Motor

Bestselger i ny drakt

Nå kommer en helt ny generasjon av bestselgeren Isuzu D-Max.

Foto: Isuzu

Foto: Isuzu

Artikkel av: Øystein Byberg
6. april 2017 - 11.24

Isuzu D-Max lanseres nå i en ny generasjon. D-Max har vært Norges mest solgte pick-up og har årlig satt nye salgsrekorder.

Eksteriør og interiør har blitt fornyet, i tillegg kommer den med en helt ny 164 hk Euro-6 motor med lavere forbrukstall, og uten behov for Adblue-tilsetning.

Isuzu økte salget i fjor med 16 prosent i Norge. Det ble registrert 1.139 nye D-Max i 2016. Totalt har det blitt solgt ca 7.000 Isuzu D-Max i Norge de siste årene.

– Gjennom 10 år i Norge kan vi trygt si at Isuzu leverer kvalitet på høyeste nivå i pick-up-verdenen. Fabrikken har produsert nyttekjøretøy siden 1922, og det vises gjennom minimalt med reklamasjoner. Vi har gledet oss lenge til å lansere denne modellen, som vi mener selv har den beste totalpakken i markedet om vi ser på utstyr, pris og spesifikasjoner. Mer utstyr, mer effektiv motor i kombinasjon med 6-trinns automat, 3,5 tonn hengervekt, økt nyttelast og ikke minst er prisene svært konkurransedyktige sammenlignet med konkurrentene. Topputstyrt double cab med automatgir koster veiledende fra 414.900 kroner inkl mva. Det betyr faktisk at vi har redusert prisen på nye Isuzu. Vi tilbyr også prisgunstige utstyrsmodeller tilpasset de fleste behov som Magnum, Trooper, ADR og Arctic Trucks, sier salgssjef for Isuzu Norge, Steinar Dokken, i en melding.

– Vi ser at kjøpsmønsteret for pick-up har endret seg de siste årene. Nå er det ikke kun entreprenører og bønder som ønsker Isuzu. Vi opplever at stadig flere privatpersoner nå velger pick-up når de skal handle ny bil. Årsaken er at komforten og utstyrsnivået har blitt veldig bra, ikke minst får man en svært praktisk og tøff bil. sier Dokken.

Startpris nye Isuzu fra 301.552 kroner (eks. moms).