<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Visma og Amesto går sammen i HRM-fellesforetak

Visma Software og Amesto går sammen om utviklingen av Meet Dottie, en SaaS-løsning for HRM i små og mellomstore bedrifter.

Publisert 17. feb. 2023 kl. 11.18
Oppdatert 17. feb. 2023 klokken 14.10
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 179 ord
SATSER SAMMMEN: Arild Spandow (t.v.) i Amesto og Øyvind Larsen i Visma går sammen i et HR-fellesforetak. Foto: Amesto

Det er teknologiselskapet Amesto som har utviklet Meet Dottie, som er et strategisk verktøy for HRM (Human Resource Management), som angivelig skal gjøre det enklere for bedrifter å holde oversikt over ansattes ferie, lønn og sentrale avtaler.

Nå skal produktet videreutvikles gjennom et fellesforetak mellom Amesto People Technology og Visma Software, der partene skyter inn kapital i et nyetablert felleseid selskap.

Akselererer veksttakten

– Vi utviklet Meet Dottie fordi vi ønsket å lage et visuelt godt, enkelt og intuitivt HRM-system, som forenkler hverdagen for både administratorer og brukere. Samarbeidet med Visma gjør at vi nå kan akselerere veksttakten vår og nå ut til en langt større målgruppe, sier adm. direktør i Amesto, Arild Spandow.

Avtalen er en videreføring av et allerede tett forretningsmessig samarbeid, som har vart i snart 20 år. Amesto har blant annet vært forhandler av Visma Softwares regnskapssystemer.

– Meet Dottie er en skyløsning med høy kvalitet og brukervennlighet, som vil styrke vårt tilbud av HRM-verktøy til små og mellomstore bedrifter. Vi ser frem til å utvikle produktet videre i samarbeid med Amesto, sier Øyvind Larsen, adm. direktør i Visma Software.