<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Fått storkunde på kroken

Ensurge Micropower har mottatt en ordre på 150.000 mikrobatterier og tar til sikte på full produksjon i 2023.

Publisert 14. sep. 2023 kl. 08.52
Oppdatert 14. sep. 2023 klokken 08.58
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 138 ord
STORAKSJONÆR: Investor Robert Keith er av selskapets største aksjonærer. FOTO: Iván Kverme

 

I en børsmelding torsdag morgen skriver mikrobatteriprodusenten Ensurge Micropower at det har gjennomført første fase i produksjon av litium solid-state mikrobatterier.

Selskapet melder videre at det har mottatt en bestilling fra en kunde på 150.000 enheter og at bestillingen vil bli levert ved oppstart av volumproduksjon.

– Vi fortsetter å samarbeide tett med vår ledende kunde gjennom hver fase av utviklingen av vårt mikrobatteri, sier adm. direktør Lars Eikeland i Ensurge, og fortsetter:

 – I tidligere tester har vi allerede bekreftet dets forbedrede ladefart, høy pulsdiskarge og andre fordeler som er kritisk viktige for applikasjoner innen digital helse, trening og fjernovervåking av pasienter.

Samarbeidet mellom Ensurge og den ledende kunden tar sikte på å bringe denne nye batteriteknologien i full produksjon i 2023. 

Andre kunder og teknologipartnere vil motta batterier for testing av den nåværende versjonen av flerlags faststoffbatteri i løpet av de kommende ukene.