<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

The Economist: – Kongressvedtak vil få betydning i Ukraina

Vedtaket i Representantenes hus vil gjøre en forskjell på slagmarken i Ukraina, men kaoset som skapte forsinkelsen vedvarer. Det skriver The Economist.

Publisert 21. apr. 2024 kl. 10.05
Oppdatert 21. apr. 2024 klokken 10.16
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 187 ord
VIL FÅ BETYDNING: Man kan alltid regne med at amerikanerne gjør det rette etter å ha uttømt alle andre muligheter, skal Storbritannias statsminister Winston Churchill ha uttalt. Her blir 155 millimeters artilleriammunisjon satt sammen i Pennsylvania.  Foto: NTB

Dette skriver utenlandske aviser på lederplass

The Wall Street Journal

Med et forsiktig angrep på Iran har Israel vist den tilbakeholdenheten Joe Biden håpet på. Men trusselen fra regimet i Teheran vedvarer, ikke minst på det kjernefysiske området. Det er helt misforstått å tro at dette er slutten på Irans lange krig mot Israel og USA.

Financial Times

Ved slutten av fjoråret priset markedene inn seks amerikanske rentekutt i 2024. Men de seneste ukene er det blitt stadig mindre sannsynlig med mer enn ett. Dette er en dramatisk vending, og nå leter både finansmarkedene og Fed etter en overbevisende økonomisk historie.

Die Welt

Mange internettbrukere blir rammet av nettkriminalitet. Men samfunnet har tydeligvis allerede blitt vant til de mest frekke svindelmetodene. Også de store plattformene unndrar seg sitt ansvar, og de politiske ansvarlige lar dem holde på.

The Economist

Man kan alltid regne med at amerikanerne gjør det rette etter å ha uttømt alle andre muligheter. Sitatet tilskrives Winston Churchill, og passer godt på beslutningen i Representantenes hus lørdag kveld. Vedtaket vil få betydning på slagmarken i Ukraina, men kaoset som skapte forsinkelsen vedvarer.