Næringsliv

Uber-bil avskiltet i Oslo lørdag

En Uber-sjåfør ble stoppet i Oslo sentrum tidlig lørdag morgen.

Artikkel av: Stein Ove Haugen
14. oktober 2015 - 13:25

Tidlig lørdag morgen ble en Uber-sjåfør stoppet av politiet i Oslo sentrum. Etter kort tid ble bilen avskiltet på stedet.

Det har ikke lykkes Hegnar.no å få en kommentar fra Politiet til denne konkrete hendelsen, men vi får opplyst at de anser virksomheten til Uber som ulovlig og at Uber-biler blir avskiltet når de oppdages.

Sjåføren måtte selv få fraktet bilen hjem, for egen regning, og i tillegg vil det trolig også vanke bot.

- Vi ble overrasket over å høre om politiets aksjon. Vi mener Uber opererer innenfor rammene av norsk lov og at dette var unødvendig. Som alltid vil vi støtte vår partner-sjåfør og tilby vår fulle støtte mens vi vurderer denne saken nærmere, sier en talsmann for Uber til Hegnar.no.