stikkvei over nabotomten til egen gårdsplass.

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Regulering

Eiendommen er regulert etter Ropern PlanId: 1996011 og kommuneplan KP 2015-2030. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkluderer bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er, det vil si i den stand den forelå ved besiktigelse, jfr. Lov av 3. juli 1992 nr. 93 om avhending av fast eiendom (avhl.) , § 3-9 hvor det heter: Eigedom selt "som han er" el. - Endå om eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesummen og tilhøva elles. Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Selgeren er ikke kjent med at eiendommen er beheftet med mangler i relasjon til offentligrettslige krav utover det som opplyst tidligere, jfr. avhendingslovens, § 3-2. Skulle det vise seg at slike krav likevel ikke er oppfylt, er selgeren ikke ansvarlig for disse.

Med henvisning til Avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås (aksept av bud).

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.