Derfor kan du gå glipp av Champions League - Sport og fritid - Hegnar.no

Derfor kan du gå glipp av Champions League

I årevis har Champions League vært en av TV 3s sine sikreste kort. Nå kan du komme til å se langt etter fotballgodbiten.

Samlivet mellom fotballturneringen Champions League og TV 3 kan se ut til å være over. I sesong etter sesong har seerne kunnet skru på tv-kanalen for å få med seg de gjeveste kampene i den prestisjefylte turneringen. Nå ser det ut til at du må trykke deg videre på fjernkontrollen for å få CL-fotball av ypperste merke. I ytterste konsekvens går du glipp av det hele.

Viasat Broadcasting, tv-plattformen som blant annet står bak TV 3, vurderer nemlig å flytte Champions League fra TV3 til en av sine andre kanaler, Viasat 4. TV3 skal etter planen fra nå av rendyrkes som en ren underholdningskanal.

- Viasat 4 har også vokst seg større, og fra høsten vil alle Champions League-kamper og Formel 1 gå kun på denne kanalen, skriver mediebyrået Mediaedge:cia i sitt siste nyhetsbrev.

Sportssjef Stian Aune Kleppo i Viasat/TV3 sier til Kampanje.com at den endelige tablåplanleggingen ikke er helt ferdig ennå, men vil ikke avkrefte at det går mot komplett CL-flytting.

- Når folk er tilbake fra ferie i neste uke, så skal vi finpusse høsttablået. Da får vi se hva som skjer, sier en ordknapp Stian Aune Kleppo til Kampanje.com.

Dermed kan opptil en million nordmenn komme til å gå glipp av den beste klubbfotballen Europa har å tilby. Fra Glenn Ø. Støldal som er presse- og informasjonsansvarlig for Viasat, får HegnarOnline nemlig vite at kun 2,2 millioner nordmenn i dag tar inn Viasat 4, mens det tilsvarende tallet for TV 3 er 3,06 millioner. Det er i alle fall slik TND Gallup regner det, byrået som samler inn de offisielle seertallene her til lands.

Årsaken til at Viasat-toppene vurderer å flytte Champions League til Viasat 4 er at man ønsker å rendyrke TV3 som en ren underholdningskanal, mens Viasat 4 skal ha en tøffere profil med særlig vekt på sport og andre programmer som går rett hjem til de mannlige tv-seerne.

Laster inn søk
Tips oss