<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

PGS er tildelt en betydelig kontrakt

PGS har blitt tildelt en betydelig kontrakt for en 4D-undersøkelse av Petrobras over Barracuda-Caratinga-feltet i Campos-bassenget utenfor Brasil, fremgår det av en børsmelding torsdag.

Publisert 22. des. 2022 kl. 08.53
Oppdatert 22. des. 2022 klokken 09.01
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 119 ord
DEAL: PGS-sjef Rune Olav Pedersen har halt i land en betydelig kontrakt. Eivind Yggeseth

Mobilisering er planlagt å i andre kvartal 2023 og datainnhentingen forventes å være ferdig tidlig i 2024.

"Ramform Victory" vil mest sannsynlig bli brukt for 4D-undersøkelsen, støttet av "PGS Apollo". Kostnaden av mobiliseringen av "Ramform Victory" anses som en del av prosjektet og ingen beslutning er tatt når det gjelder drift av fartøyet etter ferdigstillelse av prosjektet.

-Vår visibilitet for 2023 blir bedre med økende rater. For å optimere våre fartøyressurser i sommersesongen neste år vil vi mest sannsynlig bruke "Ramform Victory" for innhenting av data på Barracuda-Caratinga 4D-undersøkelsen, sier konsernsjef Rune Olav Pedersen i PGS.

PGS kunngjør kontraktstildelinger med en verdi på mer enn 10 millioner dollar, og multiklient-prosjekter med en varighet på mer enn 2 måneder, legges det til.

(TDN Direkt)