<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

– Det blir en gamechanger

Strawberry-eier Petter Stordalen ser optimistisk på 2024, og varsler lansering av ny valuta med Norwegian før sommeren.

Publisert 9. jan. 2024 kl. 09.28
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 171 ord

Tirsdag samles norske næringslivstopper, politikere og norsk presse til den årlige NHO-konferansen i Oslo Spektrum. Finansavisen er på plass, og har tatt en prat med Strawberry-eier Petter Stordalen.

– 2024 vil bli bedre enn 2023 for de fleste av oss, sier han.

Og dette vil reiselivsbransjen merke, skal vi tro Stordalen.

– Trenden vi har sett etter pandemien med at vi flyr mer, reiser mer og bor mer på hotell ser ut til å vare. Spør du folk hva de vil gjøre hvis de hadde mer penger, er ferie og reiser øverst på listen. Du kjøpte kanskje nok hengekøyer og sykler under pandemien, det du nå vil er å oppleve og ha med deg minner, fortsetter hotellgründeren.

På spørsmål om store hendelser i Strawberry-systemet i år trekker Stordalen frem bonussamarbeidet med Norwegian, og varsler lansering før sommeren.

– Vi lager en ny valuta, og det har ingen gjort før – iallfall ikke i Europa. Produktet vi utvikler vil bety masse for medlemmer av Strawberry og Norwegian, og blir en gamechanger innen hotell og reiseliv, sier han.