Personlig økonomi

Bind renten i 10 år for under 4 prosent

Danske Bank har satt ned renten for fastrentelån til all time low. Her finner du de billigste lånene

Artikkel av: Øystein Byberg
4. september 2014 - 13:30

Danske Bank har satt ned renten ytterligere for fastrentelån, og aldri før har banken hatt så lav fastrente, skriver banken i en melding.

Fastrentelån med 3 års bindingstid tilbys nå nominelt til 3,25 prosent (3,35 prosent effektiv rente), noe som er under bankenes beste flytende rente. For fastrentelån med 5 og 10 års bindingstid er renten henholdsvis 3,45 og 3,95 prosent.  Effektiv rente er henholdsvis 3,56 og 4,08 prosent.- Vii har aldri hatt så lav fastrente, og vi kan nå tilby markedets beste, sier Øyvind Hurlen, konserndirektør Personal Banking i Danske Bank. Når fastrenten er lavere enn bankens flytende rente, opplever bankene normalt stor pågang etter kunder som ønsker fastrente. Danske Bank vil imidlertid ikke anbefale fastrente til alle.-  Dersom du ønsker å binde renta på hele eller deler av boliglånet ditt, bør motivet være at du ønsker forutsigbare renteutgifter og at du gjennom dette får en ekstra trygghet i hverdagen, sier Hurlen.

Finansportalen.no finner du oversikt over de rimeligste lånene