<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Dette var Vegard Søraunes hovedmål

– Aeternum skal representere evigheten, innledet Vegard Søraunet sitt foredrag på Investordagen 2022. Se hele foredraget med påfølgende Q&A her.

Publisert 1. okt. 2023 kl. 11.52
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 147 ord

– Vi har en portefølje på 40 prosent privat, som ikke svinger like mye som børskursen. Hvis du tenker på børsporteføljen, så har det vært tungt i år. Vi var opp 60 prosent i fjor, og vi er vel tilbake på scratch – så ja, det har vært et tøft år, innrømmet Vegard Søraunet på Investordagen i fjor.

Børsnotering var hovedmålet, men så begynte det å skje ting, som kanskje også stakk kjepper i hjulene for børsnoteringen?

Aeternum Capital skulle ikke belåne sine investeringer. Likevel ble det gjort, og konsekvensen var marginkrav på 218 millioner svenske kroner. Nå har John Fredriksen  anmeldt Aeternum Management med daglig leder Vegard Søraunet og styreleder Snorre Nordmo til Økokrim. Her er tidslinjen som John Fredriksen gikk til Økokrim med.

Se Vegard Søraunes fordrag på Investordagen 2022 i videoruten over.