Jobb & karriere

Analytiker med god forretningsforståelse

Publisert: 27.11.2017
Søknadsfrist: 03.12.17

Mills AS er et norsk mat- og merkevarehus som produserer og markedsfører flere av landets mest kjente og kjære matvarer. Gjennom merkevarer som Delikat, Mills, Vita hjertego`, Soft Flora og Melange utfører vi hovedoppgave vår: å gjøre det enklere for dagens og fremtidens generasjoner å samles rundt sunn og god mat. 
Vi har omlag 450 ansatte og omsatte for over 2,1 milliarder kroner i 2016. Hovedkontoret holder til på Grünerløkka i Oslo, hvor vi har holdt hus helt siden 1885. Fabrikkene våre ligger i Fredrikstad, Drammen og Polen. Mills er en ansvarlig samfunnsaktør. Vi er lidenskapelig opptatt av å oppfylle oppgaven vår ved å stadig gjøre den norske hverdagsmaten sunnere og bedre, ta godt vare på alle ledd i verdikjeden vår og sørge for at vår virksomhet og produktene vi lager er mest mulig bærekraftige. Avdelingen Mills Proff Partner (MPP) har ansvaret for storhusholdningsmarkedet og KBS-markedet.

Mills Proff Partner står foran spennende vekstplaner, og søker en forretningsorientert salg- og markedsanalytiker som kan bistå oss i arbeidet med å nå ”Next Level”. Ditt viktigste bidrag vil være innsiktsbaserte analyser som grunnlag for beslutninger og oppfølging av mål.  Formålet er å identifisere uforløst potensiale som øker verdien for våre kunder eller effektiviserer våre salgsprosesser. Gjennom optimal bruk og videreutvikling av vårt CRM system vil du hjelpe selgerne å tilføre verdi til våre kunder. Du vil få en sentral rolle i avdelingen, være en viktig støtte for Salgssjef, Kjedesalgssjef og Markedssjef og en del av ledergruppen i MPP.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Daglig vedlikehold av CRM basen
  • Utvikle CRM-Plattformen til å til å bli navet i vår virksomhet og som på sikt integrerer all vår digitale kommunikasjon
  • Systematisere innhenting av data og utarbeide analyser av kategorier, produkter og kunder
  • Følge opp aktiviteter/kampanjer og lanseringer
  • Bistå i forberedelser av kjedeforhandlinger, samt være en proaktiv støtte i lønnsom kategoriutvikling av serveringsmarkedet
  • Innhente og dele tilbakemeldinger fra kundebesøk
  • Sørge for operativ drift av kjedevarebøker
  • Etterkontroll av økonomiske forpliktelser til kjeder. 

Ønskede kvalifikasjoner er høyere relevant utdannelse og tre til fem års erfaring fra analyse- og kategoriarbeid. Du har kjennskap til verktøy for analysearbeid, økonomistyringssystem, CRM-program og god erfaring fra digitale plattformer. Det vil være viktig å ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk, og det er en fordel om du har jobbet B2B tidligere.

Vi ser etter deg som er strukturert og nøyaktig, og som trives med å jobbe med tall og analyse. Gjennom tidligere stillinger har du vist at du er kundeorientert og har god forretningsforståelse. Du er selvstendig, og du er komfortabel med å være pro-aktiv og ta ledelsen i prosjekter. Samtidig ønsker vi en lagspiller som passer inn i et team som har fokus på trivsel og godt humør.

Om du har spørsmål om stillingen, ta kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Bjørn Brudevoll, tlf 468 00 000, Anne Skinnemoen tlf 986 30 813 eller Stine Lundberg tlf 454 33 549. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknadsbrev. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

I Mills er vi opptatt av verdiene våre: engasjement, lagspill, målfokus og nysgjerrighet. Det bygger kulturen vi lever i og gir oss retning for jobben vi gjør i fellesskap. Å jobbe hos Mills er krevende, med høye forventinger til kompetanse, vilje og samarbeidsevner. Nettopp derfor satses du skikkelig på som medarbeider, både sosialt og faglig, fra første dag.
Hos oss får du blant annet mulighet til å delta i vårt eget lederutviklingsprogram Agra Academy og ta del i et uformelt miljø med svært kompetente og hyggelige kollegaer. For at du skal ha det best mulig hos oss tilbyr vi også firmahytter i både Norge og Spania, treningstilbud, gode forsikring- og pensjonsordninger, konkurransedyktige betingelser og stor mulighet til faglig og personlig utvikling i et av Norges flotteste bygg ved en av Oslos fineste parker.