Jobb & karriere

IT-sjef

Publisert: 06.04.2018
Søknadsfrist: 30. april 2018

Norsk Sykepleierforbund er en partipolitisk uavhengig fagorganisasjon for autoriserte sykepleiere, jordmødre og sykepleierstudenter. Forbundet ivaretar sykepleiernes lønns- og arbeidsvilkår, samt faglige og helsepolitiske interesser. Vi er Norges fjerde største fagforbund med over 112.000 medlemmer og et velutviklet organisasjonsapparat. NSF er et forbund i hovedorganisasjonen Unio.

Ønsker du å være med å videreutvikle en fremtidsrettet organisasjon?

 

IT-sjef

På bakgrunn av at administrasjonssjef slutter, trekkes IT-seksjonen ut fra administrativ avdeling og oppgraderes til egen avdeling med IT-sjef. Stillingen er derfor nyopprettet og inngår i generalsekretærens lederteam. Dette er en lederstilling på høyt nivå med stort ansvar, vide fullmakter og høye krav til leveranser og resultatoppnåelse.

NSF er en innovativ og utviklingsorientert organisasjon med stort fokus på forbedring, utvikling og kvalitetsheving. Vi søker derfor etter en dyktig leder som kan videreutvikle organisasjonen og sikre at vi til enhver tid leverer gode tjenester gjennom smidige verktøy og løsninger.

Du vil i denne funksjonen ha hovedansvaret for ledelse og utvikling av NSF sin IT-avdeling i tråd med vedtatt IT-strategi og årlige prioriteringer i IT handlingsplan. Det vil være et sterkt fokus på
videreutvikling og forbedring av verktøy, fagsystem og ulike kommunikasjonskanaler. Dette krever høy kompetanse på bruk av IT som strategisk virkemiddel i kontinuerlig forbedringsarbeid. Det vil dessuten være et sterkt fokus på NSFs IT-sikkerhet, sikkerhetssystem og konsekvenser av ny persondatalovgivning GDPR.

NSF er i gang med flere IT-strategiske utviklingsprosjekt som vil kreve stort fokus og leveringsevne fremover. Den vi ønsker oss har derfor solid erfaring med IT-ledelse på både strategisk og operativt nivå, og må kunne dokumentere gode resultater.

Vi vil sikre at NSF fortsatt er ledende i forhold til sammenlignbare virksomheter på bruk, utvikling og implementering av digitale verktøy og arbeidsmetoder, og ønsker at vår nye IT-sjef har god kompetanse på digitale verktøy og systemer, samt relevant utdanning på høyskole/universitetsnivå.

Har du erfaring fra arbeid med BI, datavarehus og analyseverktøy og/eller fra interaksjon mellom forretningsprosesser og IT-verktøy er dette en fordel. I tillegg bør du ha god kompetanse innenfor web/webanalyse.

NSF har gode systemer, moderne utstyr og et meget kompetent fagmiljø. Organisasjonen har en solid økonomi og driver mye, spennende utviklingsarbeid. Her finner du en god arbeidsplass tariffavtale, konkurransedyktig lønn, pensjonsordning i KLP, reise- og ulykkesforsikring og hyggelige lokaler i Oslo sentrum.
Som ny IT-sjef i vårt gode miljø ønsker vi oss en metodisk og analytisk leder med gode samarbeidsevner og med solid erfaring fra å lede kompetansemedarbeidere. Du er proaktiv, strukturert og opptatt av å finne gode løsninger til det beste for organisasjonen. Du har et strategisk blikk, samtidig som du evner å gjennomføre de oppsatte mål.

Vi tilbyr deg å bli med i et sterkt team i en innovativ organisasjon. Er du en person som er nysgjerrig, engasjert, strukturert og dedikert, og i tillegg positiv og liker å jobbe i et utviklende og godt arbeidsmiljø? Da er du en person som vil trives hos oss.

Dette blir en spennende reise - tar du utfordringen?

Ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere i Habberstad, Kolbjørn Preus, tlf. 40403553 eller Bjarne Gundersen, tlf. 91827968 for mer informasjon. Alle henvendelser behandles konfidensielt.
Søknad med CV sendes snarest og senest innen 30. april 2018 til vår elektroniske søkeportal, her.