Eiendom

STABEKK - Nyoppført enebolig over 3 plan med høy standard. Innholdsrikt med 6 soverom, peis og solrik takterrasse. Hage og garasje. Egen inngang til underetasjen. Rolig og sentralt boligområde

STABEKK - Nyoppført enebolig over 3 plan med høy standard. Innholdsrikt med 6 soverom, peis og solrik takterrasse. Hage og garasje. Egen inngang til underetasjen. Rolig og sentralt boligområde
 • Attraktiv enebolig beliggende sentralt på Stabekk
 • Utgang til terrasse fra stue samt fra hovedsoverom / loftstue i 2. etasje
 • Gruset adkomst
 • Dronebilde av fasade og nærområdet
 • Stuen ligger i åpen løsning mot kjøkken. Peis i stue
 • Stue
 • Stue
 • Stue
 • Delikat kjøkken med koselig spiseplass
 • Hall i 1. etasje, adkomst til garderoberom fra hallen
 • Toalett i tilknytning til garderoberommet i 1. etasje
 • Soverom / kontor i 1. etasje
 • Trapperom
 • 2. etasje er innholdsrik med 4 soverom, alternativt 3 soverom og loftstue. 2 bad
 • Soverom I - også ideelt som loftstue med utgang til balkong
 • Avholdt plass til garderoberekke
 • Soverom II

Fakta

 • Jonsokveien 2B
 • Primærrom
  239
 • Boligtype
  Enebolig
 • Eieform
  Selveier
 • Soverom
  6

Prisdetaljer

 • Prisantydning
  13 950 000 ,-

Omkostninger

13 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Pantattest)
156 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 6 250 000,-))
--------------------------------------------------------
166 672,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
14 116 672,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Areal og byggeår

 • Primærrom
  239
 • Tomt
  0

Faste løpende kostnader

Kommunale avgifter er pt. ikke fastsatt.

Høydepunkter

*Takterrasse med fin utsikt og særdeles gode solforhold
*Ferdigstilt 2017
*Separat innredet del i underetasje
*Svært tiltalende med smakfulle løsninger i høy kvalitet
*Meget lys bolig, med utstrakt bruk av takhøye vinduer
*6 soverom
*Peis i stue
*Garasje og biloppstillingsplass
*Attraktivt og barnevennlig boligområde i trafikkstille gate
*Naturskjønn beliggenhet med et mangfold av muligheter i omkringliggende områder, både om sommer og vinter

Beliggenhet

Boligen ligger i et meget attraktivt, rolig og barnevennlig område i solrike omgivelser på Stabekk. Gangavstand til barnehager, skoler og offentlig kommunikasjon.
Det er kort avstand til Stabekk sentrum - et meget koselig sentrum med godt utvalg av diverse butikker innen mote og interiør, baker, dagligvareforretninger og øvrige servicetilbud. For de som ønsker et større utvalg er Bekkestua også i kort avstand unna boligen, med det nylig oppgraderte senteret, flere bakerier, stort utvalg av serveringssteder, samt et knutepunkt for kollektiv transport. CC-Vest, Fornebu S og Sandvika Storsenter er også kun en kort kjøretur unna.
Nærområdet for øvrig har et variert utvalg av fritidsaktiviter, hvorav mange fine tur- og rekreasjonsmuligheter, idrettsanlegg for tennis, golfbaner, svømmehall, Sats Elixia samt den flotte kyststien på Høvikodden.
Bussholdeplass kun et par minutter gange fra boligen, tog fra Stabekk, samt buss, t-bane, trikk og taxiholdeplass på Bekkestua.

Innhold

Underetasje: BRA utgjør 81,1 m2 som omfattes av gang, mellomgang, teknisk rom, vaskerom, trimrom og bod. I tillegg separat hybel/praktikantdel med bad/wc og kjøkken i åpen løsning mot stue. Egen inngang til hybel.
1. etasje: BRA utgjør 84,92 m2 som omfattes av hall, garderoberom, wc, soverom / kontor, trapperom, kjøkken og stue med utgang til terrasse.
2. etasje: BRA utgjør 84,92 m2 som omfattes av tv-rom / lekerom, 4 soverom hvorav hovedsoverom med eget bad/wc og utgang til balkong. Bad/wc for de øvrige soverommene. Trapp til takterrasse.

TOTALT BRA: ca 251 m2.

Del av underetasje med egen inngang er ikke omsøkt som egen boenhet hos Bærum Kommune. Selger/megler har ikke undersøkt om offentligrettslige forhold (herunder behov for nødvendige tillatelser, dispensasjoner etc.) eller tekniske forhold - ligger til rette for utnytting som utleie.

Standard

Lekker og nyoppført enebolig ferdigstilt i 2017 med meget god planløsning, peis i smakfull utførelse, 6 soverom, utstrakt bruk av store vinduer (gulv til tak), flere uteplasser samt takterrasse, og separat leilighet/hybel i underetasje med egen inngang. Boligen ligger godt tilbaketrukket til i rolig gate. Boligen har gjennomgående smakfulle løsninger med høy kvalitet på innredning og utstyr.

Underetasje: Separat inngangsparti til egen praktikantdel/ hybel. Hybelen er innredet med bad/wc og stue. Det er klargjort for montering av hybelkjøkken i åpen løsning mot stuen. Badet er flislagt på gulv og vegger med varme i gulv, dusjhjørne med glassdør, vegghengt toalett, servant med underskap og vaskesøyle. Leiligheten fremstår som attraktiv med delikate løsninger og lyse rom via store vinduer i rekke. Videre er underetasjen innholdsrik med stue / trimrom, teknisk rom, vaskerom og stor bod. Underetasjen fremstår i sin helhet som en fullverdig etasje med store vinduer og luftige rom. Fint utsyn mot hage.

1. etasje: Pent inngangsparti til boligen fra 1. etasje med adkomst til romslig hall med mulighet for garderobe / sittebenk. Stort garderoberom med videre adkomst til flislagt wc innredet med servant med underskap og vegghengt toalett. Videre inn kommer man til stuen og kjøkkenet. Kjøkkenet er fra Bærum Kjøkkensenter. Innbydende og delikat, med takhøy innredning og fronter i moderne gråtoner, benkeplate i stein med nedfelt vaskekum. Det er godt med oppbevaringsmuligheter i under- og overskap. Integrerte hvitevarer fra Siemens, som kjøleskap, komfyrstopp, ovn og oppvaskmaskin. Downlights i himling. Kjøkkenet er i åpen løsning vendt mot stuen. Innredningen avviker fra vedlagte etasjeplanskisse, og vises korrekt på vedlagte kjøkkenplan. Fredelig og fint utsyn via takhøye vinduer. Lekker peis i stue malt med grått. Fra stuen er det utgang til solrik terrasse. Soverom / kontor i andre enden av stuen. I stuen er det fin plass til koselig sittegruppe.

2. etasje: Lys og innbydende etasje med fint utsyn via mange takhøye vinduer. 4 store soverom hvorav alle med god plass til garderobeløsninger. Inngang til baderom/wc fra mastersoverom / alternativt romslig loftstue, med utgang til balkong. Badet er lekkert innredet med flislagt gulv og vegger med varme i gulv, innmurt badekar, dusjhjørne med glassdør, dobbelservant med underskap og vegghengt toalett. Stort vindu gir et fint lys inn på badet. Hovedsoverommet / loftstuen er stort, og med god avholdt plass til garderoberekke. I tillegg er det adkomst til lekkert bad/wc fra hall i 2. etasje. Badet er flislagt på gulv og vegger, med varme i gulv. Badet er innredet med vegghengt toalett og servant med underskap. Liten og koselig loftstue / lekerom. Alle soverommene er lyse hvorav samtlige med store vinduer fra gulv til tak. Fra 2. etasje er det trappeadkomst til takterrassen.

Takterrasse på 50 m2 belagt med varmebehandlet furu. Svært så romslig med muligheter for flere sittegrupper, perfekt for sosiale lag med fint utsyn, fantastiske solforhold, samt opplegg for strøm og vann på takterrassen.

Plantegninger illustrerer der det vil være narurlig å sette garderobeskap. Disse skapene er ikke en del av leveransen

Overflater:
Innvendige gulv i enstavs lys eikeparkett.
Innvendige vegger er malt i lyse farger.
Innvendige himlinger er hvite med moderne belysning.

Utstyr:
Balansert ventilasjon med varmegjennvinning.
Sentralstøvsuger.
Vannbåren gulvvarme fra elkjele.

Byggemåte

Trekonstruksjon med gjennomfarget puss utvendig. Støpt såle / grunnmur. Trebjelkelag i etasjeskiller. PVC-belagte vindusrammer.

Bebyggelse

Boligen har moderne arkitektur i funkisstil. Boligen har funksjonell planløsning fordelt over 3 etasjer. Underetasjen har egen inngang. En garasjeplass og en biloppstillingsplass.

Tomt

Se vedlagte utomhusplan.Tomtens areal utgjør 572 kvm I tillegg eier eiendommen en ideell 1/2-part av Gnr 1147. Denne eies sammen med huset som oppføres på Gnr 1146, og benyttes til garasje, biloppstilingsplasser og adkomst til eiendommene. Arealet på Gnr 1147 utgjør 359 kvm..

Parkering

Det følger en garasjeplass og en biloppstillingsplass med boligen. Disse er beliggende på Gnr 14, Bnr 1147, som eies sammen med nabohuset på Bnr 1146.

Adkomst

Adkomst til boligen fra Jonsokveien. Dette er en liten villavei, som munner ut i Gamle Drammensvei.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet med vannbåren gulvvarme i alle rom.

Skoler

LYSAKER SKOLE 1-7 KL, 1.3 km
STABEKK SKOLE 1-7 KL, 1.4 km
STIFTELSEN BÆRUM MONTESSORISKOLE 1-10 KL, 1.5 km
HØVIK SKOLE 1-7 KL, 1.6 km
RINGSTABEKK SKOLE 8-10 KL, 1.8 km
RAMSTAD SKOLE 8-10 KL, 2.3 km
BEKKESTUA SKOLE 8-10 KL, 2.5 km
STABEKK VIDEREGÅENDE SKOLE - 1.2 km
OSLO INTERNATIONAL SCHOOL - 2.3 km
NØTTELITEN FAM.BHG. AVD. GML. DRAMMENSV. 1-5 ÅR, 0.3 km
GRANVOLLEN FAMILIEBARNEHAGE 1-5 ÅR, 0.3 km
SKOGVEIEN BARNEHAGE 1-5 ÅR, 0.6 km

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste 5 årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøte og koster mellom kr 3 900,- og 9 200,- avhengig av boligtype. Les mer om Boligkjøperforsikring i vedlagte materiell. Vi gjør oppmerksom på at meglerforetaket mottar godtgjørelse for formidling av forsikringen.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum + omkostninger forfaller til betaling innen overtagelse.

Solgt 'som den er'

Boligen selges som den er, jfr. Avhendingslovens § 3-9.
I forhold til mangler er det kun Avhendingsloven § 3-7 "manglende opplysninger om boligen" og § 3-8 "uriktige opplysninger om boligen" som kan påberopes, med mindre boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut i fra kjøpesum og forhold ellers, jfr. Avhendingslovens § 3-9.