Jobb & karriere

Kathinka Friis-Møller blir ny sjef i Compass Group

Kathinka Friis-Møller - Foto - Compass Group

Kathinka Friis-Møller - Foto - Compass Group

Artikkel av: Karen Thue
24. august 2017 - 08.47

Therese Log Bergjord fratrer sin stiling som leder for Compass Groups nordiske virksomhet etter åtte år i selskapet. Kathinka Friis-Møller blir ny leder. Dette inkluderer all virksomhet onshore og offshore, opplyses det i en pressemelding.

- Når jeg nå forlater Compass Group, er det etter åtte spennende år, og med vissheten om at selskapet er i gode hender. Kathinka er en samlende leder, med fokus på vekst og utvikling, sier Log Bergjord. Hun skal starte som administrerende direktør i Skretting Group.

Friis-Møller har vært administrerende direktør for Eurest AS siden 2016. Hun har 17 års erfaring fra forretningsutvikling og drift, og har jobbet i selskapet siden 2012.

- En av mine styrker er å balansere operativt lederskap med strategisk utvikling. Jeg vil fortsette å jobbe for gode gjesteopplevelser gjennom økt fokus på morgendagens trender, der vi skal være best på mat og service, sier Friis-Møller, som tiltrer stillingen den 1. september 2017.