Motor

Skoda Karoq-prisene er klare

Skoda Karoq er snart på plass på norske veier. Nå er prisene klare.

Skoda Karoq

Skoda Karoq

Artikkel av: Øystein Byberg
19. oktober 2017 - 09.27

Skoda har sluppet prisene på sin nye kompakt-SUV Karoq. De starter på 309.000 kroner, fremgår det av en melding fra den norske importøren.

Karoq introduseres med fire motorvarianter fra 115 til 150 hk, to bensin- og to dieselmotorer. Senere i 2018 tilbys også en 2,0 190 hk TDI og 1,5 150 hk TSI med 4x4 og DSG automatgir.

- Vi gleder oss over å presentere prisene og komme i gang med salget av vår nye SUV - Skoda Karoq. Karoq går inn i det mest spennende segmentene i det norske markedet - med stort potensiale, sier Thomas Meiner, direktør for Skoda i Norge.

- Fra slutten av oktober og tre uker fremover vil vi reise Norge rundt med Karoq og ha førpremiere hos forhandlerne i Norge. Vi gjorde det samme med Kodiaq, og de aller fleste forhandlerne hadde fulle hus. Dette er en fin måte å få vist nye Karoq til mange kunder på veldig kort tid, sier han.

Bagasjerommet er på 521 liter. 

- Prisene på Karoq er nå klare og salget er i gang. Målsettingen i 2018 er å selge 24.00 Karoq! «De første bilene kommer til Norge og forhandlerne i begynnelsen av desember 2017, sier Thomas Meiner.

Klargjøring og frakt kommer i tillegg. Kilde: Møller