<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

HydrogenPro satser i Texas

Publisert 20. mars 2023 kl. 08.01
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 139 ord

 

HydrogenPro vil ta selskapets første store skritt inn i det amerikanske markedet med etablering av produksjonskapasitet på 500 megawatt (MW) i Texas, USA, med en estimert total investeringskostnad på 30-50 millioner dollar.

Det opplyser selskapet i en melding mandag.

Brownfield-investeringen inkluderer et separat elektrodeproduksjonsanlegg, som representerer en teknologisk "game changer" i løsningene som selskapet tilbyr, skriver selskapet.

«Dette trekket vil øke HydrogenPros produksjonskapasitet til totalt 800 MW og representerer en viktig milepæl i etableringen av en global tilstedeværelse som en del av strategien for å bli nummer 1-leverandør av storskala grønn hydrogenteknologi og systemer», heter det i meldingen.

Initiell kapasitet ved det nye anlegget er planlagt til 500 MW, med opsjon til skalere kapasiteten betydelig opp til flere gigawatt.

Det amerikanske markedet er HydrogenPros topprioritet, og produksjonskapasitet på kontinentet gir en plattform for å lykkes med de annonserte vekstambisjonene, skriver selskapet i meldingen.

TDN Direkt