Jobb & karriere

Er du en KAM som ønsker å jobbe med internasjonale kunder?

Publisert: 21.12.2016
Søknadsfrist: Snarest

Carrera Solutions er et svensk selskap med avdelingskontor i Norge, som arbeider med effektiv markedsføring i digitale medier. I Carrera Solutions jobber vi med å skreddersy en komplett løsning for digitale kampanjer for kundene våre. Vi jobber med de største merkevarene innen Reise, Finans og kreditt. Netthandel. Mediehus, aviser og magasiner
 
Vi når ut til fem millioner forbrukere i Norden og totalt femti millioner i Europa og jobber internasjonalt med et globalt marked.

Er du en KAM som ønsker å jobbe med internasjonale kunder?

 Er du en dyktig selger med en drøm om å utvikle deg og vokse i media? Som KAM får du mulighet til å forme din hverdag og arbeide mot noen av de største og mest ettertraktede selskapene i verden. Carrera Solutions er et svensk selskap med avdelingskontor i Norge, som arbeider med effektiv markedsføring i digitale medier. I Carrera Solutions jobber vi med å skreddersy en komplett løsning for digitale kampanjer for kundene våre. Vi jobber med de største merkevarene innen
 

  • Reise
  • Finans og kreditt
  • Netthandel
  • Mediehus, aviser og magasiner

 
Vi når ut til fem millioner forbrukere i Norden og totalt femti millioner i Europa og jobber internasjonalt med et globalt marked.
 
Vi er et selskap i vekst og har store ambisjoner om å vokse. Nå ønsker vi å utvide i Norge med en sulten og resultatorientert KAM. Din jobb vil være å selge målrettede internettkampanjer for de største og mest anerkjente selskapene i ulike bransjer. Vi ser primært etter deg som har jobbet med salg i media / reklame / radio / TV. Har du erfaring fra andre bransjer og kan dokumentere gode salgsresultater kan det oppveie for bransjeerfaring.
 
Din hovedoppgave vil være å jobbe opp din egen kundeportefølje. Du vil booke inn møtene selv for å lage en kampanjeplan i samarbeid med kunden. Deretter vil du i tett samarbeid med «produksjon» i Oslo utarbeide en case som du presenterer for kunden. Den totale løsningen du selger er produksjon, distribusjon og effekt. Du vil få full oppæring og vi vil være med deg ut i møter til du er selvgående.
 
I denne rollen får du stor frihet til å påvirke og bestemme din egen arbeidsdag. Du får mulighet til å jobbe internasjonalt med mange spennende selskaper. Vi ser for oss en kandidat som har 2 til 5 års erfaring fra mediebransjen (gjerne lenger erfaring hvis man fremdeles er sulten). Du må kunne vise til gode salgsresultater og det er en fordel om du har erfaring fra digitale medier.
 
Språk: God kjennskap til svensk/norsk og engelsk muntlig og skriftlig.
 
Vi tror at du er en sosial, kommunikativ og åpen person som har lett for å snakke med nye mennesker og drevet for å skape og opprettholde gode kunderelasjoner. Du er selvstendig og fleksibel, og villig til å arbeide i en liten organisasjon med stor takhøyde hvor mulighetene til å påvirke og utvikle er store. Du må trives med å ha flere baller i lufta samtidig og være fleksibel i forhold til å justere arbeidstempo i forhold til arbeidsmengde.
 
Vi tilbyr gode betingelser med en solid fast lønn pluss provisjon.
Vi holder til i fine lokaler på Skøyen i Oslo.
  Ta gjerne kontakt med Einar J. Børsum i rekrutteringsselskapet Dynamic People AS for mer informasjon om stillingen. Benytt vår «søk» link for å sende inn din søknad. Besøk gjerne www.carrerasolutions.com for mer informasjon om selskapet. Vi håndterer alle søknader konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i en innledende fase.