Motor

Tesla ansetter 300 i Norge

- Vi dobler gradvis bemanningen , sier Teslas Even Sandvold Roland.

Artikkel av: Øystein Byberg
19. februar 2018 - 08.06

Verkstedkapasiteten har vært sprengt for noen av Teslas servicepunkter. Bergensavisen har tidligere i år skrevet om frustrerte Tesla-eiere i Bergen som har hadde hatt bilen stående på verkstedet på Kokstad i seks uker. 

Ifølge DN øker Tesla servicekapasiteten i Norge.

– Tesla ønsker å dele hvilke grep vi gjennomfører i år for å drastisk øke servicekapasiteten vår og sikre at vi leverer en ypperlig serviceopplevelse til enhver tid. Vi er klare over at det nylig er blitt lengre ventetid for å få service ved noen av våre lokasjoner, og synes det er beklagelig. Den gode nyheten er at alle grepene allerede er satt i gang, med solid støtte fra Tesla-teamet i Norge og globalt, skriver Teslas norske kommunikasjonssjef Even Sandvold Roland i en e-post til DN.

Han sier dette har vært planlagt lenge.

– Det vil øke fotavtrykket vårt med over 150 prosent i regionen. Vi kommer også til å utvide servicesenteret vårt i Bergen, sier Sandvold Roland.

Han sier de skal ansette mer enn 300 nye servicemedarbeidere i Norge i 2018.

- Vi dobler gradvis bemanningen og timeplanene ved våre hovedlokasjoner i Norge, hvilket vil gi lengre åpningstider og større evne til å betjene kunder, sier Sandvold Roland til DN.