<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

PatientSky klare for Merkur Market

PatientSky Group har akkurat hentet 500 millioner kroner gjennom en emisjon. 

Publisert 20. okt. 2020 kl. 10.43
Oppdatert 20. okt. 2020 klokken 11.48
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 141 ord
MERKUR i SIKTET: Konsernsjef Johan Zetterström (t.v.) og grûnder Jesper Melin Ganc-Petersen (skjermen) i PatientSky Group.  Foto: Anders Horntvedt

Oslo Børs har mottatt søknad fra helseplattformen PatientSky Group om opptak til handel på Merkur Market, og noteringskomiteen har bestemt å skulle ta opp aksjene til handel. Det opplyses i en børsmelding tirsdag. 

Første handelsdag for PatientSky Group på Merkur Market ventes å være 23. oktober. 

Mandag kom nyheten om at selskapet hadde hentet 500 millioner kroner gjennom en emisjon, hvor det ble utstedt 49,0 millioner nye aksjer til 10,21 kroner pr. aksje. Ifølge selskapet var emisjonen  sterkt overtegnet og fire hovedaksjonærer fikk tildelt aksjer for totalt 250 millioner kroner. 

– En børsnotering gjør det lettere å hente penger og vi vil få en bredere aksjonærbase, samtidig som aksjen blir likvid. Ledelsen og styremedlemmer har tegnet seg i emisjonen, sa konsernsjef Johan Zetterström i PatientSky til Finansavisen i forrige uke.