Motor

Jaguar-eiere er mest fornøyde

- Det kommer ikke som en overraskelse at Jaguar-eiere er fornøyde, men at Jaguar skulle havne helt på toppen er utrolig morsomt, sier Thomas Øvreseth, salgsdirektør i Jaguar Norge AS

Jaguar XF Sportbrake. Foto: Jaguar

Jaguar XF Sportbrake. Foto: Jaguar

Artikkel av: Stein Ove Haugen
1. juni 2012 - 16:14

Jaguar topper for første gang listen over alle verdens bilprodusenter i J.D. Power og What Car?s undersøkelse i Storbritannia i 2012.

Lexus og Skoda følger på de neste plassene.

Her finner du hele undersøkelsen

Undersøkelsen kalles UK Vehicle Ownership Satisfaction Study og er den mest omfattende i sitt slag. Den baserer seg på vurderinger fra nesten 18.000 bileiere etter gjennomsnittlig to års eierskap og alle sider ved bilhold er blitt vurdert; Design, komfort, ytelse, kvalitet, pålitelighet, økonomi og graden av tilfredshet med bilforhandleren.

Følg Hegnar BIL på Facebook

Tilfredsheten med Jaguar generelt har gradvis vært stigende de siste årene. Etter en 3. plass i 2011, kulminerer altså eiertilfredsheten med topplasseringen i årets undersøkelse.

Når resultatene deles inne etter modellserier, havner Jaguar XF på 2. plass totalt, en fremgang på 15 plasser i løpet av det siste året.

- Dette er en utmerket bekreftelse for alle hos Jaguar. Denne studien viser at kundene er virkelig fornøyde med sine Jaguarer og det er ikke noe som er viktigere for en bilprodusent enn nettopp det, sier sjefredaktør Chas Hallett i 'What Car?', J.D. Powers mediepartner i Storbritannia.

(Saken fortsetter under bildet)

- Dette er en stor oppmuntring for oss, sier Thomas Øvreseth, salgsdirektør i Jaguar Norge AS som er både importør og forhandler.

- Det kommer ikke som en overraskelse at Jaguar-eiere er fornøyde, men at Jaguar skulle havne helt på toppen er utrolig morsomt. Jaguar XF er en flott bil som vi har solgt mange av og vi gleder oss til de nye modellene som kommer til høsten. Vi har blant annet stor tro på at stasjonsvognutgaven av Jaguar XF vil slå godt an i det norske markedet, sier han.

Hele listen: