Børs og finans

Masseoppsigelser ved verft

265 ansatte ved Fred. Olsen Energy-verft får fyken.

7. oktober 2002 - 15.02

Det nord-irske skipsverftet Harland & Wolff, som er eiet av Fred. Olsen Energy ASA, har i dag sendt ut oppsigelsesvarsel som kan innebære en reduksjon av antall ansatte fra 386 til 121 personer fra januar 2003. Årsaken til nedbemanningen er de rådende markedsforholdene for skips- og offshoremarkedet, opplyser Fred. Olsen Energy i en børsmelding.Det nord-irske skipsverftet Harland & Wolff, som er eiet av Fred. Olsen Energy ASA, har i dag sendt ut oppsigelsesvarsel som kan innebære en reduksjon av antall ansatte fra 386 til 121 personer fra januar 2003. Årsaken til nedbemanningen er de rådende markedsforholdene for skips- og offshoremarkedet, opplyser Fred. Olsen Energy i en børsmelding.