Jobb & karriere

M&A-ansvarlig

Publisert: 23.05.2017
Søknadsfrist: Snarest

Colosseum søker tillitsvekkende og relasjonsbyggende M&A-ansvarlig for Norge

Colosseumgruppen har gjennom mange år etablert sin posisjon som den ledende tannlegekjeden i Skandinavia. Selskapet består i dag av over 50 klinikker og ca. 1200 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark som alle tilbyr pasienter de beste og mest moderne metodene – enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner, eller kosmetisk tannpleie.

Colosseum har siden oppstart i 1986 hatt en sterk og solid vekst gjennom både nyetableringer og oppkjøp. Tannlegebransjen er nå for alvor inne i en struktureringsfase hvor det å være del av en større kjede blir stadig viktigere både faglig og økonomisk sett. For å styrke oppkjøpsteamet vårt er vi nå på utkikk etter M & A-/oppkjøpsansvarlig.
 
Dine ansvarsområder
I rollen som M&A-ansvarlig vil du spille en aktiv rolle i hele oppkjøpsprosessen; fra å kartlegge potensielle oppkjøp, bygge relasjoner og til å gjennomføre kjøpene.
 
Vi søker
Vi søker deg som er målrettet, driftig og tillitsvekkende med god forståelse for tannlegebransjen. Vi tror du har erfaring fra tjenestesalg hvor relasjonsbygging er viktig. Du har betydelig forretningsforståelse og tidligere erfaring med oppkjøp kan være en fordel. Det er viktig med prosjektkompetanse da du vil lede oppkjøpsprosjektene internt.
 
Vi tilbyr
Som M&A-ansvarlig i Colosseum tilbyr vi en reise utenom det vanlige. Colosseum har et sterkt navn i tannlegemarkedet og har lang tradisjon for vellykkede oppkjøp. Du vil være del av et erfarent ledelsesteam og en fremoverlent bedriftskultur med fortsatte vekstambisjoner.
 
Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner Head4More ved Bjørn Brudevoll, tlf. 468 00 000 eller Anne Skinnemoen, tlf. 986 30 813. Vis interesse for stillingen ved å registrere din CV under "søk" eller via annonsen på www.head4more.com så snart som mulig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor Colosseum.