Analytikere skamroser norsk firma - IT-Kanalen - Hegnar.no

Analytikere skamroser norsk firma

Analysefirmaet Gartner mener det norske selskapet Norman er blant "topp ti selskaper å følge med på" i verden.

Det anerkjente analysefirmaet Gartner har oppført det norske datasikkerhetsselskapet Norman AS blant verdens "topp ti selskaper å følge med på".

Gartner trekker frem Normans sikkerhetsløsninger Network Threat Discovery og Malware Analyzer G2 (MAG2) i den ferske rapporten "Market Trends: Advanced Threat Protection Appliances, Worldwide, 2012", som ble offentliggjort tidligere i dag.

Network Threat Discovery er et deteksjonssystem for cyberangrep som arbeider fra nettverkets perimeter, hvor det automatisk oppdager og samler infiserte filer som normalt sett kunne sluppet gjennom en tradisjonell sikkerhetsløsning.

Sammen med Normans Malware Analyzer G2 vil løsningene rangere mistenkelige filer etter en risikoscore og varsle sikkerhetsansvarlige om den potensielle trusselen, samt at Malware Analyzer G2 kan analysere filene for ytterligere innsikt.

Rapporten viser for øvrig at det er de store og mellomstore virksomhetene i USA og Europa som driver den største etterspørselen for avanserte datasikkerhetsløsninger, samt at myndigheter og finanssektorene er de første til å ta i bruk de nye avanserte sikkerhetsløsninger.

Følg HegnarOnline på Facebook her

Laster inn søk
fallback
fallback
Annonser fra Google