<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
+ mer
BRUKT OG NYTT: Elbilen BMW i4 ble populær i 2022, men siden har salget roet seg. Dette er en av elbilene som selges med rabatt nå.  Foto: Håkon Sæbø

– Bilen din blir billigere, selv om det ikke er en Tesla

Teslas siste priskutt kommer på topp av et elendig 2023, og et mulig skrekkelig 2024, skal vi tro bransjen selv. Det er godt nytt for deg som skal kjøpe elbil i år. 

Publisert 18. jan. 2024 kl. 10.40
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 148 ord

Finansavisens Mil etter mil – en podcast om bil har i flere år fulgt bilmarkedet i Norge tett. I de to nyeste episodene tar journalistene Marius Mørch Larsen og Håkon Sæbø opp tendensene i bilsalget, med Teslas prisreduksjon nå i 2024, svikt i etterspørsel og de gode tilbudene som kan friste nordmenn. 

– Tesla kutter prisene for alle og den nye bilen din blir billigere, selv om det ikke er en Tesla, sier Mørch Larsen i bilpodcasten. 

For det er slett ikke bare Tesla som reduserer marginer og kjører på med rentekampanje allerede nå. Andre populære bilmerker er godt i gang med å kutte prisene.

Lytt til Mil etter mil – en podcast om bil for å skjønne hvor lenge du bør vente med å kjøpe bil i år og hvilke gode tilbud som finnes.