Børs og finans

Toppsjefer forlater PC-LAN

Fire svenske sjefer sier opp sine jobber i Merkantildata-datteren PC-LAN. De ønsker heller å jobbe for en av konkurrentene.

29. november 1999 - 08.25

Fire svenske sjefer slutter i Merkantildata-datteren PC-LAN for å begynne hos konkurrenten Landis. Ifølge ComputerSweden fører fusjonsarbeidet i PC-LAN og Manora til stor misnøye blant de ansatte. Målsetninger, uklarheter i den nye organisasjonen og et svakt lederskap skal være noe av de tingene det reageres på. Resultatet kan fort bli at enda flere velger å forlate skuten. De fire nøkkelpersonene som nå slutter i PC-LAN er Mikael Norrbin, Mikael Schytt, Kent Andersson og Johan Sohlman. Norrbin, som blir Sverige-sjef i Landis, ønsker å tone ned betydningen av at han slutter. Han sier at han valgte å gjøre noe annet ettersom han og selskapet ikke "utviklet seg i samme retning". De fire avhopperne må sitte i karantene i tre måneder før de får begynne hos konkurrenten.Fire svenske sjefer slutter i Merkantildata-datteren PC-LAN for å begynne hos konkurrenten Landis. Ifølge ComputerSweden fører fusjonsarbeidet i PC-LAN og Manora til stor misnøye blant de ansatte. Målsetninger, uklarheter i den nye organisasjonen og et svakt lederskap skal være noe av de tingene det reageres på. Resultatet kan fort bli at enda flere velger å forlate skuten. De fire nøkkelpersonene som nå slutter i PC-LAN er Mikael Norrbin, Mikael Schytt, Kent Andersson og Johan Sohlman. Norrbin, som blir Sverige-sjef i Landis, ønsker å tone ned betydningen av at han slutter. Han sier at han valgte å gjøre noe annet ettersom han og selskapet ikke "utviklet seg i samme retning". De fire avhopperne må sitte i karantene i tre måneder før de får begynne hos konkurrenten.