Jobb & karriere

Leder Storkunde

Publisert: 11.01.2018
Søknadsfrist: 21.01.2018

Nyopprettet stilling Leder StorkundeGjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs. Vi har om lag 4000 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. I Norge tilbyr vi også bank, pensjon og sparing. Driftsinntektene var 25,5 ,milliarder kroner i 2016, mens forvaltningskapitalen utgjorde 136 milliarder kroner.

Som Leder Storkunde blir du ansvarlig for salg i hele Norge og en salgsavdeling bestående av 12 selgere, hvorav 6 er i Oslo og de resterende sitter i regionene. Du vil ha salgs- og porteføljeansvar for de største kundene i eget distribusjonsapparat i Bedrift og Landbruk og rapportere til leder for denne divisjonen.

Dette er en nyopprettet stilling hvor Gjensidige har fokus på å profesjonalisere og styrke oppfølging, salg og prosess med de største kundene i eget distribusjonsapparat.

Som Leder Storkunde Bedrift & Landbruk blir du ansvarlig for salg i hele Norge og en salgsavdeling bestående av 12 selgere, hvorav 6 er i Oslo og de resterende sitter i regionene. Du vil ha salgs- og porteføljeansvar for de største direktekundene i SMB-segmentet og rapportere til leder for denne enheten.

Gjensidige har store ambisjoner for dette området og samler nå ansvaret for disse kundene,  med fokus på profesjonell tilnærming i salgsarbeidet, økt proaktivitet, strømlinjeformede salgsprosesser med en tydelig forventning om vekst både i volum og resultat.

Hovedoppgavene vil være å bevare allerede eksisterende kunder, sikre mersalg og generere nye kunder gjennom oppfølging av selgere, sambesøk, coaching og profesjonalisering av salgsprosessen.

Effektivitet i salgsarbeidet, enhetlig fremstilling av produkt og selskap samt stor grad av kundemøter sammen med selgere vil utgjøre størstedelen av arbeidsoppgavene.  Fokuset på Gjensidigeopplevelsen vil være avgjørende for denne rollen.

Hvem er du? 
Vi ønsker at du har høyere utdannelse, og det er en stor fordel med erfaring fra bransjen, primært innen forsikring, men du kan kompensere med erfaring fra bank, forsikring og/eller pensjon.

Du har god kunnskap om forsikringsprodukter og hvordan produktene fungerer, du har også salgserfaring og god kompetanse om salgsmetodikk. Du har hatt og trives med et sterkt kundefokus og du trives godt i en forhandlingssituasjon. Du har ledererfaring og primært innen salgsledelse, og du kan dokumentere gode resultater.

Lederstil:
• Analytiske evner og løsningsorientert
• Selvstendig og uredd
• Målrettet og resultatorientert
• Relasjonsorientert og sterk på kommunikasjon
• Samarbeidsfokusert og teamorientert

Hva vi kan tilby?
Du vil få utfordrende oppgaver i et kompetent og godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. Du må påregne en del reisevirksomhet og vi kan tilby mange spennende kundemøter.

Finn ut mer og søk på stillingen på experis.no