Jobb & karriere

Skatteøkonom

Publisert: 10.01.2017
Søknadsfrist: Snarest

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) er den største interesseorganisasjonen for bedrifter i Norge. NHO arbeider for at organisasjonens 24.400 medlemmer får bedre rammevilkår. Gjennom politisk påvirkning, gjennomslag i forhandlinger og attraktive medlemstjenester skal NHO bidra til lønnsomhet i medlemsbedriftene. Slik skal NHO sikre grunnlaget for et økonomisk sunt og vekstkraftig samfunn. Les mer om oss på nho.no.

Vi leter etter deg som har sterk samfunnsøkonomisk og skatteøkonomisk kompetanse. Du vil være sentral i å videreutvikle NHOs helhetlige skattepolitikk. Et lønnsomt og vekstkraftig næringsliv, som skaper og bevarer arbeidsplasser, er avgjørende for det norske samfunn. De mange tusen små og store norske bedrifter trenger gode rammevilkår, og skattepolitikken er et viktig element i dette.

Som NHOs nye skatteøkonom vil du få en sentral rolle i arbeidet med å påvirke politikken. For å lykkes i denne rollen, må du, foruten å ha en sterk fagbakgrunn, ha god forståelse for samfunnsmessige sammenhenger og prosesser. Du må like å være i dialog for å finne de beste løsningene. Du er ambisiøs, proaktiv og med et sterkt engasjement. Du er dessuten i stand til å drive prosesser nokså selvstendig. Du vil inngå i et faglig dyktig team med 8 samfunnsøkonomer og jurister og rapportere til NHOs sjeføkonom Øystein Dørum. Vi ønsker at du blir med å forme et team som samarbeider godt og som alltid skal være på tilbudssiden.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Visindi ved Siri Skauge, tlf. 900 91 224 eller til Ellen Mulstad, tlf. 930 46 833 i NHO. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver. Søknad og CV sendes snarest.