Jobb & karriere

Forretningsutvikler

Publisert: 14.02.2018
Søknadsfrist: 28. februar

Plantasjen forbedrer de manges liv med planter. Selskapet er en klar nordisk kategorileder med årlig omsetning på kr 3,6 mrd og god lønnsomhet. Plantasjen har 137 sentre i ulike formater og et økende antall mindre butikker. Kjeden er i utvikling med nye konsepter og bredere nedslagsfelt. Plantasjen Norge åpnet i januar 2018 sitt utsalg nr 80 i Oslo. Les mer på plantasjen.no

 

Forretningsutvikler

Stillingen rapporterer til adm.dir i Norge og vil samarbeide tett med konsernfunksjoner i Stockholm. Forretningsutvikler blir sentral i den norske virksomheten og skal bidra med analyser og rådgivning til linjen ved konsept- og sortimentsutvikling, investeringsbeslutninger, strategiske samarbeid og avtaleforhandlinger. Utvikling av eksisterende butikknettverk og businesscase på mulige nye lokasjoner vil også være kjerneoppgaver.

Kandidater har utdanning på masternivå. Særlig relevant er noen års erfaring fra consulting, alternativt fra controlling, gjerne innen retail. Solid tallforståelse, analytisk kapasitet, naturlig autoritet og evne til å drive prosjekter i en matriseorganisasjon, er avgjørende for å lykkes.Kontakt gjerne KinderStiff Consulting ved Benedikte Stiff tel. 924 45 661 eller Hild F. Kinder tel. 478 25 625. Registrer søknad og CV på kinderstiff.no innen 28. februar.