Børs og finans

Magasinene tømmes

Det blir stadig mindre vann i norske vannmagasiner.

19. november 2003 - 13.00

Fyllingsgraden i vannmagasinene falt med 1,7 prosentpoeng fra forrige uke og var i begynnelsen av denne uken 65,3 prosent av total kapasitet. Fyllingsgraden er nå 1 prosentpoeng lavere enn på samme tid i fjor og 20,5 prosent poeng lavere enn medianen, viser tall fra Norges vassdrags- og energidirektorat og SSB. Fyllingsgraden i vannmagasinene falt med 1,7 prosentpoeng fra forrige uke og var i begynnelsen av denne uken 65,3 prosent av total kapasitet. Fyllingsgraden er nå 1 prosentpoeng lavere enn på samme tid i fjor og 20,5 prosent poeng lavere enn medianen, viser tall fra Norges vassdrags- og energidirektorat og SSB.

I område 1, som omfatter Østlandet, Agder-fylkene og deler av Rogaland, var fyllingsgraden 65,4 prosent (67,1 uken før)

I område 2, som omfatter resten av Rogaland og mesteparten av Hordaland og Sogn og Fjordane, var fyllingsgraden 62,4 prosent (64,2)

I område 3, som omfatter Møre og Romsdal, Trøndelagsfylkene og Nord-Norge var fyllingsgraden 67,7 prosent (69,3).

Her kan du følger med på fyllingsgraden i magasinene i Norge.